ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bugun KO offical forumunda gezerken Annauncement de KOLAdmin Türkçe anons yapmıs :) Linki burası Edit: Url hatası giredimi.. [signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 13 Ağustos 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ağustos 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 cezalandır bizi koladmin :D kolunu kesicem:D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 turkce örenecene bizler neden banlandık onun açıklamasını yazsalardı. neyse bugun açılmış banım sevindim ama neyse :D iyi olmuş yakında bu müslüman da olur :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hımm Aferim Koladminde bizden olucak yakında[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet, akılları başlarına geldi sonunda. Farklı dillerde bu uyarıyı yapmaları gayet hoş.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 her dilde anons yapmaları gerçekten kalitelerini artırır[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Türk gm almasınlar ama türkçe anons yapsınlar hll olsun.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abouuww, adam oluyo la bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yakında gm ler Boss eventlerde falan. Event var a.q koşun cz ye diye notice geçerlerse hiç şaşmam.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Arma, 13 Ağustos 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Yakında gm ler Boss eventlerde falan. Event var a.q koşun cz ye . :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 önemli olan bence bizi kaile aldıklarıdır....:D(kaile kayle neyse işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Turk GM alırlarsa O serverin hali harap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Türk Gm i düşünemiorum Notice:####Lvl 65 Karakter Full En Gr@l İtemlerden Satılık#### Notice:####Satılık Char Event is Starting#### Notice:####15$ ver Şurdan Bi Talos Yaratıyım#### Notice:####Yada hiç uraşma şurdan verim ib yi 50$ ye#### Gm'e Pmler:Abi koduğumun gavuru ks yapıo bişi de şuna cevap:10 milyon şu hesaba..... p:Abi benim item silindi GM:preminiumun var mı? P:Hayır :( GM:itemlerin silindi ama bana 20$ verirsen bidaha düşünürüm.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abi bi turk gm vardı sanırım adını unuttum size yazarım adını sonra. gerçi birçoğunuz da biliyorsunuzdur ........ Ama bizi kaile almak zorundalar. USKO ; %40 ABD Oyuncusu %40 T.C. Oyuncusu %20 Eu Oyuncusu. Benim gördüğüm kadarı ile.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arestides zaten yunan/türk onun için çokta garipsenicek bi hadise degil. bikaç tanede türk gm var galiba. yani ögrenmemişler daha öncedende biliyodu herifler.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ARES turk serveridir ole kalacak :D Bu arada geri geldi char ım.Adamların beyinlerine o kadar werdim ki sonunda karakterimi acıp kurtuldular benden :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arkadaşlar bu herifler nasıl gm oluo.oyunu açtıklarında you are gm falanmı yazıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 türkçe anons yapmıyacaklarda hangi dilde yapacaklar biraz daha zzorlarsak serverleri ingilizce anons yapmalarına bile gerek kalmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar