lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya ben aramalar yaptım bulamadım.. Baggio ozur dileyerek baslık accam ama yıne kızacan sen sevmedın benı pek :D Nese.. 55i'den baska bir versiona gecerken ne gıbı sorunlar yasarım scrıptlerde ne gıbı degısıklıkler yapmam gerekır sphere.inide neler yapmam gerekır.. Bana avantajları ne olur ve en uygun versıon ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=84042[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya Arkadasım Anlamadım Ben Arama Yaptım O Kadar Sen Ne Dıe Aradın Buldun Yınede Saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 revision veya r4 diye aratırsan birçok cevap çıkar[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sorry [Bu mesaj Neron tarafından 14 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar