MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Eski serverları özledim lan, NETGAFE kırolarının oynamadığı SNN dönemleri falan, şimdi skinpack falan indirip oyunu bir güzel modlayıp yeniden oynayasım geliyor da, yok, sinir krizine girer duvar muvar bırakmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adam akıllı server yokki piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Siz yeni serverlarda oynamasını hiç bilmiyorsunuz. Girince servera herkesi mutelayıp takılıyorsun, arada ban yiyince anlıyorsun ki wall yapmışsın gene, sonra yeni server avına çıkıyorsun. En azından oynadığın süre içerisinde sinirlerin gerilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 1.6 non-steamda mute yapılmıyor :( yapılıyor mu yoksa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Non-steamde de mute edebilirsin. Options>Voice'daydı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bence KURUNtu yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bıçağa gel bıçağada ben şöyle yapıyorum : adamı eziyorum önce veya ezmiyorum kendi bıçağa gel laa diyor. b21 yapıp bıçağı seçiyorum adamın dibine gelince switch edip bir ateşliyorum GG. Tabii ardından mute yapmak lazım çok küfür ediyorlar. eğer mikrofon varsa çok eğlenceli oluyor. çoğu oyuncu iyi oynamasına ramen mute yapmayı bilmiyor. eğer takım çok canınızı sıkarsa açın sesi ne kadar iğrenç şarkı varsa söylemeye başlayın hepsi çıkacaktır (ben yapmadım yapanlar var :P) ha burada pusu çok kolay bir şekilde bulunabiliyor yanlız sesi çok açmak lazım yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 YETER ARTIK CSDE PUSU KURUNMASIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 pusu kurunsunda pusu kurunlar ateş etmesin, pusu kurunlar cee eee yapsın sonra kurunmaya devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 pusu kurmayın pusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 plan yapmayun plan :D pusu iyi de sote fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar