Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en sonunda döndüm... :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet en sonunda istanbula döndüm şimdi ewe girdim we direk bilgisayarımın başına oturdum :) ve patiyi ziyaret ettim .. yaw ne çileymiş öle internet kafelerde filan foruma girmek ew gibisi yok çok mutluyum suan bes kurus wermeden sabahtan akşama patide olabilirim ... :-) ne küsel dimi... ohhhhh beeaaaaa....

sizlerle paylaşmak istedim bu mutlulumu çünkü 20 gün azap gibi gecti....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
ehehe... seni anlıyorum. yazın yemiip içmeyip kafede ultima oynardım... her akşam pişman olup her sabah bidaa giderdim. tabi cepte dolmuş parası bile yok. ultimada 10 dakkanın hesabını yapardım.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
walla öle ama ancalaganla beraber cıktık tatile (o sonra döncek) birader aynı oda da olmuyo iki sap :D kactım geldim bende herif zaten yeni ayrıldı kız arkından....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
Ahh ahhh, çook iyi bi tatile ihtiyacım var, kumsal, güneş, deniz, kızlar :-P[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
off bende eve donmek ıstıyorum artık...
bılgısayarsızlık cıdden kotu bısey
patısızlık de...

darısı basıma:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
hoşdöndün[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Dünyanın en güzel kızları Türkiyede şüphesiz tabi ki de, diğerlerinden de arada bi iki tane çıkıyo, fakat sexual açıdan ruslar filam baya öndeler :D

Ama yine de bir yurdum kızını, dünyanın hiç bişeyine deişmem...

[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.

[Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_gZm_, 14 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
off bende eve donmek ıstıyorum artık...
bılgısayarsızlık cıdden kotu bısey
patısızlık de...

darısı basıma:)

walla umarım kavusursun bilgisayarına v pati'ye en kısa zamanda .. yok böle bi rahatlık anlatamam olmuyo net kafelerde filan ... millet geliyo... "abi bune ? yok o yüz niye dönüyo ? " biton salak soru konsantre olamıyosun konulara ... :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
walla abicim rus dedinde benede bi durur düşünürüm yane nediim... :-) ama bencede yani yurdum kadınları hoş , güzel, ve akıllı , kardeşim iki cift laf edebiliyosun ...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
  • Yeni Oluştur...