Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ewet en sonunda istanbula döndüm şimdi ewe girdim we direk bilgisayarımın başına oturdum :) ve patiyi ziyaret ettim .. yaw ne çileymiş öle internet kafelerde filan foruma girmek ew gibisi yok çok mutluyum suan bes kurus wermeden sabahtan akşama patide olabilirim ... :-) ne küsel dimi... ohhhhh beeaaaaa.... sizlerle paylaşmak istedim bu mutlulumu çünkü 20 gün azap gibi gecti....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gazan mübarek olsun birader[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehehe... seni anlıyorum. yazın yemiip içmeyip kafede ultima oynardım... her akşam pişman olup her sabah bidaa giderdim. tabi cepte dolmuş parası bile yok. ultimada 10 dakkanın hesabını yapardım.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 keske donmeseydin en guzeli tatil..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 walla öle ama ancalaganla beraber cıktık tatile (o sonra döncek) birader aynı oda da olmuyo iki sap :D kactım geldim bende herif zaten yeni ayrıldı kız arkından....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ahh ahhh, çook iyi bi tatile ihtiyacım var, kumsal, güneş, deniz, kızlar :-P[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yok abi ben gittim sadece bakmakla yetindim inan bana bizim kızlar hepsinden daha güzel ve daha ceşitli ... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) Gerçekten ew gibisi yok alacan eline içeceği cips ..vs.vs uzatacan ayaklarını 24 saat pati. Budur tatil...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 +1 :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 off bende eve donmek ıstıyorum artık... bılgısayarsızlık cıdden kotu bısey patısızlık de... darısı basıma:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hoşdöndün[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dünyanın en güzel kızları Türkiyede şüphesiz tabi ki de, diğerlerinden de arada bi iki tane çıkıyo, fakat sexual açıdan ruslar filam baya öndeler :D Ama yine de bir yurdum kızını, dünyanın hiç bişeyine deişmem... [signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: _gZm_, 14 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki: off bende eve donmek ıstıyorum artık... bılgısayarsızlık cıdden kotu bısey patısızlık de... darısı basıma:) walla umarım kavusursun bilgisayarına v pati'ye en kısa zamanda .. yok böle bi rahatlık anlatamam olmuyo net kafelerde filan ... millet geliyo... "abi bune ? yok o yüz niye dönüyo ? " biton salak soru konsantre olamıyosun konulara ... :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 walla abicim rus dedinde benede bi durur düşünürüm yane nediim... :-) ama bencede yani yurdum kadınları hoş , güzel, ve akıllı , kardeşim iki cift laf edebiliyosun ...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 öyle bi topic acmıssın ki bende kız olmaya karar verdin zannettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar