fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :)[signature][hline]against the wind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: fresko, 14 Ağustos 2005 14:29 tarihinde demiş ki: -kilo problemi olmayan kızlardan haberiniz var mı yoksa sizin oralarda bi beslenme sorunu mu var? cık. her kızın kilo problemi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 en azından kendilerine göre var , "çok şişmanım ben" demeyen tek kız görmedim. :9 ya da denk gelmedim , öyle işte...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kutsal sırları açıklamışsın kamuoyuna.. başın belada :D[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne istediklerini kendileri bile dogru dürüst bilmiolar, biz mi bilicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar