retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Merhaba, Sanırım az önce iki hesabım birden hacklendi. Oyunu açınca invalid password diyor. Web sitesinde de aynı durum var. Merak ettiğim durum şu: Bu adamlar bu işi bilgisayarımıza mı girerek yapıyorlar yoksa hakkımızda bir miakta işe yarar bilgi elde edip KO sunucularına sızarak mı yapıyorlar. Eğer yanıt ikincisiyse oyunu küllien bırakma sebebidir. Ancak bilgisayarıma sızmış olabileceklerine ihtimal veremiyorum. (Firewall ile kullanılmayan portlar kapatılmış durumda,Antivirüs kurulu,Routerımda firewall aktif). Ayrıca sisteimde bir keylogger olma ihitimali çok zayıf. hiçbir şekilde macro,kohack,XP ya da para veren web sitesilerine girmedim. Ayrıca hesabım hacklendiğ sırada bilgisayarım kapalıydı. bu gece saaat 23.50-01:00 arası oyundaydım(Bu arada hiç trade yapmadım.). Sonra çıktım. Bilgisayarım kapalıydı. 04:30 gibi bilgisayarımı açtım. Ve hesabım uçmuş durumda. Anlamış değilim. Anlam veremiyorum :( p.s. Ne yazık ki doğum tarih bilgimi haırlamıyorum. Bu bilgi işe yarar mı bilmiyorum ama. Hesabımı geri getirmenin bir yolu var mı? (Hiç yoktan bir bardak soğuk su getirin) Teşekkürler.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 buyrun, gecmis olsun. kurtuldunuz.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Az önce denemek için yeni bir hesap daha açtım. 20 dakika geçti ve O hesabımla da giremiyorum artık. ınvalid password alıyorum. Birisi benimle dalga mı geçiyor. Yoksa bu adamların database leri mi sapıttı.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sunucu hack olayı çok büyük ihtimal doğru. Ama 2 inci hesabınında başına aynı iş gelince biraz kafa karışıyor. Birazdaha bilgi sahibi olursam beramusta dönen zırvalıkları buraya yazacağım. ( birden çıkan +8,+9,+10 shard lar raptorların felan hikayesini anlatacağım. Fakat biraz daha detayları öğrenmem lazım )[signature][hline]Server = Beramus Level = 62 Irk = Orc Isim = Mormegil Cinsiyet = Bayan Medeni durumu = Bekar Saç rengi = Beyaz ..... ----------------- Sonunda Ms +7/70 ime kavuştum. Artık humanlarla daha yakın olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya abi hakketen bu olaylari bi anlatirsan sevinirim ya cz rengarenk oldu parlayan shardlar ortalıkda geziyor neler oluyor böle bu millet ne yapıyo [Bu mesaj tyran_tr tarafından 14 Ağustos 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya lafın gelişimi +9 +10 diyorsun yoksa cidden milletde bu shardlar varmı[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 iyi güzel de bu adamlar doğum tarihini nereden öğreniyoılar. Şifremi değiştirmişler Bunu yapabiliyorlarsa neyin güvenliği kaldı ki? Sanırım geriye tek çözüm kalıyor Start->ControlPanel->AdRemovePrograms->Uninstall KO[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Belki de......... KOL Admin Posted: Sat Aug 13, 2005 11:33 pm Dear We have reset some of password recently. The reason is that the password is either too easy or common such as 1111,1234,12345, password, and so on. If you had these kinds of passwords and have login invalid message, Please go to forgotedPassowrd or hackedpassword link on our website. You can receive your password by email. Thank you. [signature][hline]Bana darkvayne verirsen oyunun başından beri saatlerimi harcadığım arkadaşımı bile unuturum kankan olurum,tanımam başkasını bir daha*************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Abi konu biraz sapıcak ama Bu Gm ler piyasadaki bütün buff,ac,speed vs. knightcash ile alınan itemleri piyasadan toplayıp,daha sonra piyasanın yükselmesini sağlayıp milleti üye yapmayamı çalışıyorlar.Ben bundan şüphe ediyorum !!! 25 tane +1500 buff scroll sattım.Aradan bi hafta geçti 30 m fırladı fiyatlar.Benim sattığımda 12-13 civarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 buffları fln toplamıyolar dupe wipe yapıyorlar patlıyo direk piyasa sonra üyelikler başlıyo vs. parayı vuruyolar.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Belki de......... KOL Admin Posted: Sat Aug 13, 2005 11:33 pm Dear We have reset some of password recently. The reason is that the password is either too easy or common such as 1111,1234,12345, password, and so on. If you had these kinds of passwords and have login invalid message, Please go to forgotedPassowrd or hackedpassword link on our website. You can receive your password by email. Thank you. ******************************************* Sayın BuRiAL_TR verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Sanırım yazıda belirtilenlere benzer olan şifremden dolayı böyle bir durumla karşı karşıyayım. Ancak doğum tarihi bilgimi unutmuş durumdayım. Şifresi değişen hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabileceğim tek bilgi sanırım mail adresim. Bu durumda şifremi mail adresime yollatmak gibi bir şansım var mı? Aksi halde doğum tarihimi ne şekide öğrenebilirim? Teşekkürler.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar