Deva Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Arkadaşlar mesela ben şöel bişey yapmak istiorum.Nightmare olarak bildiğimiz hayvana sadece pkların binmesini istiorum bunu nasıl haleldebilirim. Ps:bilginizi paylaşırsanız sevinirim.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bineğin ya chardefinin on=@dclick'ine pk checki ekle, ya da bindikten sonra aldığı i_mt_xx şeklindeki itemın @equip'ine pk checki ekle. chardef'in altına ekleyeceksen: on=@dclick if ( < 5) src.sysmessage Bu binege binmek icin pk olmalisiniz. return 1 endif[signature][hline]who is tazmanyak?
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bunu denedim daha önce tmm saol genede.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
Isyankar_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hmm Sole Bişi Yap Nightmareye 50 kill wer 50 killi olmayan b,nemesin Olmazmı Deva KArdeşim
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İsyankar engin bilgilerin için teşekürler oldu sayende :P[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eğer normal bir servera böyle bir plan yapmayı dü$ünüyorsan sana tavsiyem yapma , gereksiz player killer özel biri değildir. Bir quest olur öyle yaparsın ama $imdilik -1 benim görü$üm.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 saol görüşün için fakat şöyle düşünmüştüm pk özel playero larka düşünmedim nightmare hayvanı pk olarak çıktıgından böle bişey düşündüm ve yine nighmare gücünde bir hayvan yazıp onada sadece mavilerin binmesini sağlıaycaktım böle bişey düşünmüştüm.(mavileri Unutmadım yane)(aslında benim görüş açımdn baktıgımızda llama ve diğer hayvanalrın bir çoğu criminal ve mavi spawn oluoyor bundua düşünmedim deil hani)Ne bilem içimden geldi böle bişi.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 benden sana 2 görü$ gelsin beyenirsen bunuları yapabilirsin.. - mavi ve pklara 2 adet özel spawn yapılmalı vede bu spawnın o kadar kolay olmaması gerekir spawnın süresi en az 96 saat olmalı hatta dahada fazla diyeyim. bu hayvanlara sadece dü$man tarafları binebilir yani pk vs mavi özellikle böyle olabilir. - ba$ka bir amacta quest olmasıdır ama basit bir quest değil , blackthrone ve british i$ birliği ile pklara kar$ı bir sava$ acılabilir ama blackthrone sonra ihanet edip british'in planlarını alıp onun gideceği yola tuzak kurar vs vs. sectiğin askerlerin altında böyle özel binekler olabilir en sona kalan ki$i o bineği alma hakkını vede ordusunun kazandığının bir simgesi olarak ona 1-2 hediye daha verilir vs vs. ( kastı $imdi )[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 thnx :D güsel görüşler beğendim daha yen ifikirlerde düşünüorum.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 istediin zaman yardım istiye bilirsin iyi günler. bu arada fikirlerini bizimle payla$ırsan yapıcagın çalı$madan önce sana yardımcı olabiliriz hepimiz , hem playerlara sunmadan önce bizlerin görü$lerini almı$ olursun.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - [Bu mesaj SpawNJawS tarafından 25 Ağustos 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu sırada artık binekler için dclick çalışıyor sanırım 55R ile[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet çalışıyor chardefte. ben 55r kullandığım için 55i de çalışmayabilir. yanlış örnek mi verdim acaba? :-? i_mt_xx olayını denedin mi ki? bunun olmaması için bir neden yok.[signature][hline]who is tazmanyak?
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Arkadaslar Buna Kesın Bı Cevap Yazabılcek Bırılerı Varmı Pklar Bınse Sadece Yada Mavıler ? 55i Icin ?
bezginank Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: taz, 13 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: oha git ya bunu özelden yaz canım post kasma yada konuyu okumadan sonuna gelip anırma
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: bezginank, 14 Ağustos 2005 04:25 tarihinde demiş ki: konuyu okumadan sonuna gelip anırma daha üstteki mesajın quote'lanmayacağını bilmeden, konuyu okumadan (okusaydın 2. mesajı görürdün) burda kime post kasma falan ahkam kesiyorsun ya? post kassam kim karışır? [Bu mesaj taz tarafından 14 Ağustos 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Isyankar_, 25 Ağustos 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Hmm Sole Bişi Yap Nightmareye 50 kill wer 50 killi olmayan b,nemesin Olmazmı Deva KArdeşim adam parlıyor ya[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yokmu bu konuyla ilgili bilgisi olan ?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 YOK! DELİRTÇENİZ Mİ ADAMI! BAKSANA KONUDA VERİLEN CEVAPLARA İLLA SCRİPTİ YAZIP SERVERINA UPLOAD MU EDELİM!
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya zorlamı allah allah yoksa yazma bısey bız soruoz.. Saygısız..
Öne çıkan mesajlar