Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e bay den

Bellephorn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bence ebay e asla güvenmeyin:)çünkü sitenin adminleri siteye konulan eşyala bakmıyor..kazık yeme ihtimaliniz var her zaman..bu arada bu forum açılmışken size alabileceğiniz yerler hakkında bilgiler..

1-Avatürk olarak yaptığımız siparişler,avrupa lansmasnı olmadığı için gelmeyecek..fi tarihinde yaptığımız 5-10 tane swgnin gelme şansı var..bunalrdan da ön sipariş yapanlar yaralanabilecek..Dolayısıyla kasıma kadar gelmesi zor gözüküyor.
2-Chipsbits iyice kazık olmuş.oradan almayın..
3-Gamestop 3-5 günde getiriyor..shipping 60dolar ancak 3 kişi olursanız 25 dolara iniyor.Üstelik garantili.(ancak gümrükte para gerekirse siz veriyorsunuz:))
4-Amazon,yani douwantit getiriyor ve gamestoptan daha ucuza..ancak gelme süresi baya bir uzun..11-14 gün yazsada 20günden önce gelmiyor çünkü çok talep var..

Saygılarımla[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

ebayden alışveriş yaparken satan kişinin daha önce yaptıgı satışlara falan bak

eger 200 kere ( 200 örnek sadece ) satış falan yapmışsa ve sattıgı şeyler alan kişilere ulaşmışsa kazık yicegini sanmam

hiç olumsuzlugu olmamış satıcılar var mesela
adamlar gidip 300-400 dolarlık şeyleri satıyolar
bu tip insanlar gidipte 35-40 dolarlık eşyada dolandırıcılık yapmazlar sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

ebay'den aldım, oynuyorum
ama satıcının feedback'lerine bakmayı unutma
ebay'de satılanlar her zaman 2. el olmuyor, ben sıfır aldım mesela.
bir de satıcıyla önceden konuş, sadece cd'leri yollasın daha ucuza gelir. ya da kayıt kodunu yollasın, cd'leri ben veririm.
bu arada, avaturk'ün hakkaten hiçbir suçu yok, adamlar avrupaya yollamıyor daha.[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - atlanteen (ao)
nicholai - kai (daoc)
ozan - istanbul (tr) :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav evet
Sonuçta avatürk'e yolasalar adamalar deli gibi satacak
neden getirtmesinler yani
olay tamamen lucas amcanin avrupayi 2. planda görmesiyle alakalı[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
Kalimax........Theurgist of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...