geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 beramusta bana acil para gerekmektedir lütfen yardım edin arkadaşlar beni tanıyanlar bana yardoım lazım delidumrul(beramustaki) benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 20 gold bar yeter mi?[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Selam deli ^^. Valla olsa verem. Banada lazım :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 20 gold barmı.nerden çıkardın 20 gold barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şaka gibi ya adamlar 20gb den bahsediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 öylesine yazdım lol. ben daha hayatımda bi tane gold barı bile inventory'mde göremedim :)[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar