Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ablam Dövmecilikte çalışıyor bende bilgisayarında bir kaç resim gördüm eklemek istedim.Hepsini eklersem site göçer 2-3 tane güzellerden ekliyorum Upload etmiyor edebilirsem editleyip gene koyarım edit : Upload Picture[signature][hline]|¯--> Dwn Solda!t OwnzSolda!t --> Masteis - [ EoS ]Death is just depth of chaosBranch would forgive the wind but it broken once[Bu mesaj Masteis tarafından 14 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 1.cisi cidden çok yaratıcı ve başarılı olmuş :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 3. yü ya anlamadım yada gerçekten çok kötü. 2. side aynı şekilde, çok başarısız. 1. eeehh - yaratıcı olduğu kesin.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 birincisine hasta oldum :) şu kolla iş görüşmesine felan gittiğinizi düşünsenize :) -ee pardon iş ila.. -tabi yavrum tabi geç buyur hatta gel otur bi çay söyleyim..eee..acıya dayanıklıyız galiba..kol nasıl oldu geçmiş olsun.. :D[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1. beğenmedim ya aslında resim de güzel de öyle bi kol hayal edemedim şimdi 2.daha güzel bence.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunlar dövmeden ziyade boyama gibi görünüyo en azından ilki. igrenç görünsede en çok ilkini begendim. 2.deki adamın sakallı meme uçlarıda dikkat çekiyor allah için dövmeyi aratmayan cinsten.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1.yi bayıldım, yaptırabilir miyim, hayır o kadar cesaretim yok :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eehh bunlar super sanatsal dovmeler:) yaptırmam bolelerini ııh eheh.sade olacak biraz dovce canım
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Nasıl yani kuran da dövme yapmayın diye ayetmi var?[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Vay be güzelmiş, baya detaylı dövmeler[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 caramon bi sıçma be.... sen inan sanatın günah olduuna bizi rahat bırak[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben bir tane görmüştüm Gollum kafasını bir kayalıktan yukarı uzatıyordu (:[signature][hline]www.blind-guardian.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ehhoho, ilki iyi güzel çizilmişte. Çok güzel soluyor o renkler heheh.[signature][hline]g3nk.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1. ve 2. si harika...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar