Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme(Tattoo) Sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ablam Dövmecilikte çalışıyor bende bilgisayarında bir kaç resim gördüm eklemek istedim.Hepsini eklersem site göçer 2-3 tane güzellerden ekliyorum

Upload etmiyor edebilirsem editleyip gene koyarım
edit : Upload Picture[signature][hline]|¯--> Dwn
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

[Bu mesaj Masteis tarafından 14 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
1.cisi cidden çok yaratıcı ve başarılı olmuş :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
3. yü ya anlamadım yada gerçekten çok kötü. 2. side aynı şekilde, çok başarısız. 1. eeehh - yaratıcı olduğu kesin.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
birincisine hasta oldum :)

şu kolla iş görüşmesine felan gittiğinizi düşünsenize :)

-ee pardon iş ila..
-tabi yavrum tabi geç buyur hatta gel otur bi çay söyleyim..eee..acıya dayanıklıyız galiba..kol nasıl oldu geçmiş olsun..
:D[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now
Show me the shadow where true meaning lies..
So much more is made in empty eyes..
Mesaj tarihi:
1. beğenmedim ya aslında resim de güzel de öyle bi kol hayal edemedim şimdi 2.daha güzel bence.[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Mesaj tarihi:
bunlar dövmeden ziyade boyama gibi görünüyo en azından ilki. igrenç görünsede en çok ilkini begendim. 2.deki adamın sakallı meme uçlarıda dikkat çekiyor allah için dövmeyi aratmayan cinsten.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Vay be güzelmiş, baya detaylı dövmeler[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
caramon bi sıçma be.... sen inan sanatın günah olduuna bizi rahat bırak[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • Yeni Oluştur...