Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ablam Dövmecilikte çalışıyor bende bilgisayarında bir kaç resim gördüm eklemek istedim.Hepsini eklersem site göçer 2-3 tane güzellerden ekliyorum Upload etmiyor edebilirsem editleyip gene koyarım edit : Upload Picture[signature][hline]|¯--> Dwn Solda!t OwnzSolda!t --> Masteis - [ EoS ]Death is just depth of chaosBranch would forgive the wind but it broken once[Bu mesaj Masteis tarafından 14 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 1.cisi cidden çok yaratıcı ve başarılı olmuş :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 3. yü ya anlamadım yada gerçekten çok kötü. 2. side aynı şekilde, çok başarısız. 1. eeehh - yaratıcı olduğu kesin.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 birincisine hasta oldum :) şu kolla iş görüşmesine felan gittiğinizi düşünsenize :) -ee pardon iş ila.. -tabi yavrum tabi geç buyur hatta gel otur bi çay söyleyim..eee..acıya dayanıklıyız galiba..kol nasıl oldu geçmiş olsun.. :D[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1. beğenmedim ya aslında resim de güzel de öyle bi kol hayal edemedim şimdi 2.daha güzel bence.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunlar dövmeden ziyade boyama gibi görünüyo en azından ilki. igrenç görünsede en çok ilkini begendim. 2.deki adamın sakallı meme uçlarıda dikkat çekiyor allah için dövmeyi aratmayan cinsten.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1.yi bayıldım, yaptırabilir miyim, hayır o kadar cesaretim yok :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eehh bunlar super sanatsal dovmeler:) yaptırmam bolelerini ııh eheh.sade olacak biraz dovce canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Nasıl yani kuran da dövme yapmayın diye ayetmi var?[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Vay be güzelmiş, baya detaylı dövmeler[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 caramon bi sıçma be.... sen inan sanatın günah olduuna bizi rahat bırak[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben bir tane görmüştüm Gollum kafasını bir kayalıktan yukarı uzatıyordu (:[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ehhoho, ilki iyi güzel çizilmişte. Çok güzel soluyor o renkler heheh.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1. ve 2. si harika...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar