KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benle beraber böyle bir site yapımına girişmek isteyen varsa ÖM atarlarsa veya [email protected] dan msne eklerlerse mutlu olurum. Hardcore MMO oyuncusuyum.Ayrıca betasında oynadığım baya bi MMO vardır.SB,MxO,DnL,GW,SWG gibi.. Bu arada site stratics.com veya mmorpg.com tarzında olacaktır. [signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" [Bu mesaj KahnX tarafından 02 Ağustos 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ;) Hardcore... Tebrik etmek lazım Betaya girmekte başarıdır ama, Bellow ile benim gibi hayvan mmorpg ci yoktur türkiyede. ;) Hatta bellowdan daha fazla mmo oynamışımdır. ;) Evet! sidik yarıştırıyorum.Bizimde böyle bi projemiz var.Ben seninle çalışırım şahsen ;) ama bellow'u bilemem. [signature][hline] [Bu mesaj Sorj tarafından 02 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben siteyi açtım bile :/ ben senden daha çok oynadım erutan sus :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ultima Online'ın betasını oynadım be... var mı ötesi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Uo nun betası Sphere serverlar mı oluyor? :) .. eheh şaka tabiki ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben o kadar çok oynadım ki Türkiye de benden daha çok oynayan yoktur sözünü söyleyen bir insan pp olamaz.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pp ne :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet Powerplayer Olamaz HARD CORE PLAYER olur eheh..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hee powerplayerr :P eueuhe benim öyle bir iddaam yok valla ^^ ama baya oynadım :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lafım sana değil zaten bellow diğer arkadaşa birde hardcore player nedir?Bulduğu her oyunu oynayan hiç seçiciliği olmayan mı?[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dsg Aferim sana devam et :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sen erutan mısın?[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eet o erutann :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tahmin etmiştim. :P[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sana kocaman bir Hemde uçurtmalısından. ;) hehe..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılınMandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hayvan MMO culuktan yaş 29 a geldi ne evlendik ne bi dikili ağacımız oldu. Sevgililerimiz oynumuz yüzünden terk etti bizi :([signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Andre, 12 Ağustos 2005 07:02 tarihinde demiş ki: Hayvan MMO culuktan yaş 29 a geldi ne evlendik ne bi dikili ağacımız oldu. Sevgililerimiz oynumuz yüzünden terk etti bizi :( andrenin dramı pazar akşamı deşifrede... andre patiyi anlattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: mentalman, 12 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: said: Andre, 12 Ağustos 2005 07:02 tarihinde demiş ki: Hayvan MMO culuktan yaş 29 a geldi ne evlendik ne bi dikili ağacımız oldu. Sevgililerimiz oynumuz yüzünden terk etti bizi :( andrenin dramı pazar akşamı deşifrede... andre patiyi anlattı... Ehehehueh ya üşengeçlikten şmdi uğraşmak istemiyorum varya site işleriyle falan.Ama Google ADsense i duyunca gaza geldim yani.Belki böyle üyemiz çok olur da zengin ederler bizi fln :P[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 senin amacın başkaymış :) para adına yapılan işlerden iş çıkmayacağı kanatindeyim :)[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 iyiki bankacı deilsin a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar