Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her ay elinize 886 YTL geçiyor mu ? geçmiyorsa, sizin için yoksul diyorlar...

2pac

Öne çıkan mesajlar

Kamu-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, DİE'den alınan Temmuz 2005 fiyatlarına göre yapılan araştırmada, çalışan tek kişinin yoksulluk sınırının 886 YTL olduğu bildirildi.

Açıklamada, dört kişilik bir aile için yoksulluk sınırının bin 801 YTL olduğuna dikkat çekilerek, bunun 650 YTL'sinin gıda ve barınma harcamalarını kapsadığı belirtildi.

Dört kişilik bir aile için gıda harcamalarının 390 YTL olduğuna dikkat çekilen açıklamada, bunun toplam tüketim harcamalarının yüzde 21.68'ini oluşturduğu kaydedildi.

Açıklamaya göre, ortalama 754 YTL maaş alan bir memurun ailesi için yaptığı gıda harcaması maaşının yüzde 51'ine, konut gideri ise yüzde 34'üne denk düşüyor. Buna göre bir memur ortalama maaşının yüzde 86'sını yalnızca gıda ve barınma harcamaları için ayırmak zorunda kalıyor.

böyle işte . . .[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz

www.2pac.com
www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma ... Fastfood ile tıkınırsan böyle fiyat girer tabi ki.

3 kişiyiz 9 kedi 1 köpek var bi ayda toplam aylık fatura bize bütün elektrik vs. idi zarttı zurttu 600 küsür çıkıyor.Çok yanlış ve saçma[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 14 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
Saçma ... Fastfood ile tıkınırsan böyle fiyat girer tabi ki.

3 kişiyiz 9 kedi 1 köpek var bi ayda toplam aylık fatura bize bütün elektrik vs. idi zarttı zurttu 600 küsür çıkıyor.Çok yanlış ve saçma
Ne diyorsun kuzum sen ? Okuttuğun çocuğun var mı senin? Kedilerini köpeklerini okula gönderiyor musun ? Defter kitap alıp kıyafet alıyor musun yoksa sadece gezmeye mi çıkarıyorsun?
Sırf boğazla olacak, yapılacak hesap değil bu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Hepiniz çoluk çocuğa karışın anlarsınız..
Okul harçlığı alıp harcamak gibi değildir ev geçindirmek..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Ağustos 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca o benim bildiğim yoksulluk sınırı
Yani 886 geçmiyorsa yoksul değil aç oluyosun. açlık sınırına giriyo..
ama benim bildiğim gerçek yoksulluk sınır 1.7 milyar civarı bişyidi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...