Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Arkadaslar bi site var ben denedim calısıyor 200.000 Coins & 3 Milyon experince veriyor bence deneyin ve görün Dehşet oluyo site bu /http://www.hebelehübele.com/ said: saolasın said: ya bişey soracam herşeyi girdikten sonra beyaz eran geliyor doğal mı? said: evet doğal bişey oyuna gir ve gör bende öle oldu [Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 off bombya bak :D topic in adına daha fasla gülcek millet :D
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kardes topıc canavarımısın ya? Çiçek Böcek her gorduğune topıc mı acıcan ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ağustos 2005 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 200k gold ve 3M xp için bunu dolduran olursa sonrada gelip charımı hacklediler diye buraya başlık açmasın :D[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gir şifrenide gör ebeninkini nasıl alıyolar charı elinden
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kaç tane +50 adam yakalayabilirler bilmem ama bomba hakkaten.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahaha var mı bunları yiyen dicektim ama var demekki
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben girmedim walla giren warsa bilmiyom.....
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben çok guzel bi şifre girdim:D[signature][hline]Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx ------------------------ Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Komik gercekten :) Benim merak ettigim kac kisiye yedirdikleri ?[signature][hline]TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ID: Çiçek Şifre:Böcek[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi yerde daha okumuştum bi internet sayfasına id ve şifreni yazıyomuşun 999999999 m coin geliyomuş oyunda puhahhahaaa
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben yazdım:(:(:( ne yanı sımdı calındımı benm ıd ulan ya bende 3m exp için yazmıstım ıd yı ya helpppppppppppppppp yardımmmmmmmmmmmmmmmm kurtarın ıd mı lutfen : )[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
teufel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben bi kişi biliom 58 lvl dual shard fln :D bizim kafedendi şimdi asker :D
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hemen şifreni değiştir girdiysen
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: TRibula, 11 Ağustos 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ben yazdım:(:(:( ne yanı sımdı calındımı benm ıd ulan ya bende 3m exp için yazmıstım ıd yı ya helpppppppppppppppp yardımmmmmmmmmmmmmmmm kurtarın ıd mı lutfen : ) said: Arxchill, 11 Ağustos 2005 23:30 tarihinde demiş ki: hemen şifreni değiştir girdiysen Alışçaklar abisi boşver. Sen böyle espiriler yapma ama bak ciddiye alıyolar... :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 invalid pass dıor abı sıfremıdeısemıom gıttı ulan lvl 61 rogue 100k np vardı pelerını almak için 10 gb vermıstım abı ya elımde lıght lı kılıc la kırmızı yanan ok vardı off o kdr kasmıstım ben ya gıttı sımdı ya offfffffffff ağlamak ıstıyorum[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 siz bizi tiyemi alıyonuz agalar ?
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Arxchill, 11 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: siz bizi tiyemi alıyonuz agalar ? aklı başında birinin bu linki açıp, hadi açsa bile bütün bilgilerini doğru olarak gireceğini düşünerek sen bizi tiye alıyo olmayasın? (kamera nerde kamera el sallıycam)[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eheuheheheheheheehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D bu iş burda kopar ya sandalye kırıldı agalar :D yeter ya kım kımı tııııı ye alıor kı alla alla ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Valla ya. bu akşam kopuyorum ben. Bütün hepsi bu akşama toplanmış bize kamera şakası yapıyolar. Olmaz bu kadarı birden. Olamaz yani. Dediğiniz gibi moradonda yayın yapıyolar sanırım. Gel abi gel paticik.com girene 1gb falan :) Cidden bu kadar olmaz :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bari siteyi sansürleseydin[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi tam hatyırlamıyorum ama galiba sitenin üstünde bide kohack yazıyodu.bunu gören aklı başında insan yazarmı şifreyi falan.deniceksenizde bari yeni accaunt açıp deneyin
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nasılsa k.o oynıyan yok diye k.o bolümü iyice geyige döndü serverlar duzelene kadar böyle gider sanirsam allah yardimcimiz olsun..
Reactive Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ID: Ananı Şifre: Artık onuda siz tahmin edin Şeresiz herifler çoluğu çocuğu kandırmaya çalışıyorlar[signature][hline]Destura™ the Priest Member of Clan Snakes
Öne çıkan mesajlar