Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Vallahi hiç acımam ne kadar param varsa onu +8e kasarım bide wood +8 yapar hp basarım. ne kadar defans o kadar iyi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ona öyle buna böyle. 1 tane daha ss.. [spo1=...][/spo] Adama vurduklarım işlemiyo bile..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet kesinlikle belli scorp shield ile wiz+8 taşıyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pfff şu oyuna giriyim size tek el staffın ss sini göstereyim ondna başka tek el yok ...
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya bende magelik zamanlarımda bi elimde staff dier elimde wood shield tutuyodum ondan sonra başka staff aldım elime tutamadım shield i :(
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Canni git bazı seyleri ogren gel.Esas sen mi cok biliosun.Arkadasın dediği dogru ufak bir bug bu.Nasıl alıcan eline SS ile Staffı.Yada Raptor ile CS yi SS i bu değiştirdiğin zaman karsı tarafa boyle gozukuyor.Sacma sapan konusma buralarda.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ama ben staffla shield almıştım elime mage iken tek elle tutulan staff var ama dierleri bug da olabilir [Bu mesaj Aware3 tarafından 13 Ağustos 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ney peki tek elli staf??[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nym senin gibi hackler bu forumda fazla konuşmamalı bence[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [spo1=64][/spo][Bu mesaj Aware3 tarafından 13 Ağustos 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Doğru Konuş Seviyeni Bil Ama Karakedinin İmzası Doğru O Yüzden Tartışmıcam. "Asla bir Aptalla Tartışma,Önce seni kendi seviyesine çeker,sonrada seni tecrübesi ile yener."[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: nym, 13 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Canni git bazı seyleri ogren gel.Esas sen mi cok biliosun.Arkadasın dediği dogru ufak bir bug bu.Nasıl alıcan eline SS ile Staffı.Yada Raptor ile CS yi SS i bu değiştirdiğin zaman karsı tarafa boyle gozukuyor.Sacma sapan konusma buralarda. Yardım etmelisin bana. Hack mek bilmiyorum ben haklısın. Öğrenmem lazım bazı şeyleri..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ehehehehhe.Bende Kullanmıstım :D
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Stafflar two-handed dır.Eger çok istiosanız alın bi wiz staff alin bi kalka deneyin,daha neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki spoilerdaki resmi değiştirerek?Çeşitli resim programlarıyla değişik şeyler yapılabilir resimlerde.Daha fazla yazmayacağım.
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: nym, 13 Ağustos 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Annende oyle diodu :D bu nedir ya
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 buyurun tek el staff budur arkadaşlar japkodan resim uskoda bu item varsa tek el staffla shild kullanmak mümkdür . dikkatinizi cekerim tek el staff diyorum gidip priest aleti kullanıp bunu staff sanan newbie lar olabilir ...
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) beyler tabiki stafflar two handed yoksa mageleri kimse dövemezdi bi elime cekerdim cs +7 ya da ss +7 ondan sonra gelsin warior mu sin mi rogue mi kim gelcekse o resimdeki tabiki bug böle anlamsız şeyler icin tartışmayın :)
Öne çıkan mesajlar