Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Vallahi hiç acımam ne kadar param varsa onu +8e kasarım bide wood +8 yapar hp basarım. ne kadar defans o kadar iyi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ona öyle buna böyle. 1 tane daha ss.. [spo1=...][/spo] Adama vurduklarım işlemiyo bile..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet kesinlikle belli scorp shield ile wiz+8 taşıyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pfff şu oyuna giriyim size tek el staffın ss sini göstereyim ondna başka tek el yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya bende magelik zamanlarımda bi elimde staff dier elimde wood shield tutuyodum ondan sonra başka staff aldım elime tutamadım shield i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Canni git bazı seyleri ogren gel.Esas sen mi cok biliosun.Arkadasın dediği dogru ufak bir bug bu.Nasıl alıcan eline SS ile Staffı.Yada Raptor ile CS yi SS i bu değiştirdiğin zaman karsı tarafa boyle gozukuyor.Sacma sapan konusma buralarda.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ama ben staffla shield almıştım elime mage iken tek elle tutulan staff var ama dierleri bug da olabilir [Bu mesaj Aware3 tarafından 13 Ağustos 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ney peki tek elli staf??[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nym senin gibi hackler bu forumda fazla konuşmamalı bence[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [spo1=64][/spo][Bu mesaj Aware3 tarafından 13 Ağustos 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Doğru Konuş Seviyeni Bil Ama Karakedinin İmzası Doğru O Yüzden Tartışmıcam. "Asla bir Aptalla Tartışma,Önce seni kendi seviyesine çeker,sonrada seni tecrübesi ile yener."[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: nym, 13 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Canni git bazı seyleri ogren gel.Esas sen mi cok biliosun.Arkadasın dediği dogru ufak bir bug bu.Nasıl alıcan eline SS ile Staffı.Yada Raptor ile CS yi SS i bu değiştirdiğin zaman karsı tarafa boyle gozukuyor.Sacma sapan konusma buralarda. Yardım etmelisin bana. Hack mek bilmiyorum ben haklısın. Öğrenmem lazım bazı şeyleri..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ehehehehhe.Bende Kullanmıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Stafflar two-handed dır.Eger çok istiosanız alın bi wiz staff alin bi kalka deneyin,daha neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki spoilerdaki resmi değiştirerek?Çeşitli resim programlarıyla değişik şeyler yapılabilir resimlerde.Daha fazla yazmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: nym, 13 Ağustos 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Annende oyle diodu :D bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 buyurun tek el staff budur arkadaşlar japkodan resim uskoda bu item varsa tek el staffla shild kullanmak mümkdür . dikkatinizi cekerim tek el staff diyorum gidip priest aleti kullanıp bunu staff sanan newbie lar olabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) beyler tabiki stafflar two handed yoksa mageleri kimse dövemezdi bi elime cekerdim cs +7 ya da ss +7 ondan sonra gelsin warior mu sin mi rogue mi kim gelcekse o resimdeki tabiki bug böle anlamsız şeyler icin tartışmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar