Requiem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaslar bende Beramusta oynuyorum 62 lvl im +7 lycaon um var ve cz de bazı mage arkadaslar ellerinde lycaon staff ve diğer ellerinde scorpion , chitin kalkanlar ile geziyolar. Bunu Nasıl yapıyolar ?? ben deniyorum ama elime alamıyorum sadece birisi alınıyor. lütfen bilgisi olan yardım etsin. Server beramus ve forgettn temple item diil bildiimiz seyler kullandıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 str ye 1 stat poin vermen lazım scropion sheild 61 str istiyor. Assesinler falan da kullanmaya başladı kalkan :D Ama mage için gayet mantıklı geldi bana hea :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bnm scorpion shield ıle cekılmıs resmım var cok gusel oluor ustunde rogue shells elınde mirage +8 dierinde SS cok komik oluor ya:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 11 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tek elinde lycaon ötekinde sheild gözükmesi sanırım ufak bir bug bende daggerla bow alıodum aslında sadece elimde bow war ama ekranda öle gözüküyor başkalarınada aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: melarx, 11 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: tek elinde lycaon ötekinde sheild gözükmesi sanırım ufak bir bug bende daggerla bow alıodum aslında sadece elimde bow war ama ekranda öle gözüküyor başkalarınada aynı şekilde Ne çok biliyon sen.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 garezin ne başkaaan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Olayı açıkladım haala bug diyosun ?? Bende ne çok biliyon dedim.. Ne diyim ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya eyw tamamda ben sadece 2elinide meşgul eden itemlardan 2 tane nasıl alınıo sorusuna yazdım cvbı senin dediğine bende katılıyorum doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nedir ????? ya ÖM ? PM ? mail ? vs. yok okuyunca daral geldi bana ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: CaNNi, 11 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Olayı açıkladım haala bug diyosun ?? Bende ne çok biliyon dedim.. Ne diyim ? Olayı açıklamışın da eksik açıklamışın,sonra bide laf etmişşin.Arkadaşın dediği tamamen doğru,ama sanırım sen bilmiyorsun daha bunu. 1.Mage bi eline kalkan bi eline lycaon alamaz.Lycaon two handed çünkü.Alır demeyin bana çekilmiş ss gösterin.Bug ya da başka bişi,yanlış bişey var. 2.SS için sanırım 71 ya da 72 gibi bişi vermen lazımdı.+0 kullanırsan hiçbir işe yaramaz,dediğim stat +5 içindi sanırım. 3.Kalkan yanına da tooth veya dth alabilirsiniz,tavsiye olarak yani.Ama onlar içinde str ye vermeniz gerek.Bazılarıda int istio.Battle mage dedikleri şey işte bu.Büyü atış gücünüz çok düşer ama çok zor ölürsünüz.Tank olarak veya sopa ile döverken çok iş yaparsınız.Özellikle light mage olup int e çok verip light bi silah olursa elinizde çok ii olur.Solo asla kesemezsiniz bişey. 4.BUnlar USKO için geçerli tabii,japkoda staff+kalkan duydum ama görmedim,tam bilemem ne kadar doğrudur. 5.Ben bizzat denedim sırf zevk için,değişik oluyor insanlar bakıyor.Maksat eğlence. [Bu mesaj sinned tarafından 12 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herkez mertebesini bilsin.hic mage elinde kalkan tasırmı yav.oyunun tadı tuzu kalmadı valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 inşallah görürüm bidaha da gösterim. Assesin de alır mage de alır !![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kalkan mantıklı Cz de çok işe yarar . 1vs1 pvpde ilk attackı mage yediyse zor oluyor çevirmek çünkü[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bahsedilen bug bu sadece goruntu hatası once kalknı takıp daha sonra swodru takmaya calısınca dıger makıneler bır elınde kalkan bır elınde two handed goruyo. http://img177.imageshack.us/my.php?image=200586165532zm.jpg[signature][hline]Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx ------------------------ Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Zaten kimse eline mage veya asasin kalkan alamaz demiyor.Mage bir eline lycaon veya başka staff diğer eline de kalkan alamaz diyor.Çünkü stafflar 2 handed. Ya çok basit olarak düşünün,5 sn kadar.Sizce böyle birşey olsa oyunda,yani staffli ve kalkanli mage e izin verilse,insanlar kalkansiz dolanir miydi? Not:Yukardaki resim USKO dan değil,çünkü orası moradon değil.KE de olduğunu duyduğumu söylemiştim ama emin değilim. [Bu mesaj sinned tarafından 12 Ağustos 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Staff + shield el insaf ama artık :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alın en basidi noobun biri takmış. Arenada karşılaştım az önce sheild değil ama kalkan işte. Stafflar 2 handed mi bakın... [spo1=..][/spo][signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Shield ın türkçe meali zaten kalkan demektir.Elindeki staff değil.Glacier/light/fire damage i veya mp/hp/light vb. res/absorb/ vb. özellikleri olmayan bir silah.Staff büyücüler içindir büyülerini etkili şekilde kullanabilsinler diye.O charın elindeki silahın ismi bildiğim kadarıyla priest mace ve priest silahı.Ayrıca yeni charlara sürekli çıkabilecek bir silah.O resimdeki char bana mage den çok zaten priest gibi göründü bir de yanlışsam düzeltin.Olmasa bile oyuna yeni başlayan bir mage oyuncusunun tutupta stat pointlerini str ye vereceğini zannetmiyorum.Bunu genelde bilen ve denemek/değişiklik isteyen insanlar yapar. Ama sanırım gene de anlaşamıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 uskodaki stafflar çift el yani hem shield hem sopa kullanılmaz... japkoda tek el staff var ikisi birden kullanılabilir... ben hell breakerla gezenide gördüm herşeyin altında bi anlam aramayın str mage nedir bilen bilr onun dışında adam hell breakerla geziyorsa bilin canı sıkılmış geyik yapıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Notice:D Bu resim uskodan.Çünkü patriot ve Suddendeath clanının elemanları gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben resmi göremiyorum ama uskoda tek el staff yoktu bugdır büyük ihtmal bende glavele scorpion shield kullanan warriorlar görüyorum oda güzel bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Galve Long Spear, Tek El Değil Mi Zaten?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 okadar doğru olduğuna inanyorsanız biriniz öyle bi mage yapsın 1 eline kalkan dier eline staff alsın inventoriyi açsın ss i alsın buraya yollasın tüm sorun çözülsün artık bu arada bende uskoda magemin bi eline wood shield almıştım dier elimdede staff ama staff tek elle tutuluyordu( usko ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pardon? staff neydi hemen söylermisin?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende merak ettim simdi ? Staff neydi ?[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar