Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magelerin kalkan alması ..

Requiem

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bende Beramusta oynuyorum 62 lvl im +7 lycaon um var ve cz de bazı mage arkadaslar ellerinde lycaon staff ve diğer ellerinde scorpion , chitin kalkanlar ile geziyolar.
Bunu Nasıl yapıyolar ??
ben deniyorum ama elime alamıyorum sadece birisi alınıyor. lütfen bilgisi olan yardım etsin. Server beramus ve forgettn temple item diil bildiimiz seyler kullandıkları
Sosyal ağlarda paylaş

str ye 1 stat poin vermen lazım scropion sheild 61 str istiyor. Assesinler falan da kullanmaya başladı kalkan :D

Ama mage için gayet mantıklı geldi bana hea :D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: OSMANLI
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
Sonunda bi mirajım oldu.. :D
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bnm scorpion shield ıle cekılmıs resmım var cok gusel oluor ustunde rogue shells elınde mirage +8 dierinde SS cok komik oluor ya:D[signature][hline]Nick: _TRibula_
Server: Ares
Clan:The Others (Gerçek Yuvamız)
LvL:61
np:17xxx

------------------------
Nick: ::OverSouL::
np:10xxx

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )

[Bu mesaj TRibula tarafından 11 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
melarx, 11 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
tek elinde lycaon ötekinde sheild gözükmesi sanırım ufak bir bug bende daggerla bow alıodum aslında sadece elimde bow war ama ekranda öle gözüküyor başkalarınada aynı şekilde

Ne çok biliyon sen.[signature][hline]Name: CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 11 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Olayı açıkladım haala bug diyosun ?? Bende ne çok biliyon dedim.. Ne diyim ?

Olayı açıklamışın da eksik açıklamışın,sonra bide laf etmişşin.Arkadaşın dediği tamamen doğru,ama sanırım sen bilmiyorsun daha bunu.
1.Mage bi eline kalkan bi eline lycaon alamaz.Lycaon two handed çünkü.Alır demeyin bana çekilmiş ss gösterin.Bug ya da başka bişi,yanlış bişey var.
2.SS için sanırım 71 ya da 72 gibi bişi vermen lazımdı.+0 kullanırsan hiçbir işe yaramaz,dediğim stat +5 içindi sanırım.
3.Kalkan yanına da tooth veya dth alabilirsiniz,tavsiye olarak yani.Ama onlar içinde str ye vermeniz gerek.Bazılarıda int istio.Battle mage dedikleri şey işte bu.Büyü atış gücünüz çok düşer ama çok zor ölürsünüz.Tank olarak veya sopa ile döverken çok iş yaparsınız.Özellikle light mage olup int e çok verip light bi silah olursa elinizde çok ii olur.Solo asla kesemezsiniz bişey.
4.BUnlar USKO için geçerli tabii,japkoda staff+kalkan duydum ama görmedim,tam bilemem ne kadar doğrudur.
5.Ben bizzat denedim sırf zevk için,değişik oluyor insanlar bakıyor.Maksat eğlence.

[Bu mesaj sinned tarafından 12 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bahsedilen bug bu sadece goruntu hatası once kalknı takıp daha sonra swodru takmaya calısınca dıger makıneler bır elınde kalkan bır elınde two handed goruyo.

http://img177.imageshack.us/my.php?image=200586165532zm.jpg[signature][hline]Nick: ::OverSouL::
np:10xxx
------------------------
Nick: _TRibula_
np:17xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kimse eline mage veya asasin kalkan alamaz demiyor.Mage bir eline lycaon veya başka staff diğer eline de kalkan alamaz diyor.Çünkü stafflar 2 handed.
Ya çok basit olarak düşünün,5 sn kadar.Sizce böyle birşey olsa oyunda,yani staffli ve kalkanli mage e izin verilse,insanlar kalkansiz dolanir miydi?
Not:Yukardaki resim USKO dan değil,çünkü orası moradon değil.KE de olduğunu duyduğumu söylemiştim ama emin değilim.

[Bu mesaj sinned tarafından 12 Ağustos 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alın en basidi noobun biri takmış. Arenada karşılaştım az önce sheild değil ama kalkan işte. Stafflar 2 handed mi bakın...

[spo1=..][/spo][signature][hline]Name: CaNNi

Sosyal ağlarda paylaş

Shield ın türkçe meali zaten kalkan demektir.Elindeki staff değil.Glacier/light/fire damage i veya mp/hp/light vb. res/absorb/ vb. özellikleri olmayan bir silah.Staff büyücüler içindir büyülerini etkili şekilde kullanabilsinler diye.O charın elindeki silahın ismi bildiğim kadarıyla priest mace ve priest silahı.Ayrıca yeni charlara sürekli çıkabilecek bir silah.O resimdeki char bana mage den çok zaten priest gibi göründü bir de yanlışsam düzeltin.Olmasa bile oyuna yeni başlayan bir mage oyuncusunun tutupta stat pointlerini str ye vereceğini zannetmiyorum.Bunu genelde bilen ve denemek/değişiklik isteyen insanlar yapar.
Ama sanırım gene de anlaşamıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

okadar doğru olduğuna inanyorsanız
biriniz öyle bi mage yapsın 1 eline kalkan dier eline staff alsın
inventoriyi açsın ss i alsın buraya yollasın tüm sorun çözülsün artık
bu arada bende uskoda magemin bi eline wood shield almıştım dier elimdede staff
ama staff tek elle tutuluyordu( usko )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...