Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu gün gazetede okudum oldukca komik geldi sizlerle paylaşmak istiyorum... "Stela Atı Teşhis Etti Suclular Yakalandı" Gürcistan uyruklu Stela Sarkisian internette tanıştığı Erzurumlu sevgilisiyle Konya'ya yerleşti. Çift Konya-Aksaray yolunda at arabasıyla gelen 2 kişinin saldırısına uğradı. Sevgilisi öldürülen Stela sadece ATIN ( :D ) eşkalini verebildi. Konya polisi 10 saatte olayı çözdü. 48 saatte de zanlıları yakaladı. yorumu size bırakıyorum arkadaşlar at eşkalinden suçluları yakalıyo bizimkiler ama ne hikmetse gözlerinin önündekileri hep kaçırıyolar gülelim mi alıyalımmı? :D :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 acı acı gülmek bu olsa gerek[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Erzurumlumu ölmüş? Vayy canım hemşerim :([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hmm cidden ilginç attan suçluların yakalanması.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 işte bizim memleketin polisi attan bildi zanlıyı tebrik ediyorum. fakat üzücü bir olay olmuş.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 CSI Konya! Atın yüzünü bilgisayarda taratan başkomiser Kemal yoğun bir çalışma sonucu suçluları yakalar!! Adaletin elinden kaçamazsınız!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar