Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kızın uzerimde hain planlarımı var yoksa?

irin

Öne çıkan mesajlar

"ufff her bakanı da bişey zannediyorlar zaten bu kişiselin.... lan?!?!"
merak diyor kaçıyorum=) bende genelde karşı cinse olurdu ama...hmmmm[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 12 Ağustos 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
alemsin be direk dal kıza :p

öeh ?!?!?!?
ama geçektende çok potansiyel bir arkadaş olma durumu olabilir... Veya senin dediğin 2. durum kafana göre takıl git tanış amacını sor falan filan...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
oha son paragrafa kadar karşı cinsmişsiniz gibi okudum.

aynen sonra bir an şok oldum O_0

hmmm..
bu durumda içinden geleni yapıcan..öylede böylede insan insandır..git konuş ne ayaksın bacım de :)[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kız lezbiyen ve gercekten senden hoslanmıs. E sende hosuma gıttı falan demıssın ıste. Hatta bı elektrıklenme bıle olmus. E neden ozaman toplumsal degerlerı bı kenara bırakıp bi iliskiye baslamıyorsunuzkı bu kızla? ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ya paldır küldür lezbiyen de ilan etmeyin yavaş
gider tanılırsın ne biliyim, illaha seksüel bir çekim oldu diyebir şey yok sonuç olarak.
yani yoktur di mi?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaleidoscopic, 12 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
ya paldır küldür lezbiyen de ilan etmeyin yavaş
gider tanılırsın ne biliyim, illaha seksüel bir çekim oldu diyebir şey yok sonuç olarak.
yani yoktur di mi?
di. cosmayalım.tabiki yok oyle bisey..ha bide daasaa haklı olabilir galiba. arkadasında saclar kısacık benim gibi.ondan ilgimi cekmişti ilk once(cinsel olmayan ilgi)oyle gorunce helal böa kıza;kıymıs kestirmiş,yalnız deilim falan die dusunmustum.

ama kızı bi daha gordugumde kesin konusacagım.var bu işte bi iş konusup cozeceğim. ama kız lezbiyense nası kacarım onu bilemiyorum simdilik[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?

[Bu mesaj irin tarafından 12 Ağustos 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 11 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Normalde başka insanlarıda çok sık görsen fark etmezsin ama ilgini çeken birini nezaman görsen o durumu değerlendirdiğin için, daha çok görüyormuşsun gibi gelebilir. En azından kendi üzerinde yaptığım deneylerde benzer sonuçlara vardım.

Diyorum ısrarla[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 12 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 11 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Normalde başka insanlarıda çok sık görsen fark etmezsin ama ilgini çeken birini nezaman görsen o durumu değerlendirdiğin için, daha çok görüyormuşsun gibi gelebilir. En azından kendi üzerinde yaptığım deneylerde benzer sonuçlara vardım.

Diyorum ısrarla
haklısın gercekten..ama ne bilim daha once benzer bişi gelmedi basıma ve kimseden de boyle bişi duymamıstım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 12 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
yaş kaçtır bu arada?
kişisele açtıınız topiklere yaş bildirin bi zahmet yaw :)
şimdi bakmak var BAKMAK var sen hangisini yaptın?
BAKMAK yaptım galiba ben.ama o da ole yaptı. ayrıca yasa ne gerek var onu pek anlamadım ama 16yım gencliğimin baharındayım.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...