kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 "ufff her bakanı da bişey zannediyorlar zaten bu kişiselin.... lan?!?!" merak diyor kaçıyorum=) bende genelde karşı cinse olurdu ama...hmmmm[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alemsin be direk dal kıza :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 irin, bence hikaye yazarı olursan baya başarılı olursun paticiğin geri kalanı gibi bende son paragrafa kadar erkek sandım seni[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: kingpin, 12 Ağustos 2005 13:13 tarihinde demiş ki: alemsin be direk dal kıza :p öeh ?!?!?!? ama geçektende çok potansiyel bir arkadaş olma durumu olabilir... Veya senin dediğin 2. durum kafana göre takıl git tanış amacını sor falan filan...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kız lezbiyen olabilir ve hoşuna gitmiş olabilirsin[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: oha son paragrafa kadar karşı cinsmişsiniz gibi okudum. aynen sonra bir an şok oldum O_0 hmmm.. bu durumda içinden geleni yapıcan..öylede böylede insan insandır..git konuş ne ayaksın bacım de :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bence kız lezbiyen ve gercekten senden hoslanmıs. E sende hosuma gıttı falan demıssın ıste. Hatta bı elektrıklenme bıle olmus. E neden ozaman toplumsal degerlerı bı kenara bırakıp bi iliskiye baslamıyorsunuzkı bu kızla? ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Pyro, 11 Ağustos 2005 23:25 tarihinde demiş ki: öeh annenın yorum benı bıtırdı.bence ıyıce sadist olup acaba kız annemle mı konu$tu dıyerekten annene kar$ı brz ön yargılı olabılırsın =p +1[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bende erkek gbi okudum sni ama madem kızsın, git bni konus ya ne diçek :) Les flnsa boswer bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 irin öyle bir yazmışsınki helal olsun! tüm patiyi şoke ettin! bende erkek sandım başta oha falan oldum =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 PATI ŞOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya paldır küldür lezbiyen de ilan etmeyin yavaş gider tanılırsın ne biliyim, illaha seksüel bir çekim oldu diyebir şey yok sonuç olarak. yani yoktur di mi?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Öldircek o kız seni..Koş.[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] İnancın varsa ben yokum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Exodus, 11 Ağustos 2005 23:28 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: oha son paragrafa kadar karşı cinsmişsiniz gibi okudum. Haha aynen. plot twist olmuş feci. [signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzele bakmak sevaptır derler[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 *!KAÇ*[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: kaleidoscopic, 12 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki: ya paldır küldür lezbiyen de ilan etmeyin yavaş gider tanılırsın ne biliyim, illaha seksüel bir çekim oldu diyebir şey yok sonuç olarak. yani yoktur di mi? di. cosmayalım.tabiki yok oyle bisey..ha bide daasaa haklı olabilir galiba. arkadasında saclar kısacık benim gibi.ondan ilgimi cekmişti ilk once(cinsel olmayan ilgi)oyle gorunce helal böa kıza;kıymıs kestirmiş,yalnız deilim falan die dusunmustum. ama kızı bi daha gordugumde kesin konusacagım.var bu işte bi iş konusup cozeceğim. ama kız lezbiyense nası kacarım onu bilemiyorum simdilik[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? [Bu mesaj irin tarafından 12 Ağustos 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Normalde başka insanlarıda çok sık görsen fark etmezsin ama ilgini çeken birini nezaman görsen o durumu değerlendirdiğin için, daha çok görüyormuşsun gibi gelebilir. En azından kendi üzerinde yaptığım deneylerde benzer sonuçlara vardım. Diyorum ısrarla[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Edit: benim mesaj arada sırıttı, hoşlanmadım. [signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... [Bu mesaj Murtaza tarafından 12 Ağustos 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: güzele bakmak sevaptır derler babacum saolasın:kızı da beni de guzel yaptın...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 12 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Normalde başka insanlarıda çok sık görsen fark etmezsin ama ilgini çeken birini nezaman görsen o durumu değerlendirdiğin için, daha çok görüyormuşsun gibi gelebilir. En azından kendi üzerinde yaptığım deneylerde benzer sonuçlara vardım. Diyorum ısrarla haklısın gercekten..ama ne bilim daha once benzer bişi gelmedi basıma ve kimseden de boyle bişi duymamıstım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 @Ardeth: Katılıyorum. Haklısın. Ben de ısrarla o durum için "Algıda Seçicilik" diyorum... 2.sf ye yazmıştım bişiler galiba[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Dagger, 12 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki: yaş kaçtır bu arada? kişisele açtıınız topiklere yaş bildirin bi zahmet yaw :) şimdi bakmak var BAKMAK var sen hangisini yaptın? BAKMAK yaptım galiba ben.ama o da ole yaptı. ayrıca yasa ne gerek var onu pek anlamadım ama 16yım gencliğimin baharındayım.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 heeeeehhhh, yaşını da öğrendik, PM ler yağsınnnn....[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tabi o kız da, bu kız bana neden bakıyor diye bir çelişkiye düşmüş olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar