HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.tvsian.com/ hemen indirmeye basladım beklerim :D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 saldırdım direk yemişim irth onlineını Zaten patch ide öküz gibi bi 300 400 mb :) + ekran kartım desteklemio oyunu, rezillik.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aynen bakalim cekelim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 off pokemon yaratmak cok can sıkıcı hangisini seççeğini şaşırıyor insan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bence hiç yoktan ii dir bir kanal kuralım paticik diye orada türk savasçılar olsun harika olur mew herkesi harcıyor zaten;:D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu oyun irenç direk lvl 100 başlıyordu tüm pokemonlar sanırım o oyunsa hiç bir zzevki yok. Öyle oyun olmaz olsun.[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bellow kardas biz bokamoncuyuz caydıramazsın 2 bokamon savaştıralım dedik pok ettin içine şevkimizin :([signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya bende indirecem ama oyun online mı anlamadım bide şu an lineage 2 yi indiriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 güzel bişey değil kasma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben kankalarımla kapışıyorum zewk we heyecan doruk noktada :D mewi pataklamak çok zevkli[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nerden kaydolucaz buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kayıt yok oyuna gir oradan bokalarını dizerken isim yazıyorsun o kadar bende lineage2 oynuyom bıraktım herseyi knight & boka hepsi boka gitti şimdi tek oyunum lineage2 herkesi beklerim müthis ötesi bir oyun[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben belki KO yu bırakıp pokimon a geçerim :P çünkü KO hilelerle doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok sen bokaya öle ağırlık verme zewk için oynanan bir oyun güzel bir mmorpg bul kendine bence lineage2 yi tavsiye ederim güzel ayrıca herkese günaydın ;)[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2 gb lık bişiymiş :S kalp dayanmaz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla hoşuma gitmedi[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bu deişik zaten duello yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben oyunu gördüğüm anda kustum bu ne le dedim[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 güzel bi oyun aslında ama bi 20 duellodan sonra bıkar :D ben ark.ların hepsini yendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 asdasd a bu ne lam bişi anladım gamboy daki ilerlemeli çok daha iidi bvence. adamın 2 pokesini zor aldım :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar herkes beni yeniyo bi kere bile yenemedim sorunum nedir ya güzel de skiller vs. seçiyorum :D biri yardım edebilirmi[signature][hline]www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gel bende yeniyim :D hem bu arada öğrenmiş olursun dur maili veriim kararlaştırıp girelim oyuna [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar