Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon oyunu saldırın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen bakalim cekelim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
bence hiç yoktan ii dir bir kanal kuralım paticik diye orada türk savasçılar olsun harika olur mew herkesi harcıyor zaten;:D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
bellow kardas biz bokamoncuyuz caydıramazsın 2 bokamon savaştıralım dedik pok ettin içine şevkimizin :([signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
ben kankalarımla kapışıyorum zewk we heyecan doruk noktada :D mewi pataklamak çok zevkli[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
kayıt yok oyuna gir oradan bokalarını dizerken isim yazıyorsun o kadar bende lineage2 oynuyom bıraktım herseyi knight & boka hepsi boka gitti şimdi tek oyunum lineage2 herkesi beklerim müthis ötesi bir oyun[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
yok sen bokaya öle ağırlık verme zewk için oynanan bir oyun güzel bir mmorpg bul kendine bence lineage2 yi tavsiye ederim güzel ayrıca herkese günaydın ;)[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
asdasd a bu ne lam bişi anladım gamboy daki ilerlemeli çok daha iidi bvence. adamın 2 pokesini zor aldım :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

• Yeni Oluştur...