Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

To bid you farewell...

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Kişinin mantığının ve duygularının tartışması. Mantığa ben, duygulara kendim diyerek bende karalama defterine bir yazı yazmıştım. Hatta linki de şu: http://forum.paticik.com/view.php?id=85324

O zaman kişisel yoktu, olsa da senin gibi kişisele yazacak kadar cesaretim olacağını sanmıyorum.

2. yılı doldurdum, kavgada kazanan yok henüz. İkisi de inadından ödün vermiyor. Kendim inadına seviyor, mantığım ise bu duruma küfrediyor, baltalıyor. O mu ne yapıyor? Bilmem, çehresini ve endamını hatırlıyamıyorum bile, geçen zaman unutturdu. Baki kalan bir göz kırpımı büyüklüğünde birkaç görüntü. Ama biliyorum hala çok güzel. Ne yaptığı ile ilgilenmiyorum bile. Çünki hala çok seviyor ve bu sevginin getirdiği sınırsız özgürlüğü ona bağışlıyorum.

Bu zırvalalıkları neden söylediğimi merak ediyorsan, seni gerçekten iyi bir şekilde anladığımı ifade edebilmek istediğim için. Anlaşılıyor olmak güzel şey. Tıpkı yazıların gibi.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun arkadaşlar...

Aslında anlık bir karardı yazmak fakat ilk yazıyı okuyan bir arkadaş -adı lazım değil- (bkz. Chiptech) ısrar edince birazcık, 3 kısa diyalog şeklinde anlatmaya karar verdim iç çekişmemi...
2'sini gördünüz zaten, 3.'sünü de yarın koymayı düşünüyorum.

Tabii hayat bu, yarın öbür gün bu hikaye eklenecek yeni olaylar da olabilir. O zaman aynı duygu yoğunluğunu yaşarmıyım bilmem, ama yaşarsam emin olun ki sizinle de paylaşırım.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Yazarken Anathema-Angelica çalıyordu

Neydi "O"nu vazgeçilmez kılan? Neden bu kadar derinden sevdin "O"nu? Bu soruya bir cevap bulmak o kadar zor ki...Bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum... Belki tek bakışıyla bütün dengemi bozabilen biri olduğu içindir... İlk aşkın olduğu için olamaz mı? Hani şarkılarda anlatıldığı gibi, yanındayken kalbinin atışlarını kontrol edemez, yanaklarının kızarmasını engelleyemezsin. Evet "O" benim ilk aşkımdı ama daha da önemlisi ilk "Sevgili"mdi. Hayatıma "O"ndan önce birçok kadın girdi, ne birine aşık oldum ne de sevdim. Bakışmaktan çok daha ileriye gitmeme rağmen hiçbiri "O"nunla öpüştüğümde aldığım zevki veremedi bana... Hayır "O"nu sevmemi basit lise aşklarıyla bir tutamazsın...

Demek basit lise aşkları ha? Ne yani lisede yaşanmamasının dışında senin aşkının onlardan farkı neydi? Herşeyden önce ben "O"nu sevdim... Sevgi ve aşk çok farklıdır, herhangi bir insana, herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde aşık olabilirsin... Hiç sebepsiz yere hem de, sadece bir bakış ve aradaki elektriklenme yeterlidir birisine aşık olmak için... Ama sevgi öyle değildir... Lisedeyken bu tür şeyleri duyduğumda saçma klişeler deyip geçerdim, nerden bilirdim anlamam için başıma gelmesi gerekirmiş... Sevgi emek ister, fedakarlık ister ve öylesine büyük bir risktir ki, sonunda onca çabanın ve harcanan zamanın sonunda eline geçen şey sadece acı olabilir... Ben risklerini kabullenerek sevdim "O"nu, şimdiyse aldığım riskin sonuçlarına katlanıyorum hepsi bu...

Peki ya daha önce sevmiş olsaydın, ne bileyim, lisedeyken tek günden uzun süren bir ilişkin olsaydı da şu anda aynı şeyleri yaşıyor olur muydun sence? Ne demeye çalışıyorsun? Şunu demeye çalışıyorum, evet belki hayatında hep birileri oldu, ama hiçbirine aşık olamadın onların,hiçbirini sevemedin, hep bir "sevgi açlığı" içinde yaşadın. Hep kendi yarattığın bir kızı severek yaşadın, her geçen gün sevgin daha da gelişip büyüdü. Ama aslında gelişen sevgin değil , sevgiye olan açlığındı. Ve bir gün senin yarattığın kıza bu kadar yakın bir kızla tanışınca da, o güne kadar içinde tutup büyüttüğün o kutsal sevginin hepsini sorgusuz-sualsiz, bir karşılık beklemeden "O"na verdin. Hani şu şarkıdaki gibi, adı neydi?Angelica... Evet Angelica...Kendi yarattıkları kıza aşık olan üstüne bir de şarkı yazan bir grup...Sen şanslıydın, somutlaştırabileceğin bir Angelica'n vardı...Saçma... Bu kadar mantıksız konuşmana şaşıyorum.Evet belki "O"nu tam anlamıyla tanımadan sevmeye başlamış olabilirim, ama "O"nu tanımış olsaydım da zaten sevecektim. Tamam ama bir detayı kaçırıyorsun, "O"na sevgini çok erken verdin, seni sevmesi için kendisinin hiç uğraşmasına gerek kalmayacak kadar erken... Kaçan kovalanır ama sen kendi ellerini kollarını bağlayarak "O"nun önüne öylece bıraktın kendini... Ondan sonra da seni sevmesini bekledin. Bunun neresi yanlış anlayamıyorum? Sadakat yemini edip, her ihtiyacı olduğunda "O"nun yanında bulunmaktan başka ne yapabilirdim ki? "O"ndan kaçmalıydın, kendini ağırdan satmalıydın... Biliyorum bunlar çok adi, basit şeyler gibi geliyor insana ama onların yapısı bu...

Tanrım!!! Tüm düşüncelerim, hislerim hepsi bir yalan içinde mi varoldu yani? Tabii ki hayır, ikinizin arasındaki aşk çok güzeldi. Hatırlasana "hayatımın en güzel dönemi" demiştin o dönem için. Halen öyle... Herneyse, senin aşkın sevgiye dönüşürken, "O"nunki söndü.
Biliyorum fazlasıyla acı verici bunları duymak, ama kabullenmen gerek artık. Yapabileceğin "hiçbirşey" yok. Bundan sonra bu konuya kafa yormanın tek sonucu daha fazla acı çekmek olacak, ve ben hergün seninle çekişmekten bıktım.

Ya yaşanan onca şey? Güzel anılar olarak ilerde gülerek hatırlayacaksın, bunun adına ne deniyordu... Tecrübe? Hay aklınla bin yaşa... Evet tecrübe, yaşananlar senin için paha biçilemez birer tecrübe olarak kalacak... Keşke "O"nu kaybetmeden önce bu kadar tecrübeli olsaydım... Yapma ama... Yine sorunu kendinde aramaya başladın farkında mısın? Evet belki insanlar genelde bütün hatayı karşı tarafa atarak kendilerini rahatlatmaya çalışırlar, ama inan senin yaptığın bu olmayacak. Elbette hataların vardı, ama kabullenmen gereken şey şu ki, "O" da hatalıydı... Tecrübe konusuna gelince, eskilerden bir düşünür ne demiş biliyor musun? "Tecrübe ihtiyaç duyulduktan az sonra sahip olunan şeydir"... Ya da öyle birşey işte, kelimeler önemli değil, anlamı kavra yeter.

Bunu kabullenmek çok uzun sürecek , farkındasın değil mi? Başından beri farkındayım, önemli olan SENin bunu farketmiş olman...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa

[Bu mesaj Asteroth tarafından 13 Ağustos 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...