EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya beyler oyunu yükledim çok uzun sürdü indirmek ama oyunu çalıştırıyorum Team Battle seçenei çıkıyo altındadaki Start seçeneğine tıklanmıyo üsttekine yane TEam .. tıkladım pokemon yaptım save ettimn ordan açtım gene olmuyo nasıl başlıcam pikaçumla ATIIL PİKAÇU yapmak isteyorum yardımmm[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bak antörnörü seçecen 6 tane pukemonu seçicen pukemonların altında skilleri var onlardan seçecen türüne göre ondan sonra oyuna başlıyacaksın ama bu pukemon ss deki diil haberin olsun bu duello lu olanı :P oyuna girince BATTLE ME BATTLE ME gibi bişiler dersen sana duello teklifi geliyor sen acceptlersen başlıyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben bu oyunu oynamak istiorum bana bi link verebilir misiniz uye oliim kayıt oliim plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 burdan indirin kaydolmanda gerekmez çünkü oyuna girerken yapıyosn herşeyi bu arada bu o ss deki oyun deil haberiniz olsun [Bu mesaj Aware3 tarafından 13 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi ss koyunda boşuna indirmeyelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eyv. kanka oynadım oynadımda bu nasıl oyun hep yeniliyom m.q :D delircem adam bi koyuyo 60 hp kalıyo ben koyuyorum %99 a iniyo canı ne iş ben nerden anlıcam yaaa biriniz yazsın hangi pukeleri alcamı attacklarınıda lütfen gelen davet ediyo geçen neden osla geberiyom paso :D[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar