Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya çevreyi takmıyolarsa o kadar kalırlar neden olmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yaşar eğer kardeşlerse .....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pff. :9 yaşarlar pek güzel.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm kız gönül vermişşse çocukda tamam demişse bu işin günahı yoktur beyler. not:lan kardeşim böyle birşey dicek "sadfsd" zaten demeye cesaret edemez o ayrı...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: SteelBB, 11 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: hmm kız gönül vermişşse çocukda tamam demişse bu işin günahı yoktur beyler. not:lan kardeşim böyle birşey dicek "sadfsd" zaten demeye cesaret edemez o ayrı... sen tatilde değilmiydin ?no web fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: sasha, 11 Ağustos 2005 16:50 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 11 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: hmm kız gönül vermişşse çocukda tamam demişse bu işin günahı yoktur beyler. not:lan kardeşim böyle birşey dicek "sadfsd" zaten demeye cesaret edemez o ayrı... sen tatilde değilmiydin ?no web fln? keşke karıştırdın sen beni başkasıyla.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 9-10 ay kalır. Sonra 3 kişi devam ederler :( sfsdfsasdas kalır neden kalmasın, ama 2 erkek 1 kız daha iyi kalınır arada kız arkı dışlarsın falan hatta 3 kız 5 erkek falan olsa manyak ortam olur. ben böyle bi ortam kuracam üni de işte...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 it's just a dream :)[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya olursa. biz bunu en iyisi dizi yapalım:)[signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yapmayın gencler, nası kalsın yaf, tamam kalır cıdden belkı bı zorlama olur da sewgılınızı bı erkekle aynı ewde kalmasına ızın werırmısınız, yada kızınızın.? ben.. asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 atesle barut ah yanyana durmaz sdfsdf :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Zegna, 11 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: atesle barut ah yanyana durmaz sdfsdf :D nie durmasın kardesım sende yani hem öle düşünmemek lazım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence kalabilmemliler ne olucakki en fazla dunya nufusu arta o kdr ona da dikkat etsinler o kdr guvenlik war essek diillerse bisi olmaz:)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 görüş,kafa yapısı ile ilgili bir durum ben kalırım şahsen ama başkaları kalmayabilir..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Kasanova, 11 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki: çifte standart ben kızla aynı yurtta kalırım ama kız kardeşimin bi başka erkekle kalmasına hayatta izin vermem lol be hasta oldum düşünceye[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kalır pek te zor değil eğer karşındakini et barçası dinlenme odası gibi görmeyimte insan gibi görürsen çokta kolay olur yani....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 :D kuzene bak ilk accsini aldığın gün bomba konuyu bulmuş . Bunun abazlıkla alakası yok bence insan yapısı sadece zevk mantığı ile yapılır düşüncesi olusmus zihniyetlerde 2 cins 4 sene bir arada kalırsa elbet bir gün bu duyguları atesliyecek olaylar meydana gelir ve yasanır[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
potlek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kalır tabükü.ama sağlam bi arkadaşlık ve de sağlam bi mahalle gerek.bi de fazlasıyla hoşgörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kalır ya nie kalmasın! kafa yapısı düşünce onemli olan. Erkeğin veya kızın aklından kötü kötü şeyler geçmiyorsa ikiside insan gibi insansa kalırlar. ama bu uzun süreli bir dönem olacaksa yavaş yavaş yakınlaşmalar baş gösterir sonrası mağlum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Neden kalmasın canım. Ehehe biz yazlık ev tutucaz gelecek sene annaştık :D:D:D[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim kız da çok istio ama annem kafayı yer diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kalır, neden kalmasın ki. ama semra hanım olayı komik olabilir, evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kalır super olur, ceşit olması iyidir bi evde. ban bende yok uzuluyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kalmak ne kelime xxx bile xx.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tahminimce; burada kalamaz, yok aralarında bişiler olur.. tarzı konuşunların sevgilisi yoktur yada ağır abazanlık dönemi geçiriyordur. Bre arkadaşım sen hiç karşı cins ile aynı ortamda bulunmadın mı? Bulunca aklına ilk seks mi geliyor? Kalır niye kalmasın? Sonuçta sen orada ev arkadaşı sıfatı ile kalıcaksın. Zaten bir şeyler olucaksa ev arkadaşı olmana gerek yok olur. Ama çok saçma yani illa bir şey olucak diye bakmak. Benim arkadaşlarım 2 erkek 3 kız olarak 2.5 sene kaldılar ve hiç bir şey olmadı... (sevgili fln filan olayları) Demek oluyor ki çokta güzel medeni çerçeve içerisinde kalınabiliyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar