Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kız 1 erkek üni.öğrencisi aynı evde kalabilirmi?

NeHi_R

Öne çıkan mesajlar

hmm kız gönül vermişşse çocukda tamam demişse bu işin günahı yoktur beyler.

not:lan kardeşim böyle birşey dicek "sadfsd" zaten demeye cesaret edemez o ayrı...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sasha, 11 Ağustos 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 11 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
hmm kız gönül vermişşse çocukda tamam demişse bu işin günahı yoktur beyler.

not:lan kardeşim böyle birşey dicek "sadfsd" zaten demeye cesaret edemez o ayrı...
sen tatilde değilmiydin ?no web fln?

keşke karıştırdın sen beni başkasıyla.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

Kalır pek te zor değil eğer karşındakini et barçası dinlenme odası gibi görmeyimte insan gibi görürsen çokta kolay olur yani....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

:D kuzene bak ilk accsini aldığın gün bomba konuyu bulmuş . Bunun abazlıkla alakası yok bence insan yapısı sadece zevk mantığı ile yapılır düşüncesi olusmus zihniyetlerde 2 cins 4 sene bir arada kalırsa elbet bir gün bu duyguları atesliyecek olaylar meydana gelir ve yasanır[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Sosyal ağlarda paylaş

Neden kalmasın canım. Ehehe biz yazlık ev tutucaz gelecek sene annaştık :D:D:D[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminimce; burada kalamaz, yok aralarında bişiler olur.. tarzı konuşunların sevgilisi yoktur yada ağır abazanlık dönemi geçiriyordur. Bre arkadaşım sen hiç karşı cins ile aynı ortamda bulunmadın mı? Bulunca aklına ilk seks mi geliyor? Kalır niye kalmasın? Sonuçta sen orada ev arkadaşı sıfatı ile kalıcaksın. Zaten bir şeyler olucaksa ev arkadaşı olmana gerek yok olur. Ama çok saçma yani illa bir şey olucak diye bakmak. Benim arkadaşlarım 2 erkek 3 kız olarak 2.5 sene kaldılar ve hiç bir şey olmadı... (sevgili fln filan olayları) Demek oluyor ki çokta güzel medeni çerçeve içerisinde kalınabiliyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...