chitara Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 slm arkadaslar ben bu oyunu oynayıp gün geldiğinde bıraktığımda veya oyunun herhangibir aşamasında gerçek paralar kaanmak istediğimde bu olay SWG deki kadar kolaymı? Jedi acc. vs 1000$ civarı alanları tanıyorum burda nasıl? hem oynayıp hem oyunu bedavaya getirebilirmiyiz? haızr 14gün trial da varken başlamayı düşünüyorum craftı çok severim de... İlgilenip cvp yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 e bay uzerinden oyun parasi yada objelerinin satilmasi etigine girmiycem, ancak sanirim biliyorsundur eula ya karsi alisverisler banlanmana neden olur yakalanirsan, sanirim bunu biliyorsundur. Eve online uzerinden ebayde para kazanmak oldukca kolay ve karli bir is. Son expansiondan once lvl 4 missionlar cok para getiriyordu, ancak simdi missiles degisikliginden dolayi bu durum degisti. Su anda en karli para getiren alan madencilik. Hizli para kazanmak istiyorsan miner/producter bir karakter acmani tavsiye ederim. Eve onlineda sistemlerin guvenlik seviyesi dustukce daha degerli madenlere ulasirsin, ve bu sistemlerin hemen hemen hepsi guclu corporationlar yada korsanlar tarafindan isgal edilmis durumdalar. Sana onerim guclu bir madenci sirketine girip bu degerli madenlere en kisa zamanda ulasman. Duzgun bir karakter secimi ve iyi baglantilar ile gunde 100 200m arasi isk ya ulasabilirsin, ki buda gunde 50 60 euroya bedel. Ancak bu seviyeye ulasabilmek icin gercekten cok iyi baglantilar kurman ve ozellille karakterinin su anda oyundalki en iyi maden gemisini (Large mining barge) kullanabilmesi lazim, buda en az 2 3 aylik bir sure yanilmiyorsam. Tum bu yazdiklarim benim genel gorusum ve madencilik uzerine olan kisitli bilgim ile sinirli zira 2 yillik eve online hayatimda 1 haftadan fazla maden kazmadim. Umarim yardimci olmustur bu cevap sana.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chitara Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Çok iyi anladığım söylenemez çünkü tamamen uzağım oyuna. yıllardır UO, KO çok kısa bi süre SWG ve Son 1 senedir lineage oynuyorum ama sanırım EVE çok daha geniş ve anlık bi tarz a sahip. afedersin oynadımı bokunu çıkaran tiplerdeniz 3-4 kişilik bi grup halinde. geçen düşünürken aklımıza geldi madem dedik bu yaşa geldik hala oyun manyağıyız bari bu işten para kazanalım. e-bay veya diğer yöntemler hakkında açıkçası hiç fikrim yok. 14 günlük trial i çekiyorum şuan ve giricem deniicem. eğer; oynaması önemli değil öğrenmesi kolay bir oyunsa bizde vakit çok birazda söylediğin tarzda bi yardım elde edebileceğim ışığını şu 14 günde görürsem, bu oyuna harcıyabileceğimiz çok zamanımız var :) başka fikri olan veya ekleyeceği olan kimse varmı? yardıma her zaman açığız. PS: custom chara. aç die bi tavsiye gördüm forumlarda. bu önerdiğin chara. türüne hangi türde bir karışımla girmelkiyim? stattlar ve ırklar ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yukarida hangi tur charlar icin ne tur irklar secmen gerektigi ile ilgili bazi topicler var oralarda baya yararli bilgiler var ayrica www.eveturk.com da da madencilik ile ilgili yararli bilgiler bulabilirsin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar