Albert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: DynamicK, 13 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Telekom, internet servis sağlaycılarına yönelik ADSL veri akış erişiminde yeni tarife uygulanacağını bildirdi. bu cümlenin meali sizin şuan telekomdan aldıgınız adsl baglantının ücretinde değişiklik YOK demektir. superonline mesela adsl hizmeti vermeye baslamıstı, onların port basına telekoma ödeyecegi miktar bu sekilde düzenlendi demek oluyor. genede adsl'in fiyati kabloya gore daha iyi. kablo net kullanmak suan ki fiyata bakilirsa dezavantaj.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kafalar yine telekoma girsin belki daha fazla indirim gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi snye simdi bu arabın fiyatlarimi eger oleyse bu olagan ustu rezil bir durum yani sana bu kurumu kısa yoldan kar edip tekel zihniyeti ornek alman icin mi verdiler yoksa rekabeti artir ,gelisen piyasaya oncu ol diyemi ,tekrar ediyorum ;1 mbit en fazla 60 ytl olmasi lazim ,yaw millet 30 dolara 100 mbit aliyo isvecte gene ayni fiyata kasıntı fransizlar dsl 2 teknolojisiyle 16 mbit kullanip dijital kanallari netten izliyolar ,ayip yaw.. (iss'e olsun olmasin sonucta onlar kime satacak tabiki sana bana ,sonucta direk sizleri bizleri baglar o fiyatlar)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Math-, 13 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 13 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Telekom, internet servis sağlaycılarına yönelik ADSL veri akış erişiminde yeni tarife uygulanacağını bildirdi. bu cümlenin meali sizin şuan telekomdan aldıgınız adsl baglantının ücretinde değişiklik YOK demektir. superonline mesela adsl hizmeti vermeye baslamıstı, onların port basına telekoma ödeyecegi miktar bu sekilde düzenlendi demek oluyor. genede adsl'in fiyati kabloya gore daha iyi. kablo net kullanmak suan ki fiyata bakilirsa dezavantaj. 256 ya 49 veriosun bende 49 veriorum sen 512 e ne veriosun bende kabloda ayniyi veriorum(turksatin baktigi yerler tabi)[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Goruldugu gibi ozellesince de farkli bir durum olmayacaginin belirtisi bunlar, araplar niye karini dusursun ki? Rakip mi var? HAYIR! Tabiki TT'nin izledigi somuru yolundan devam edecek! Ulkenin ileri gelen hayirsever zenginleri toplanip bol ortakli 2. bir telekom kurlasar, fiyatlari da avrupa standratlari kadar olmasa da dusurseler, iste o zaman araplarin fiyatlarini gorun siz! Bu ulkeden nefret ediyorum bazen ya! Edit: Biraz dusundum de aslinda bu ulkeden nefret etmiyorum, diger birkac avrupa ulkelere gitmisligim, gezmisligim var ve aslinda ulkemiz gercekten de cennet. Ben basimizdakilerden nefret ediyorum! Onlara ve bu gidisata lanet ediyorum. Acaba adam gibi bir yonetim gorebilcekmiyim bu kisacik omrumde? [signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 14 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hayırlısıyla işalla bu kdr gelişme bizi bok yoluna götürmez [Bu mesaj Arden tarafından 14 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 50 ytll 512 olsaydı çok daha güzel olurdu[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 256 lari kaldirip 512 verip birde ustune 99 milyon alamazlar imkansiz gene onceki seferki gibi olur 256 parasina 512 ali,riz[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu yeni tarife değil ki ya zaten böyleydi uzun zamandır ben kabloya geçtim nerdeyse 6 aydır böyle sanırım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beyler bu toptan fiyatı boşa umutlanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence kablonet buna seyirci kalmayacaktır sahsen ben 256 kabloyum ve çok memnunum en ufak bir sorun olunca arıyorsun her şekilde yardım ediyorlar olmazsa evinize bir eleman geliyor. Adslde arasan ne oluyor bir kaç hikaye duymuştum.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ultra Tv şu sıralar çok ilgili. Geçenlerde aradılar beklentileriniz nelerdir, bir sorununuz var mı gibi bayağı sorular sordular. Neyse tüm istekleri söyledim. Birde geçenlerde bir sorun olmuştu bağlantı da aradım söyledim daha önceden hiç olmadığı kadar ilgili konuştu karşımdaki çalışan. Hizmet olarak çok iyi eminim adsl min 512 yaparsa bir karşılık verecektir ultra tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben aylık ücret tablosu ile şimdiki ücret tablosu arasında bir fark göremedim ama?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sevinmeyin boşuna ISS lere özel tarife diyor haberde ... edit : diğer mesajları okumadan yazdım. daha önceden yazanlarda varmış ama millet o kısmını pek okumuyor sanırım .. heh ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 14 Ağustos 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar