ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben derim ki insan hayatında olması gereken en büyük aşk sadece sevgiliye olan aşk değildir. millette olup sende olmayanı kıskanma olayıdır senin yaptığın ve bunu tersine çevirmek için zaman tanımaktan daha fazla bişey yapmamış imajı çizdin bende.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şu güne kadar kıskançlık gibi bir olay yaşamadım.Kıskanmamda .gereksiz bir yaklaşım bana göre[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya öyle şeyler sıralamışsın ki sadece spesifik olarak senin başına gelmiş gibi göstermişsin ama insanın göğüs germesi gereken şeyelr bunlar daha güçlü olman gerekiyor böyle şeylerden ve inan düşündüğün kadar çok kötü şey yaşamamışsındır yaşadığın yer çokmu kötü beğenmiyormusun değiştir arkadaşların satıyomu değiştir yeni insanlar tanı kızlardan yana şansın mı yok daha çok dene yanıl. şimdi bana gelip bekara karı boşamak kolay gibi laf etme sakın senin bu anlattıklarının daha fazlasını yaşadım ama 2 gündür nasıl yaparım naparım ne ederimde bi design office açarım diye düşünüyorum geleceğimi merak ediyorum ve hergün daha parlak daha güzel bi güne uyanmak istiyorum ama amaçlarım olduğu için "aman tanrıım intihar edicem kızlar beni sevmiyo ben kakayım " demeden çareler arıyorum sen kendin için bişey yapmazsan,kimse senin için bişey yapmaz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Masteis, benim yaşadıklarım yanında seninkiler hiçbişey. Sabredeceksin ve azimli olacaksın. Kendine asla zaman sınırı koymayacaksın.. Aksi takdirde işin gerçekten çok zor. Şükret biraz. Senden çoook daha zor durumda olan insanlar var. O insanlar yinede senin gibi umutsuzluğa kapılmıyorlar. Hayata 4 elle sarılıp kötü giden herşeyi düzeltmeye çalışıyorlar ve bunu er yada geç bir gün mutlaka başarıyorlar. Senin o insanlardan bir eksiğinmi var? Yaşadığın onca şey seni biraz olsun olgunlaştıramadımı?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mutlu olun biraz arkadaşlar ya. Mutsuz bir insan hiç bişey başaramazki. Kendinizi olumsuzluğa şartlarsanız hayatınız boyunca farkında olmadan herşeyi olumsuzlaştırırsınız. Şu ana kadar çektiğiniz acılar, kederler, sıkıntılar hayatınızın sonuna kadar sürecek diye bir kural yokki. Yeni neslin bu kadar kolay pes etmesine o kadar çok kızıyorumki...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 erken yaslanmisin ama hizli yasadigindan bu. 5. sinifta sevgili pesinde kosmaya basladigina gore bi iki seneye mezar bakmaya baslarsin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 5. sınıfta bende sınıfta sevgi diye seviodum ve filmlerde gördüğüm gibi çekip konuşmuştum filan. kız tokat atıp beni öğretmene şikayet etmişti.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 14 Ağustos 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 biraz rahatladım galiba.İçimde tıkamışım bunları anlatmak rahatlattı biraz.Önümdeki yılı iyi değerlendirmeye bakıcam.Yeni bir sayfa daha açacağım.Yılmak yok ne demek anlattınız çok teşekkürler ederim.Galiba bunlar duymak istediklerimdi[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sana güvenen insanların yüzünü kara çıkaracak birine benzemiosun. Kendine geldiğine sevindim :)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar