Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat çok değişti

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Herşey kısıtlandı.Artık bir amacım yok gibi diyebilirim.müzik+bira+internet+umitsiz aşk hayalleri

bütün gün böyle iğrenç geçiyor.Eğlence = 0

Kendimi kötü hissediyorum.Boğazımda buğruk var ağlamak istiyorum.Acıyorum bi yandan kendime.

HAYAT = SUX diyorum.İntihar'ı bile göze aldım sonsuz uyku için ki rüyalarımda bile bir amacım var kabus bile olsa.Ağlamak istiyorum.Yağmurun altında sırılsıklam dolaşmak istiyorum.Eskiyi özlüyorum.Teknoloji öldürdü herşeyi biz kabullenemiyoruz.Şimdi herkez evinde.Pencereden bakıyorum bomboş sokaklar.Eğlenmek istiyorum.En son okullar kapanmadan 3-4 ay önce eğlenmiştim hala umutsuz ve mutsuz yaşıyorum.

Aşık olduğum kişinin sevgilisinin olduğunu öğrendim.Şimdi sadece

alkol+internet+hüzün

çürüyorum...Kahpe kader[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

platonik aşklarda zevkli oluyor. en azından hayal kurucak malzeme oluyor hep. erkek arkadaşı olması aşkının bitmesi anlamına gelmemeli bence çünkü geçici bir ilişkiside olabilir. onun dışında teknoloji konusunda bi bakıma katılıyorum.

kasanova , hocam edit diye bir hadise var ordan düzeltebiliyosun msglarını[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo sen bitmişsin be dur bakalım daha hayata atılacaksın neler göreceksin bunlar küçük şeyle bu kadar ufak sorunar karşısıda eriyorsan bitmişsin gerçekten[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

madalya karın doyurmuyor ama hayattaki olumsuzluklara karşı inat etmek.. işte o doyuruyor[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

acaba hayatınıza yön vermek için ne kadar uğraşıyosunuz.
merak ettim şimdi.
ühühühü sevdiğim kızın sevgilisi varmış ühühüh
bu kadar basitmi insan sevmek ya sevgilisi bile olup olmadığını bilmeden nasıl bi insanı intiharı düşünecek kadar seversiniz ya
garipsiniz valla[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

bu madalyaları biz istedik diye takmadılarki.
onlar verdi bizde taşıoruz.

ayrıca daha öncede söylemiştim.
gençler daha bu yaşta neden bu kadar ümitsizler..
Hayatınızı neden bilgisayar başında harcıosunuz? Sonrada kendi hatanız yüzünden intihar bilmemne diye saçmalıosunuz?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum güzel bir şekilde yaklaştın ama gerçekten bitkin hissediyorum kendimi.İnat ettim çok kez ettim fakat bu sefer yenildim.çektiklerimi bi tanrı birdeben bilirim.Çok şeyle başa çıktım çok eğlendim ama eğlence kaynaklarım ellerimden alındı diyebilirim.En büyük eksiklerden biri ise aşk.Gerçek bir aşkı daha tadamamış olmam.Kendime son yıl olarak adlandırdım 2006'ı.Gene sonuç alamazsam tamamen pes edicem hayata.Aktif olmaya bakcam sonuçlar 2006 sonuna bakıcak.[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkolous, 14 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
acaba hayatınıza yön vermek için ne kadar uğraşıyosunuz.
merak ettim şimdi.
ühühühü sevdiğim kızın sevgilisi varmış ühühüh
bu kadar basitmi insan sevmek ya sevgilisi bile olup olmadığını bilmeden nasıl bi insanı intiharı düşünecek kadar seversiniz ya
garipsiniz valla

tek şey o değil merak etme[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Sosyal ağlarda paylaş

5 sene önce biriyle tanışmıştım. Birbirimizi deli gibi sevioduk ama bazı sorunlardan dolayı kavuşamamıştık. Geçen 5 sene içerisinde onunda benimde iki sevgilimiz oldu, ama geçenlerde tekrar karşılaştık ve bişiler yine alevlendi.

Uzun lafın kısası sabretmeyi bilin ya. Biraz sabırlı olun. Görende "yaş geldi 70'e, bi kaç sene sonra ölücem, bi daha karşıma bi fırsat çıkmıcak" falan filan zanneder.
Nedir hacı bu olumsuzluk? kızdırmayın beni ya.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 14 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
madalya karın doyurmuyor ama hayattaki olumsuzluklara karşı inat etmek.. işte o doyuruyor

altınsa doyurur diye şeyettim espirisine[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz

www.2pac.com
www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

2pac madalyon ? Heh ..

Madalyon'u alınca ne olacak ki,nick'inin altında 2 resim fazla olacak o kadar ama bilki hayat şartlarının içinde " paticikte madalyon şart " diye birşey yok.Madalyon için değmez onu söyleyeyim.Keşke madalyon ile mutlu olunsaydı[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Sosyal ağlarda paylaş

bide bişi sorucam. yaşın kaç? yanlış anlama. "bunları düşündüğüne göre yaşın ufaktır" anlamında sormadım.
cidden merak ettim.
yaşın kaçki bu kadar kolay pes ediosun herşeyden?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis seni cok iyi anlıyorum bunları bende yaşıyorum ama intahar çok saçma . bende böle boşluk içinde sürüklenip gidiyorum devamlı 2pac in kliplerini indirdim onları izliyorum ulan diyorum keşke şöle bi hayatım olsa ama yok işte sinir sitrese devam :([signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz

www.2pac.com
www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

senin düşüncelerine sahip olan birinin ennnn az 45 yaşında olması lazım. eğer 18 yaşın altındaysan zaten diyecek hiç bişeyim yok sana..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer şeyler mi ?

Ölüler kentinde yaşıyorum desem ? Çeşmede oturuyorum hoş güzelde biraz medeniyetten uzak kalmış toplum burası.Salak saçma kroca yaklaşmaları pff.Yalnızım diyebilirim,hayatımda çoğu arkadaşım satış koydu ve sadece 7 yıldır sıkı dostum kaldı onlada hep buluşuyoruz.Hiç aşık olmadım şu güne kadar.İlk kez aşık oldum oda acı koydu.Çocukluğum zaten ayrı bok geçti(küfür için pardon).ben daha 4 yaşımda iken babamdan ayrı kaldım diyebilirim.hayata 0 dan başladım.5. sınıfta ilk kez bir kıza çıkma teklifi edecektim ondada aşşalamadığı laf kalmamıştı ki utancımdan ne yapcağımı bilmiyordum.Ne kadar gerizekalı insanların arasında yaşadım.Yaşadığım ortam çok iğrençti.Görünüş olarak değil kişilik olarak.Ne zaman eğlensem 2. günü hüzünle biterdi.11 yaşımda üvey babam oldu çokta sevmiştim.Öz babam gibi görüyordum ve 4. senemizde boğularak vefat etti.Daha ne olabilir ki ? Bir kızla birliktelik yaşadım 3. ayda satışa konuldum.Satışın amacı çok güzeldi.Ondan 2 yaş büyüktüm bana büyüğüyle birliktelik için hazır olmadığını söyledi ve diğer hafta kendisinden 4 yaş büyük biri ile olduğunu gördüm.Utanç verici bir sürü olaylar yaşadım.Eğlenmek nasip olmadı bana diyebilirim.1. snıfta trafik kazası geçirdim yere kapaklandım.Felç geçirecektim nerdeyse,sağ bacağım kırılmıştı diğer bölgelerde zedelenme ve çatlaklar vardı ve burnumda kırılmıştı.Şuan burnumun boyutu tam matraklık bir boyutta ve gene hayatıma küfrediyorum.Hayatım bok gibi geçiyor.Ne zaman bunları unutup yeni bir sayfa açmaya çalışsam hep bir engel çıkıyor[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...