Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kendime göre bir kız zaten zor buluyorum.Kız bulunur fakat ben ciddi birşey düşünüyordum.Ve geçenlerde bize ingiltereden gelecek olan annemin arkadaşı vardı.Annem zati kuş adasında,gelecek olanda yanında bi ingiliz kız getiriyor benim yaşlarımda tabi bende umut içerisindeyim aklımda ingiliz'in bilindik yavru fıstıklarından umudu var.Ve o an geldi evde kapıyı çaldılar büyük bir umutla kapıyı açtım !!!! o_O !!!! Bütün umutlar suya düştü.SİVİLCE YAĞMURUNA TUTULMUŞ HEBELÖK BİRİ *aorsjgsıjg hay dedim getirmesen daha iyiydi. Hatta gene ô_Ô bir durum yaşıyorum.Ne bahtsız bir adamın ben yaaaaa[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ulan biz neye yanıoruz sen neye yanıosun =)=)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kafana göre olduğunu biliyor muydun ? yoksa yabancı die hemen hayallere mi kapıldın? hımp?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya aslında baktım tip o kadarda kötü değil biraz huyuna suyuna bakım IH IHHH.Çok şanssız bir erkeğim lanet olsun pehh[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 önemli olan iç güzellik :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sorunu kendinde aramalisin, turk genci avrupada her maca cikmaya calisir top pesinde kosar press yapar pozisyona girer ve amaci goldur. titre ve kendine gel.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bir sorun daha var ama.Aşık olduğum başka bir kız var fakat kız ile görüşme olasılığım %0 .Ömrümde bir kere daha göremem fakat deli gibi ona aşığım bi yandanda umutsuzum.Beni buda itiyor[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşım kusura bakma karşına her çıkan insan senin zevkin için güzel olmak zorunda değil haremde değilsin. Hadi düşündün bunu diyelim ama gelip birde nedir şanssızlığım diye konu açman öküzlük olmuş bence. Hani diyelimki bir kız senin hakkında böyle bir konu açsa? Anlatabildiysem...[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kızın sivilceleri ile bütünleşince görürüm :P Pürüzlü teni olan var pürüzsün teni olan var :) Ses farkı var.RUH farkı var.Herşey ışıkta bitmiyor,sen sen ol kızın başına torba geçir[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 lol @ beybin bunu bi kız mı söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kızda senin hakkında öyle düşündüyse ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sen ne diosun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar