Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah'ım Nedir Benim Bu Şanssızlığım

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Kendime göre bir kız zaten zor buluyorum.Kız bulunur fakat ben ciddi birşey düşünüyordum.Ve geçenlerde bize ingiltereden gelecek olan annemin arkadaşı vardı.Annem zati kuş adasında,gelecek olanda yanında bi ingiliz kız getiriyor benim yaşlarımda tabi bende umut içerisindeyim aklımda ingiliz'in bilindik yavru fıstıklarından umudu var.Ve o an geldi evde kapıyı çaldılar büyük bir umutla kapıyı açtım

!!!! o_O !!!!

Bütün umutlar suya düştü.SİVİLCE YAĞMURUNA TUTULMUŞ HEBELÖK BİRİ *aorsjgsıjg hay dedim getirmesen daha iyiydi.

Hatta gene ô_Ô bir durum yaşıyorum.Ne bahtsız bir adamın ben yaaaaa[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorun daha var ama.Aşık olduğum başka bir kız var fakat kız ile görüşme olasılığım %0 .Ömrümde bir kere daha göremem fakat deli gibi ona aşığım bi yandanda umutsuzum.Beni buda itiyor[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım kusura bakma karşına her çıkan insan senin zevkin için güzel olmak zorunda değil haremde değilsin. Hadi düşündün bunu diyelim ama gelip birde nedir şanssızlığım diye konu açman öküzlük olmuş bence. Hani diyelimki bir kız senin hakkında böyle bir konu açsa? Anlatabildiysem...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın sivilceleri ile bütünleşince görürüm :P

Pürüzlü teni olan var pürüzsün teni olan var :) Ses farkı var.RUH farkı var.Herşey ışıkta bitmiyor,sen sen ol kızın başına torba geçir[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...