anelka_74 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 geçen gün biri çarımı hackledi.sadece hacklemekle kalsa şifremi de değiştridi:( eyer biriniz anelka_74 die birini görürseniz lütfen bana cvp yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Geçmiş olsun[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 mesela ben hacklensem, adam ne kadar item varsa toplayıp gitse, ama şifremi değiştirmese, sonra ben şifremi değiştirip aynı charla devam etsem ne kadar güvenli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 mademaküyü aliyorsunuz kaputu neden açiyorsunuz. hadi kaputu açtınız aküyü neden aliyorsunuz .. Birden aklima geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu sabah bende yazım acc name şifre felan invlid pass dedi çok tırstım neyse şifreyi yannış yazmışım aga çok zor allah sabır versin geçmöiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çar ne ya :P[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 karakter :PP [signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS [Bu mesaj icebreak3r tarafından 12 Ağustos 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çarını hacklemişler arkadaşın üzüldüm kaptırmış kendini oynu türkçe ingilizce arası bişiy yazmış ko nun zararlarından başka biri :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eskı rusyada ulkeyı yonetenkişiye car denır[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: TRibula, 12 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: eskı rusyada ulkeyı yonetenkişiye car denır << Hayranlikla Tribula'nin aciklamasini okur ve kendisine olan saygisi bir kat daha artar :D :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYYaM_TR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: anelka_74, 12 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: geçen gün biri çarımı hackledi.sadece hacklemekle kalsa şifremi de değiştridi:( eyer biriniz anelka_74 die birini görürseniz lütfen bana cvp yazın slm kardeş sana bişe soracam senin şifren 12... sıralı devam eden bir şifremiydi?? öyleyse hack olayı diil. sıralı şifresi olan bir kaç kişi ( ben de dahil) invalid pasword sorunu yaşıyor. 1 haftayı geçti giremedim ben. sistem hatası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 geçmis olsun anelka bende cok tırsıyom hacklenmekten valla[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende characterden gelme bişey zannediyordum.Tabi millet genelde duydugu gibi yazar ya ö yüzden çar diyorlar zanıyordum.Sanada her ne olduysa artık kullanamayacaksın herhalde,Daha ii olmuş valla hiç oynama.Ben uzun zaman oynadım şu aralar çok ender giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim çarımı hekleseler :D hekleyeni bulur çiçek böcek çiçek böcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar ya sizlerden bu site hack olayını bilen vardır. benim bazı safkan saf arkadaşlarım bu knight.hizmetleri.com a bata para kaptırdı safcıklarım. bu siteyi yıkın imha edin bombalayın pilisssss[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar