JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla Pyro arkadaşımın beni ateşelemesi üzerine bende geldim..çok methetti çok da duymuştum ztn güsel vakit geçirem inşallah galiba sanırım..neyse herkese selamlar...[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 umarım beklentilerini karşılarız :D hoşgeldin[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aramıza hoşgeldin çakal :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uye olupta 2 post attıktan sonra kullanıcı adını unutan ender adamlardansın çati =) al bunu oku,mrk ettıgın her$ey burda vardır hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saol kardeşim üye olmuştum sadece bir şey yazmak için üye aolmamdaki başka amaç yoktu o bakımdan unuttum yoksa bilirsin ahah ama şimdi kalıcı üyelerden olucam inşallah..saol ouscm ..;) :tebrikz:[signature][hline]Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime... [Bu mesaj JackaL tarafından 13 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aramıza hosgeldin burayi cok seviceksin eminim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.