JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla Pyro arkadaşımın beni ateşelemesi üzerine bende geldim..çok methetti çok da duymuştum ztn güsel vakit geçirem inşallah galiba sanırım..neyse herkese selamlar...[signature][hline] Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 umarım beklentilerini karşılarız :D hoşgeldin[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aramıza hoşgeldin çakal :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uye olupta 2 post attıktan sonra kullanıcı adını unutan ender adamlardansın çati =) al bunu oku,mrk ettıgın her$ey burda vardır hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Alıntıla
JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saol kardeşim üye olmuştum sadece bir şey yazmak için üye aolmamdaki başka amaç yoktu o bakımdan unuttum yoksa bilirsin ahah ama şimdi kalıcı üyelerden olucam inşallah..saol ouscm ..;) :tebrikz:[signature][hline]Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime... [Bu mesaj JackaL tarafından 13 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aramıza hosgeldin burayi cok seviceksin eminim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.