spompas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 >>>10 Ağustos 2005 tari inden itibaren MSN PARALI olacakmış. Bu MAİLİ >>>listendeki en az 18 Kişiye yolla bedava üyeliğin devam etsin.Şaka değil, >>>www.MSN.COM ‘ a gir ve gör. Mailleri yolladığında MSN’ deki YEŞİL ADAM >>>MAVİ olacak >>> >>>_________________________________________________________________ >>>En etkili ve güvenilir PC Korumayi tercih edin, rahat edin! >>>http://www.msn.com.tr/security/ >>> >> >>_________________________________________________________________ >>Sohbet ve eglence, web kamera ve sesli sohbet Messenger'de. >> [signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli [Bu mesaj spompas tarafından 13 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yemişler seni like everybody[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 komedi ya :D hergun gelio hergun guluyorum o mesaja eheh[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beni kimse yiyemez ben sadece sizde yemein demek icin koydum ...[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yok böle bişii yaa !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=114019[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yeşil adam mavi olacak ehuehaha[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zuahahaha koptum ya yeşil adam mavi olcak ha hımmm baya iyi :d[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zuhaha yeşil adam mavi olacak haa LoL !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi dalga geçiverdi öyle hezeyan içinde...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yalan[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya oyle bi dalga varsada msn premium icin vardir. boyle bi portalin parali olacagina hangi zihniyet kanar eheh. bide su spamler var ya onlar daha kıl bunu 8932748932748932 kisiye yollamazsan yarin olecen falan ahah[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: KuolemanN, 13 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki: ya oyle bi dalga varsada msn premium icin vardir. boyle bi portalin parali olacagina hangi zihniyet kanar eheh. bide su spamler var ya onlar daha kıl bunu 8932748932748932 kisiye yollamazsan yarin olecen falan ahah işte buda güsel :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eheh süper yahu arkadaşlardan böyle spamler geliyor deli oluyorum.... (: yok 8 kişiye gönderirsen sevdiğin kişi seni öpecek falan.. kim çıkarttı lan bu saçmalığı... msn paralı olursa icq'ya geçeriz.... olmadı google çıkartır bir tane ona geçeriz... nankörüz biz.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yav arkadaşlar çok yolluyo benim... yollamayın , bakmıyorum direk siliyorum , allah rızası için yollamayın diyorum , yine yolluyolar.ben de küsüyorum.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Zenphex_Majoram, 13 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki: eheh süper yahu arkadaşlardan böyle spamler geliyor deli oluyorum.... (: yok 8 kişiye gönderirsen sevdiğin kişi seni öpecek falan.. kim çıkarttı lan bu saçmalığı... msn paralı olursa icq'ya geçeriz.... olmadı google çıkartır bir tane ona geçeriz... nankörüz biz.. (: sana opecekmi dediler sdkhfsjıofd[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 icq hala varmı yav??[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben giriyorum arada icq'ya. arkadaşlar filan oluyo. öyle konuşuyoruz , hem de nostaljik oluyoruz hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ahaha indiriyim tekrar yükleyim dedim vaybe icq 5 bile çıkmış:D bu arada listemin hepsi offline 3-5 tane de auth.. var eheh nostalji oldu valla:D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 walla icq kullanmayalı baya oldu ama icq da da msn in rahatlığı yok yaw...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yok yok ben sildim tekrar kimsede kalmamış zaten online...[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dont believe what yu see be only what yu feel yani :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bunu çıkaranıda inanıp bana yollayanıda...[spo1=+18]Sahi kim bunlar?[/spo][signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bunlari yapanlarin sevgilileirni fln numaralarini bulup url ler halinde etrafa kasar sultan la fırın necla .. diye yayıcaksin bak bakalim nasil oluyomus söylenti muhabeti sonra... :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar