Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün başıma gelen bişi.

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Bugün Kadıköy sahilinde bir arkadaşı görmeye gittim. Trafik yoğun olduğu için araba yerine Eminönü'nden motora binip karşıya geçmeye karar verdim.
Motorda, üst katta bi yere oturdum. Karşımada başka birisi geldi oturdu.
Adam oturduktan itibaren öküz-tren ilişkisi içerisinde dik dik bana baktı.
Sonra motordan inmeye hazırlanırken yanıma yaklaştı, merhaba-nasılsın-adım bilmemne filan muhabbetine girdi. Bende "hah çattık akşam akşam diye düşündüm.
"Niye bu tarafa geçtin" dedi bende "kız arkadaşımla buluşcam" diye salladım. Bunun birden suratı asıldı. "Ne oldu?" dedim. "Belki beraber takılırız diye düşünmüştüm" dedi. "Nasıl yani?" dedim, "senden çok hoşlandım da bilmemnede falan filan". Ben anında dumur... "Özür dilerim ben karşı cinse ilgi duyuyorum" dedim. "Anlıyorum" dedi bastı gitti.
Sonra arkadaşla oturduk bi yerde bişiler içiyoruz. Bi taraftanda arkadaşıma konuyu anlatıyorum. Tam o sırada önümüzden geçmezmi... Geçerken bi de "beni uğruna reddettiğin kız bumu? yazıklar olsun" demesinmi.
Ben ikinci kez dumur...

Daha öncede mIRC de takılırken, aynı odada sohbet ettiğimiz bi arkadaş bide mahalleden bi çocuk bana asılmıştı.

Hayırdır inşallah. o_O[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya artık ben eminönü ve kadıköy tarafına hayatta gidemem.
adam manyak çünkü. Yoldan geçerken bi dövmediği kaldı..

Bu sırada Lonley the Gay Magnet kısmı beni iyice endişelendirmeye başladı.

@Jester : harbiden ya. bugün traş olmuştum onun bi etkisi varmı acaba?
Allah'tan ilişenler aktif değil.
imdak :([signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 12 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gayligin cok da sakinca cekince altinda yasanmadigi cografya ve iklimlerde bir takim gey kod ve turlerine uyumlari sebebiyle uygunsuz durumlarda kalan abilerimizdir. gay magnet dedigin adam sozlukte imaj yapmak gibi olmasin ama bizde zeki muren ile ozdeslesmis bir giyim kusam turevinde dolasmasi degil, aksine turkiyede en "straight" denecek sekil ve formdaki adamlara denk geldigini soylemeliyim. hani o erkeksi diyeceginiz vucut olculeri, "vucudumda gram yag yoktur" soylevi, duzgun ense trasi, damat trasi, delikanli fiyakali bickin durus atlantigin bu yakasinda ve bir cok yerde "giyimine kusamina, facasina ozen gostermesi ile nam salmis" turkiyede gorsek "beyefendi ve delikanli" diyecegimiz abiler gey alemlerinde begeni toplar, bir alamet kabul edilir.

o sebepten turkiyeden buralara gelecek abilere gey magnet olmamak icin onerim sudur: salas olun, gotu gobegi salin, ense trasinizi daglic model birakin ve dar pantolon, beyaz tiril gomlek saplantinizdan vazgecin. daha onemlisi sagda solda "oo abi opeyim" konumlara girmeyin ki "bunda bir kiriklik var" diye bitmesinler. sana diyorum zoparrat, akilsizlik yapmayalim.
Kaynak:otisabi

Belki işine yarar... Retroseksüel ol baba![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Menkalinan, 12 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
abi kötü bişi harbiden .. .yaw ama var malesef böle tipler dua ette adm sana kafayı takmasın valla ozaman işin iş yane nedim ... :D

valla bak menkalinan dogru sölemis bu manyak bana kafayi takti zaten tatilde bile birahmiyo :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

lonely the gay magnete ek olarak birde şu lakabı takmak istiyorum ; "macerayı seven adam" lonely. şu son 3 gündür müthiş bombalarla kişisel bölümünü şenlendirdin allah için. kızlar refuse ediyor gayler asılıyor harbiden tanımak lazım seni fato. bunun yanı sıra bilmiyorum moralini düzeltmeye etkisi olur mu fakat gayler genelde feminen yapıda oldukları için seni kadın gözüyle görmüş olarak begenmiştir. onun için çokta üzülücek bişey yok hatta sevinmen lazım. yalnız şöyle bir ayrıntı var her gay kendini kadın gibi hissetmiyor onada bi isim veriliyorda şimdi söylemek istemiyorum. öyle bişeyse moral bozucu olurdu allah için:) neyse hayırlı olsun diyelim[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

aman girme tartışmaya kafiye olsun diye söyledim geyik modundayım cidden. bu arada geçmiş olsun diyecek bişey olmamış ki adama. yoksa oldu mu fato?:)[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_

[Bu mesaj HasMez tarafından 12 Ağustos 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...