Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mefmi Femmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakalım paticik ahalisi hangi dershanelere gidiyor.Başlıkta yazmadım ama başka dershanelere gidiyorsanız onlarıda yazabilirsiniz.Eğer açıldı diyecekseniz hayır açılmadı.Emin olmak için buradan lütfen.
Ps:Bu arada ben mefteyim en azından mefteki patilerle tanışırız ilk gün kötü geçmez :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 09 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fem iyidir ama 250+ puan yaparsın işine yarar yoksa ihh ihh
mef de iyidir biyoloji dersleri süper projektörle anlatılır bilim odasımı neydi orda işte
fem de hiç karşı cins olmaz :) (nedenini bilen biliyor)
mefde olur bir fizik hocası vardı tam profesör gibiydi ,mefin hocaları çok iyi derim femin kiler sayılıdır
2sinede gittim mef>fem bence
sana kalmış bir şey[signature][hline]Nan Curunir
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum
Mesaj tarihi:
onlar ne kı? :)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
valla geçen sene kadıköy mefe gittim..hiç memnun değilim..ama kız ortamı vs. süper..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
fem ne yaa bırakın fem mem saçma adamlar dersane dersanedir öğrenci çalıştıktan sonra hocalar çok farketmio ii dersaneler arası ben mefteydim kazanabileceim en ii yeri kazandım gerisi boş[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
ah-hah-hah dersane mi
ay hiç güleceğim yoktu vallahi...:P
hani bunu stajdas ürünürken yazmasam iyiydi ama neeyseee
2 sene fen bilimlerine gittim bi halta yaramadı. bunu bilir bunu söylerim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
fem-final..
öğrencide biter işde diğerleri hava civa..
3 sene femde okudum mutluyum,tavsiyede ederim..
karı kız dengesini ayarlayamısoun diğerlerinde.zaten psikolojik çöküş dönemi..karı kızla hiç çekilmio:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
ben mef derim.çünkü liseyi eskişehirde okumuş olmama rağmen fem yayınlarının dersanesine gittim 3 yıl (8,9,10. sınıflarda).
sigara içiyorum ve başım açık türban takmıyorum diye beni dışlamışlardı öğretmenler.erkekleri cumaları zorla camiye götürüyorlardı.gitmeyen dışlanıyordu.dinle ilgili bir problemim yok yanlış anlamayın ama zorla bişey yaptırılmasına hele hele yapmayınca dışlanılmasına uyuz oluyorum...

din konusunda serbest olabileceğin bir yere gitmeni tercih ederim.aksi halde bide sınava hazırlanırken insanın psikolojisi iyice bozuluyor...[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
fem de din konusunda hiç bi baskı yok bi sene gittim. yutlarda yapıyolar yapcaklarını.

bide çok iyi bi öğrenci değilseniz fem i aklınızdan bile geçirmeyin vaktinize ve paranıza yazık
  • Yeni Oluştur...