namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bakalım paticik ahalisi hangi dershanelere gidiyor.Başlıkta yazmadım ama başka dershanelere gidiyorsanız onlarıda yazabilirsiniz.Eğer açıldı diyecekseniz hayır açılmadı.Emin olmak için buradan lütfen. Ps:Bu arada ben mefteyim en azından mefteki patilerle tanışırız ilk gün kötü geçmez :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 09 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence mef ama fem para kazanmasın die ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kadıköy mef ise çıkışta takılırız , yanyana sayılır dershaneler. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fen bilimleri[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fem iyidir ama 250+ puan yaparsın işine yarar yoksa ihh ihh mef de iyidir biyoloji dersleri süper projektörle anlatılır bilim odasımı neydi orda işte fem de hiç karşı cins olmaz :) (nedenini bilen biliyor) mefde olur bir fizik hocası vardı tam profesör gibiydi ,mefin hocaları çok iyi derim femin kiler sayılıdır 2sinede gittim mef>fem bence sana kalmış bir şey[signature][hline]Nan Curunir FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 farketmez..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomehmetgo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 birey ama ikisinden birini tercih etmek zorundaysan mef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 onlar ne kı? :)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla geçen sene kadıköy mefe gittim..hiç memnun değilim..ama kız ortamı vs. süper..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: fen bilimleri ALLAH KORUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fem ne yaa bırakın fem mem saçma adamlar dersane dersanedir öğrenci çalıştıktan sonra hocalar çok farketmio ii dersaneler arası ben mefteydim kazanabileceim en ii yeri kazandım gerisi boş[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ah-hah-hah dersane mi ay hiç güleceğim yoktu vallahi...:P hani bunu stajdas ürünürken yazmasam iyiydi ama neeyseee 2 sene fen bilimlerine gittim bi halta yaramadı. bunu bilir bunu söylerim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fem-final.. öğrencide biter işde diğerleri hava civa.. 3 sene femde okudum mutluyum,tavsiyede ederim.. karı kız dengesini ayarlayamısoun diğerlerinde.zaten psikolojik çöküş dönemi..karı kızla hiç çekilmio:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Uğur ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mef[signature][hline]GaLaTaSaRaY K.A.L YTL 2001/CorriDorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 final dergisi dershanesi?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben mef derim.çünkü liseyi eskişehirde okumuş olmama rağmen fem yayınlarının dersanesine gittim 3 yıl (8,9,10. sınıflarda). sigara içiyorum ve başım açık türban takmıyorum diye beni dışlamışlardı öğretmenler.erkekleri cumaları zorla camiye götürüyorlardı.gitmeyen dışlanıyordu.dinle ilgili bir problemim yok yanlış anlamayın ama zorla bişey yaptırılmasına hele hele yapmayınca dışlanılmasına uyuz oluyorum... din konusunda serbest olabileceğin bir yere gitmeni tercih ederim.aksi halde bide sınava hazırlanırken insanın psikolojisi iyice bozuluyor...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fem de din konusunda hiç bi baskı yok bi sene gittim. yutlarda yapıyolar yapcaklarını. bide çok iyi bi öğrenci değilseniz fem i aklınızdan bile geçirmeyin vaktinize ve paranıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar