Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mefmi Femmi

namesiz

Öne çıkan mesajlar

Bakalım paticik ahalisi hangi dershanelere gidiyor.Başlıkta yazmadım ama başka dershanelere gidiyorsanız onlarıda yazabilirsiniz.Eğer açıldı diyecekseniz hayır açılmadı.Emin olmak için buradan lütfen.
Ps:Bu arada ben mefteyim en azından mefteki patilerle tanışırız ilk gün kötü geçmez :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 09 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fem iyidir ama 250+ puan yaparsın işine yarar yoksa ihh ihh
mef de iyidir biyoloji dersleri süper projektörle anlatılır bilim odasımı neydi orda işte
fem de hiç karşı cins olmaz :) (nedenini bilen biliyor)
mefde olur bir fizik hocası vardı tam profesör gibiydi ,mefin hocaları çok iyi derim femin kiler sayılıdır
2sinede gittim mef>fem bence
sana kalmış bir şey[signature][hline]Nan Curunir
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ah-hah-hah dersane mi
ay hiç güleceğim yoktu vallahi...:P
hani bunu stajdas ürünürken yazmasam iyiydi ama neeyseee
2 sene fen bilimlerine gittim bi halta yaramadı. bunu bilir bunu söylerim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ben mef derim.çünkü liseyi eskişehirde okumuş olmama rağmen fem yayınlarının dersanesine gittim 3 yıl (8,9,10. sınıflarda).
sigara içiyorum ve başım açık türban takmıyorum diye beni dışlamışlardı öğretmenler.erkekleri cumaları zorla camiye götürüyorlardı.gitmeyen dışlanıyordu.dinle ilgili bir problemim yok yanlış anlamayın ama zorla bişey yaptırılmasına hele hele yapmayınca dışlanılmasına uyuz oluyorum...

din konusunda serbest olabileceğin bir yere gitmeni tercih ederim.aksi halde bide sınava hazırlanırken insanın psikolojisi iyice bozuluyor...[signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...