HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok bilindik bişey galiba da ben bilmiyorum. :/ bi kere rastgeldim bi yerde , kaydettim biraz önce. http://rapidshare.de/files/3936486/masauestue.wav.html teşkürler şimdiden.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Gary Moore - Still got the blues :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tşk. :) çok da duymuştum ama indirmeye üşendiydim. :)[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Rica ederim :) Bi de sana Steve Vai - For the love of god'ı tavsiye ederim.. O da güzeldir böyle[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 canlı versiyonunu izlemiştim , Vai amcamız yine kendine özgü hareketlerini yapıyodu. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu tür durumlarda Turkcell-NeBuÇalan en büyük yardımcımdır.. :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace:
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Eheh tamam o zaman :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Gary Moore dinlemeye başlamışken, listenin üst sıralarına bir yerlere "Parisienne Walkways" eklememek ayıp olur. Hem de çok büyük ayıp.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Öne çıkan mesajlar