zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yrn bi oyuna devam edicez ve çok hoş bi süpriz daha hazırladım burda yazarsam okurlar şimdi yrn yazıcam :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hadi bakalım yarın anlat da bize gülelim dipnot: yalnız başarısızlığa uğrarsan yalan atmak yok ha!:D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 openrp dm oldu arkadş marifetlerini görücez :D[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hayal gücümüzü kısıtlamayalım :) sandık bayat bir numara artık kapı pencere halı gibi şeyleri daha iyi yiyolar benden söylemesi....
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla bir defa yerler iki defa yerler üçüncüsüdm zorlamasıyla olur demedi demeyin. bie yerden sonra oyuncularda paranoyaklık başlıyor bir oyundaki zar atımı 20 katına falan çıkıyor oyun yavaşlıyor bok oluyor falan. ayarı kaçırmamak önemli[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ara ara unuttura unuttura abi zaten :) bu da dmin marifeti olacak..beklenmedik yerler ..hehe
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Benim oynattığım bir oyunda tüm kabilesi ölen ve kendini bundan sorumlu tutan delirmiş bir cleric yaşadığı yeri lanetler: grup bu yerdeki zengin hazineleri merak eder, mutfakta masadan sopa yerler, masayı yakarak zor kurtulurlar, Cleric'in el değmemiş özel odasında ise halı bir elemanın bacaklarını sarar-kırar sonra tüm bedenini sarar, adamın kaburgaları kırılır, havasızlıktan bayılır... neyse ki arkadaşları son anda halıyı lime lime doğrayıp adamı içinden çıkarırlar... oyuncuların her tur düştükleri bir tuzaktan çaresizce kurtulmaya çalışmasını seyretmek çok hoş oluyor :D
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu animated object'lerle ilgili detaylı bilgiler DnD 3E hazır adventure "Forge of Fury" de var... tüm encounter'lar o adventure'dan alınmıştır... 3. level karakterler için güzel bir macera...
Öne çıkan mesajlar