kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Küpe takıyorum, ancak uzun bir zamandan beri (çok uzun değil) kulak deliğimden bir sıvı geliyor şeffaf.İltihap diye değerlendiricem ancak sarı değil ? siliyorum sonra tekrar geliyor ama geliyor yani sonra o sıvı kabuk yapıyor falan fişman küpe takan arkadaşlarda böyle bir sorun var mı acaba ? ps:ha rica edicem "niye takıyorsun ? , takma boşver" gibi şeylerle gelmeyin lütfen :) [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ağustos 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ilk deldirdigim bi hafta içinde vardı sora geçti.Kupeyle fln fazla oynuyosan takılıyken sag sol aşagı dogru baskı fln yapıyosan[ kendimden biliyorum =)] ondan olabiliyo sanırım.Şu an sorun yok ama guzel.Deldireli ne kadar oldu ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sivilcelerde de aynı sıvı geliyo galiba. kapatmak için filan olabilir. yani o sıvı kabuklaşıyo , ama aslında pis şey altta deliği kapıyo.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla 1 sene oldu heralde ? tam hatırlamıyorum ki tarihini.. ama dur muyor ki ? siliyorum peçeteyle falan tekrar sıvı üretiyor ilginç alla alla doktorluk bir durum var mı acaba. [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 13 Ağustos 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 uzun zamandır falan takmıyosan kapamaya yonelik tedavi edici amaçlada salgılanıyo olabilir.Bole donuyo fln parmagını surtunce katı bi şekilde kopuyo biliyorum onu.yatarken falan çıkarma bi sureligine duzelir belki.Geçmiş olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 1 senedir devam ediyosa bi göster bence. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ehe teşekkür ederim, ya bazen hatta küpesiz uyuyorum ben :hmm: ayrıca 1 senedir devam etmiyor :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kulak deliğinle çok mu oynuyorsun? kulağın boşalıyor sanırım hmm. doktor rulz...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 15 ay fln oldu kupe takmaya ba$layalı,allaha $ukur hıc oyle olmadı.bılmıyorum ne kdr normaldır de bı doktora gıt derım ben yıne de?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beter ol :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ferrero, 13 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: kulak deliğinle çok mu oynuyorsun? kulağın boşalıyor sanırım hmm. doktor rulz... zuhaha :D gecmıs olsun , da bende ılesmeden once yaradan gelır dıe bılıorm kapatmaya calısıo olabılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ahhahahah.... :D komik olmuş... yaw o arada sırada bende de oluyo 6 sene önce deldirmeme ramn arada olur o dert etme fazla o akar gecer kendilinden .. acıyomu peki???[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beynin akıyo !?!?!?![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tarihe bakalım osmanlı padişahlarında "küpeli selim " şimdi bu adam erkek diilde kadın mı??? :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 temiz kullan metal değil gumus tak gerekirse 1 hafta takma[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 boşalt içini , rahatlarsın falan[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Menkalinan, 13 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: ahhahahah.... :D komik olmuş... yaw o arada sırada bende de oluyo 6 sene önce deldirmeme ramn arada olur o dert etme fazla o akar gecer kendilinden .. acıyomu peki??? acımıyor geçti gibi bişi ama 1-2 gün sonra yine başlar head sus bakim :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar