Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 girişde para nereye verilio? redroom,aplus,reina girişte para cogu yerde alınmıo.alınsa bile 15-20 işte bi içki parası. 50 milyon yapılmaz giriş[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sen şimdi makiyle burayı kıyarlarsan ohoo yani maki de bi gece için servet ödüosun yani ki orası bodrum bide :) edit:imla :) [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 12 Ağustos 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evimin dibinde ama s.ksen girmem o suya bana dakka bası 15 milyon vermeliler girmem icin boklu derenın dibinde töbeeeeeeeeestafffff......[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 boklu derenin o çıkışı kapatıldı diye hatırlıyorumö[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bok girmiş gircei kadr kapasan noluyr dhaa .[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 buzadada cok gusel.ama ne bilim ben anadolu yakasında oturdugum için bizim yakayada lzm öle yerler[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Maksat denize girmekten çok yayılmak benim için :D Git yayıl bi şiler iç, arkadaşlarınla takıl, kitap oku bol bol gölgede...istersen kumdan kale yap sen ama ben yapmam şahsen :D Sonra dönersin işte evine.. Tabi piyasa yapmaya gelenler çoğunlukta olacaktır... Ama salla, takıl kafana göre =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 22:04 tarihinde demiş ki: boklu derenin o çıkışı kapatıldı diye hatırlıyorumö yanlis hatirliyosun ben oranın dibinde oturuyorum ve hala akıyo valla :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Diablo, 12 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: girişde para nereye verilio? redroom,aplus,reina girişte para cogu yerde alınmıo.alınsa bile 15-20 işte bi içki parası. 50 milyon yapılmaz giriş oraya giren tipleride görüoruz[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence bu konuyu en iyi bu haftaki pengue'de bulursunuz ilk sayfada gayet güzel çizmişler okumanızı tavsiye ederim :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Menkalinan, 12 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: bence bu konuyu en iyi bu haftaki pengue'de bulursunuz ilk sayfada gayet güzel çizmişler okumanızı tavsiye ederim :) haha evet penguen kapagi direk acikliyo olayi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ultra bu topice post atma :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ee plajın adı var, fenerbahçe :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 En azından yakınımızda adam gibi kaliteli insanların oldugu bir yer olucak. Not : Sakın hemen atlamayın caddebostana gidenler pis mi falan die hayır öyle bir ayrımım yok. En azından pis (harbi kro tipler) giremiyecek[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alırım elime havlumu, giyerim terliklerimi, şipiste şipiste diye ses çıkararak giderim sahile (tabi temiz olsaydı yapardım, istanbulda hayatta girmem denize)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 İstanbul Belediyesi Çalışıyor dı dı dı.. 4yıldır yapılmayan metrolar, yol inşaatları bitti sıra bakterili mikroplu su da plaj açmaya geldi. İstanbul belediyesi çalışıyor dı dım.[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Slat, 12 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Hemde ne plaj yapmış... - Mısırdan ithal edilen 35 plamiye ağacıyla süslenmiş - 170 bambu şezlong - 15YTL'ye şezlong, şemsiye, havlu ve soğuk bir içecek dahil - 4bin metre karelik alan üzerine kurlu - Tekirdağdan özel kum getirilmiş - Özel güneşlenme kabinleri minderleri,özel duş tuvaletler vs.. 15 Ağustos'ta Samba Brasil grubu ve havai fişekler gösterisiyle açılacakmış.. baya $a$ali..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nie 15 agustos ya.25 olsaydı keşke[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 En azından burası düzgün bir plaj olur.Belki ilerde bizde yararlanabiliriz araştırmalar sonucu antalya denizi kadar temiz çıkmış :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar tamam temiz diil dedik ama sizde abarttınız , hatta bi çok arkadaş dereağzı ile fenerbahçe adasınını karıtırmış boklu dere yanındaki plaj demiş. Abartmayın lütfen. Bi çoğuda kro amele dolu olur orası demiş , buda çok yanlış. Fenerbahçe İstanbul'un en nezih semtlerindendir , bi o kadarda pahalıdır. Öyle amele topluluğu bulabileceğimizi pek sanmıyorum. Açılacak beachte bulabileceğiniz tek şey tikkyler ve yaşlı teyzeler olacaktır (isteyenle iddaaya girerim :D ) Kısa bi süre sonrada marinadan plaja doğru gelen suyoluna (yaklaşık 50 metre filan) çözüm bulacaklardır. Şu an ki tek kirlilik problemi marinadaki köprüye yakın olan teknelerin sintineleri.Dereağzından gelen su boğaz akıntısına karışır yani marinaya bile giremez. Zaten bilenler bilir Moda koyu ve fenerbahçe dolayları artık sizin sandığınızdan daha temiz , evet hala lodosta pislik doluyo ama zaten onu engelliyecek bişi yok.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ne güsel işte bizler ( Tikkyler! ) sayesinde kalite artıcak ![signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 17:38 tarihinde demiş ki: şehir çöplüğünede lunapark açıcaklar +1[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 en guzeli menekşe bambudur palmiyedir hiç bişiy yok rahat mayoya bilem gerek yok ..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fiyat az..apache yine olur.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 her türlü apaçi dolcak orası bi şekil kaçak girerler yurdum insanını tutarmı beaa[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar