Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Öğlen uyanınca kuşu bi' kafesinden çıkarayım dedim çıkardım sonra mutfağa gittim bi' şeyler hazırlamaya geldiğim de kuş televizyonun üstüne çıkmıştı kesin s.çmıştır dedim zaten baktığımda hakkaten öyleydi.Tamam televizyonun üstüne yapması önemli değil ama o arkasındaki deliklerin üstünde de iz vardı yani içine de bırakmış olabilir. Şimdi televizyon plazma ve oldukça ısınıyor acaba ısınınca o pisliğin içerde eriyip (tabi içinde varsa göremedim bi türlü) televizyonun devrelerine zarar vermesi olası mıdır?[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kuşun pisliği erimez sıcakta dahada kurur taş gibi olur. bi zararıda olmaz. açabiliyosan aç temizle derim ama gerek yok =)P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya açmayı düşündüm de arkasında 2045897 tane vida var bi de onu ordan kaldır felan (bi 50 kiloya yakın herhalde) zor iş... Demek daha da taşlaşır ha hmm emin misin ama hani güneşte kuruyaiblir ama şimdi bi devrenin üstünde duruyosa onun sıcağıyla erimesin hani tavada duruyomuş da ısıtıyomuşuz gibi efenim??[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kuşun cinsi ne?muhabbet falansa hiç bişe olmazda cüsseyle doğru orantılı ya olayın miktarı papağan falansa bilemem =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi kuş pisliği erimez!!! hatta insan pisliğide erimez![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yav küçük bi ' papağan muhabbet kuşu büyüklüğünde cennet papağanı...Aha şu kuş... Fistan'ın dedikleri beni biraz rahatlattı ama gene de açıp bakaiblirim belli olmaz hmm...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 12 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Erimez... Ama yanarsa ne olur bilemem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yav espri yapmayın lütfen televizyon dandik bi' şey olsa neyse de harbiden pahalı bi' alet babam çizer beni...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Amaney ne tatlı şey bu böyle!! Ehem, yok baba bir şey olmuyor. Benim kardeşin kuş benim eve geldi bi iki kere.. Gezdi TV üzerinde falan haliyle pörtletivermiş aşağıya.. Hiçbir şey olmadı ama plastik üzerine yaparsa hemen silin çünkü kesinkes leke bırakıyor meret... Bizim kuş Cennet değildi bi çeşit muhabbet kuşuydu sanırsam... Mavi bişiydi en azından [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunun cinsi ne oluyor tam fiyatı nedir çok tatlı bişi bu bende alıcam valla[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 @dasaa: Cennet papağnı cinsi eminim... @angelfire:Fiyatı 20 milyon felan sanırsam...Fiyatını bilmeme sebebim bi gonzales macerası olmuştu değiştirdik felan sonra bu sevimli kuşumuz geldi o açıdan...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 daha pahalıdır be baba sanki[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Off televizyonu bilmem de hakkaten dehşet bi şeymiş papağan. Yirim yirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 40 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hakket-ten yaw eleman "bişey mi vardı aabey" der gibi bakıyo evinin arkasından ehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 işallah fiyat doğrudur ben bi gidiyim bakiyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ula ne için açtı topiği topic nereye dagıldı :D:D harbi guzel kusmus[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dikkat et te alışmasın oraya yapmaya.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kötü kokar[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 içi b*k olur mındar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Servicer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehehe kuşu bende sevdim bendede köpek var resmni koyarsam korkarsınız diye koyöadım[signature][hline]Tecavüzcü Coskuna Sormsular -Abi İstanbul n tarafta -Eğilde gösterelim anam Demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar