diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet seri katillere tapan arkadaş gibi ben de bilim kadınlarına tapıyorum.Çok güzel olmasalarda zekaları beni büyülüyor.Bütün Bilim insanlarına hayranım onlar gibi olmak istiyorum.Yani bu düşüncelerim çok mu anormal.Hasta mısın?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hayır ben tapmıyorum :P bnm sevgililerimin hepsi 1.75 in üstünde ve manken gibiydi. şimdiki de öyle. ben çok güzeli seviyorum :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet yani bu düşüncelerimden dolayı hasta mısın?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beyaz önlükler veya öyle bir imge çekici geliyordur belki[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2. post' da bi anda sevgili falan olunca aklım kaydı tabi o mesaja. konuya gelirsek de e tabi insan istiyor öyle beyaz önlükler içerisinde, kendini bilime adamayı. Çok garip bişey değil yani senin öyle hissetmen.. Ayrıca burnum akıyo, dün cereyanda kalmışım. [signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... [Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sabahtan beri tutankhamon geçiorum kimse anlamadı ha :) ama gerçek var oda bilim le uğraşan insanları çok seviorum kendimide :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 narsist.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 narsist ne ?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 cici çocuk demek.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kendini beğenen ama o fiziksel anlamda daha çok senin durumın megalomanlık ama çok yidir ben de severim kendimi sevmeyi hepimiz kendimize tapalım hadi ama ben sevgilimi daha çok seviyorum : /[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 narcisus: gölün yansımasında kendini görüp aşık olan yunan tanrıçası. kendini o kadar kaptırıyorki, suya düşüp boğuluyor. yani binevi kendini o kadar çok seviyorki bu onun ölümüne yol açıyor. konumuzla narcisism'in ne alakası var anlamadım ama olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kendimden fiziksel olarak nefret ederim.Ama diğer yönlerden kendimi severim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 egzorsist.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok afedersin ama tanrıça değil erkek o tanrı olduğunu da sanmıyorum. bence herkes kendini fiziksel olarak beğenir beğenmeyen yoktur ne kadar aşağılasa çekici bulmuyorum dese beğenir beğenmezsek öldürmez miydik =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 egzorsist şeytan demek değilmiydi ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benden zekı kız ark.ım olsun ıstemem nokta(.)gercı olmadıgı degıl ama trip,naz vs lerı ne bılım bayıyor ı$te heh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Olm zeki kız o kadar trip yapmaz... Ama kızı idare etme şansın çok olmaz ;)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla bı tane yapana denk gelmı$tım zamanında hehe.sonra ztn 1 sene tövbe etmı$tım kızlara hatta dynamıck saolsun ordan gay lafını yapı$tırmı$tı bana.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 trip yapmak ne? ben yapıyor muyum? nasıl yapılır?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beyaz onluk fantezisinden kaynaklanıo o koçum[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Çoooooookkkk uzun bi konu... Her şekilde yapılır. bazen cılkını çıkarırlar. Ya o değil de şu sıralar şeyle çok karşılaşmaya başladım... Bi çift yolda gidiyo, erkek garibim kızın yanında mıy mıy gidiyor. Kız "bön tana öyle yapmö demedüm müü?" diye falan şeklinde bağırıyor. Bi yandan da çocuğu ittiriyor "bırak beni, gidiyorum ben"... Çocuk arkasından gidiyo falan... Terbiyesizlik ya...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 rezillik. bana yapıcaklar öff...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 oha ben atılı itcem ciddi ciddi beni havaya atar tutmaz =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 öeh o ne be murti ahah.bırde ya$ aralıgını soylesen tahmını? bu arada twist o kdrını daha nasıl acıklıyım gıt atıla sor =P p.s:kendını dırek zekı dıye gosteren kızlardanda nefret edıyorum =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aslında şiddete karşıyım, her türlü... Buna bbenzer bi olayda kızı evine bırakıcakken vazgeçtim... saat 23:00 gibi kendi başına dönmek zorunda kaldı evine. Fazla taviz verirsen, sokakta öyle davranan kız gibi tepene çıkarlar. Tabi sert olun dedik diye öküzlük boyutuna getirmemek gerekiyor.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar