Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim Kadınlarına Tapıyorum - Hasta mısın?-

diablotg

Öne çıkan mesajlar

evet seri katillere tapan arkadaş gibi ben de bilim kadınlarına tapıyorum.Çok güzel olmasalarda zekaları beni büyülüyor.Bütün Bilim insanlarına hayranım onlar gibi olmak istiyorum.Yani bu düşüncelerim çok mu anormal.Hasta mısın?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

2. post' da bi anda sevgili falan olunca aklım kaydı tabi o mesaja.

konuya gelirsek de e tabi insan istiyor öyle beyaz önlükler içerisinde, kendini bilime adamayı. Çok garip bişey değil yani senin öyle hissetmen..

Ayrıca burnum akıyo, dün cereyanda kalmışım.

[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...

[Bu mesaj Murtaza tarafından 13 Ağustos 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çoooooookkkk uzun bi konu...

Her şekilde yapılır. bazen cılkını çıkarırlar.

Ya o değil de şu sıralar şeyle çok karşılaşmaya başladım...

Bi çift yolda gidiyo, erkek garibim kızın yanında mıy mıy gidiyor. Kız "bön tana öyle yapmö demedüm müü?" diye falan şeklinde bağırıyor. Bi yandan da çocuğu ittiriyor "bırak beni, gidiyorum ben"... Çocuk arkasından gidiyo falan...

Terbiyesizlik ya...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında şiddete karşıyım, her türlü...

Buna bbenzer bi olayda kızı evine bırakıcakken vazgeçtim... saat 23:00 gibi kendi başına dönmek zorunda kaldı evine.

Fazla taviz verirsen, sokakta öyle davranan kız gibi tepene çıkarlar. Tabi sert olun dedik diye öküzlük boyutuna getirmemek gerekiyor.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...