Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arattırdım ama açılmamış henüz konusu. mp3lerini nerede bulacağımı bilen var mı bir de ? başka türlü bir şey lazım , mutlaka dinlemeliyim. ve diğerleri tabii ki. var mı seven , dinleyen , konserlerini kaçırmayan?[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 iyidirler guzeldirler de konser kacirmamak hmm dusundurucu. imzali plaklarini satabilirim ama[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 severim , dinlerim.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Eskiden çok severdim. Aşk Yeniden'den sonra çıkarttıkları albüm ve grubun eski kadrosunun neredeyse Derya Köroğlu hariç tamamen değişmesiyle dinlememeye başladım. Hala arada bir açar dinlerim eskileri.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 neyse , buldum dc++'den heyo[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 adamlar çok iyi müzik yapıyor bende lime wire var 1 hafta önce indirdim ne kadar şarkısı varsa[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bir karanfil yağsa yağmur büyülense yeniden dünya :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya şu şey değil miydi: Bana sevmeyiş anlat Sevip gitmeyi anlat Bna esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Bu şlarkıyı onlar sölemiyolar mıydı. Bide bu şarkının adı nee ??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: SbNN, 13 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Ya şu şey değil miydi: Bana sevmeyiş anlat Sevip gitmeyi anlat Bna esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Bu şlarkıyı onlar sölemiyolar mıydı. Bide bu şarkının adı nee ?? o sarkı ruzgar,grup gundogarkenin. yeni turkuyu bende severim.vira vira ,cember,yedikule pek guzeldir[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Abi bari o adamların albümlerini alın da para kazansınlariYeni Türkü Türkiye'nin en iyi müzik yapan gruplarından biridir,ama genel olareak üşkemizde değeri pek bilinmemiştir[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar