Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Geçen gün showrooma gittim. Arabaya bindim. Biner binmez zaten iç mekan gözümü okşadı, "hmmmm" dedirtti. Dışı da çok hoşuma gitti. Askerlik tecil edileceğine ve muhtemelen yeni araba alacağıma göre, sanırım aşkımı buldum. Kullananlardan bilenlerden binenlerden yorumları bekliyorum. Aklımda benzinli 1.6 FSI 5 kapı sportback, manuel vites almak var (otomatik vites kullanamıyorum da, rahatsızlık verici).[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alakası pek yok ama bi mercedes b serisine de bak istersen...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hayırlı olsun diyelim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaa bak işte. B serisi tabi ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mercedes istemezüük... A3 yorumu isterüüük. Opelciler gelmeden söyleyeyim opel de istemezüük (Aramisle Vodan, Opel Astra Twintop çıkmış yaaa)[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Audi gerçekten hoşuma giden bir marka, her aracı ciden kaliteli ve güzel iyi bir seçim bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paran varsa S-Line paketini al 4000 euro kadar farkedebilir ama cok karizma oluyor araba. Ben 2006 modelini aldim tiptronic, s-line yerine baska seyler aldim xenon, on kol dayama, on sis, park mesafe, jantlar degisti vs. Ama sportif olsun sert suspansiyon olsun dersen s-line. Tek kapisini sevemedim ben bir turlu arkasi patates gibi olmus sportback al derim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 a3 lere bayılıyorum ya bence dış gorunuz olarakta super bide bana mercedes itici gelir bilmiyorum neden :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 A3 hastası alan moderatörü olarak yorum yapmaya gerek yok diyorum :tup: patiden a3 alanlar bi tur vercekler ama! söz otoparktan çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Alayım söz otoparkta bir turdan fazlasına da razı olurum Dyna (bak benim gibi arabası kıymetli adamdan çok büyük vaad) ama sen de kapsamlı bir yorum yap. Fiyat olarak daha önce bir ilgilendiğim BMW 1 serisine yakın da, şıklık olsun içi olsun dizaynı olsun BMWyi rahat geçer.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben o arabayla kamyonun altına girmiştim sağlamlığıyla beni büyüleyen bir araba burnum bile kanamadı[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh abi insallah, araba gelsin de bi bekliyorum eylul sonu gibi.. Bu forumda blackrose'da var galiba A3, Cafein de alirsa 3 olacak baska vari acep[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 09 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben ciddi düşünüyorum, önce şimdiki yavruyu satmak lazım sonra işleri yoluna koymak lazım. Bunun alımında ne kadar bekliyoruz mordrac? 4 ay falan mı? Benim A3lülere katılmam için biraz zaman lazım ama niyeti çok pis bozdum.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 A3'te baya bir sira var 3 ay bekleyebilirsin su an versen siparisi ama bayi ile konusman lazim kesin birsey bilmiyorum. Ya da ellerinde olandan alacaksin bulabilirsen.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 A3 tasarım ödülü aldı avrupada çok karizma bir araç siyah alıcaksın süper ötesi modifiye yapıcam diyosan çok paran gider çünkü en kalite parçaları taktırman lazım ama manyak ötesi oluyor sağlam araba birkere zaten kendisi ispatlamış bir alet yol tutuşu çok iyi, motor iyi daha ne olsun gayet yeterli paran varsa durma[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 a3 güzeldir cant ve egzoz filtre vs ile dahada hoş olabilr[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence kirmizisi daha iyi, camlara da film cekeceksin super.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yok Cafein merak etme A3 yerine Astra al demeyeceğim :) Bende Astra yı eskitince BMW1 veya Audi A3 istiyorum :) Çok güzel araba gerçekten. Sportback modeli doğru tercih. FSI modeli kaç vitesli? Golflerde 6 ileri ama Audi de farklıdır belki? Bence ufak motorlu arabaya 6 vites gereksiz. Benim Astra 6 ileri de sürekli 5te mi gideyim 6 da mı gideyim diye maymun oluyor insan. Uzun yol yapmayacaksan şehir içi 5 vites ideal. Veya otomatik al kendisi değiştirsin hangisini beğeniyorsa. Aklıma takılan birtek bu oldu.. FSI ların tiptronicleri yok ama 1.6 ların var. Blackrose kalitesi konusunda daha ayrıntılı yorumlar yapabilir. Bir kullanıcıya kendi arabasını yorumlatmak iyidir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hemen açıklayayım Vodan. Üç seçenek sundular benzinli ve 1.6 deyince (Dizeller zaten 1.9 TDI). Birincisi normal 1.6 (102 beygir), ikincisi 1.6 FSI (115 beygir) üçüncüsü 1.6 tiptronic. Tiptronicler 6 kademeli, FSIlar da kendiliğinden 6 ileri şanzıman, tiptronic seçeneği yok onlarda. Beni bozar mı bozmaz mı bilmiyorum, ama şehir içinde zaten düşük devirlerde gezen ve tık tuk vites değiştirmeyi seven biri olarak 6 vitesle eğleneceğimi düşündüm. Arabanın üç farklı paketi var, birine normal diyelim (Attraction) diğeri benim düşündüğüm spor paket (Ambition) sonuncusu da daha cafcaflı konforlu görünen Ambiente. Spor paketin diğerlerinden farkı, daha büyük lastikler, 5 kol aliminyum jantlar, spor koltuklar spor direksiyon ve spor yürüyen aksam (daha sert ve kısa amortisörler dediler bana showroomda). S line için bana 4000 Eurodan daha pahalı bir şeyler dediler, 10 milyar mı neydi, ciddi paraydı. 1.6 FSI çıplak olarak 44.000 YTL civarı, Ambition paketi +2500Euro. Cd changerdı moktu püsürdü dersek ben zaten kafadan o rakamın 51-52 milyarı bulacağını hesapladım. BMW 1 serisinin de çıplağı 37.000YTL ama Full comfort paketi ile 53.000YTLye geliyor o da. İki arabaya da alıcı gözle bakınca A3 öne geçiyor hemen. Dyna, modif düşünmüyorum açıkçası, arabamın manyağı olarak oynamaya karşıyımdır. Bir tek hoşnut kalmazsam jantları değiştirir cafcaflı bir şey takarım. Ama onun dışında muhtemelen hiç bir yerine ellemem. 2. elde de problem oluyor modifiye araba, en büyük takıntım o. Renk olarak da koyu tonların yakıştığını düşünüyorum, ama bu arabam da malum siyaha yakın fümeydi, gidip üstüne siyah araba almak da bozuyor, o konuyu herhalde sipariş verirsem yeniden değerlendiririm. Eylül ayında hayatım rayına oturacak sanırsam, alırsam da o zamanlara sipariş veririm, buradan haberleri geçerim zaten. Dyna'ya da buradan bir sürüş sözüm olsun :)[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 audi zaten gayet iyi ve sağlam bir firma. audi serisinin içinde en fazla beğendiğim modellerden birisi A3, bence gidip güzel güzel alabilirsin. dış ve iç tasarımı oldukça başarılı, motorda fena değil :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sport pack aldıgında zaten modifiye ye bulaşma sakın olursa bitek müzik sistemini değiştirirsin o bile gereksiz çok güzel araç komple iyi yapmışlar zaten arabanın camları açıp 50 cent çalıp sokakta gümbür gümbür gitmicene göre boşver :) ben olsam siyah sport pack alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Delanın dediği gibi kırmızı veya sarı olmazsa (ki olmaz) siyah olacak zaten. Tek içime oturan siyahımsı arabadan sonra yine siyah kullanmak :) Belki koyu grisi var dellenip onu da alabilirim ama yine çok farketmeyecek. S- Line paketi için o kadar para vermeye değer mi sizce?[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 10 milyarsa eger valla fazla geldi.. Cok sert suspansiyon olacak bi kere konfor arama S-Line'da. Benim en sevidigim tarafi direksiyonda konsolda koltuk arkalarinda S-Line yazmasi ama 10 milyar cok buyuk bir rakam 2. el araba aliyorsun o fiyata. Dynamick sport pack dedigin Sportback (5 kapi) modeli mi yoksa S-Line(spor paketi) mi? Ikiside mi? :D Cafein Bose ses sistemi de yatirabilirsin ama pahalidir yine Audi pahali araba.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sport Pack derken sanırım spor paket diye sunulan Ambition kastediyor Dyna :)[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bikaç saat önce birşeyler karalamıştım. Sonra postlamadım ama nereden bileyim S-Line değermi fln diyeceğini :D Neyse ben yine yazayım. Ben olsam bende siyah alırdım. S-Line al daha bi şekil olur demiştim. S-line almazsan bile spor şasi olsun alçak olsun demiştim. Sanırım o Ambition attraction fln onların arasında şasi farkı da vardır muhakkak. Birde birde modifiye olayı banada ters olmasına rağmen offical firmalarının parçaları hoşuma gitmiyor değil. Audi'nin de Abs? markası geçenlerde Türkiye ye geldi. Artık bayilerde orjinal bodykitler vs bulunabiliyor. S-Line almazsan bile belki böyle birşeyler düşünebilirsin. Offical firmalar daha kibar bodykitler yapıyor abartıyı bende sevmem çok ince ve kibar olursa hoşuma gider.. Sende aynı kafadansın anladığım kadarıyla :) Son olarak siyah al abartıya kaçmadan koyu renk film yaptır derim alaa[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar