Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter love patch vardı ya!! buyrun burdan yakın :)

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Aspect of the Beast has been changed to Aspect of the Mob. Selecting this aspect will enable a brand new feature we call Enhanced PvP mode and, upon death, the opposing faction have a 90% chance of looting one of your equipped items, however to balance this out, you will suffer no durability loss.
NOTE: As a side-feature of Enhanced PvP, Rogues of the opposing faction can now pick-pocket your money (from blue), before engaging you in battle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 13 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Yani şimdi charımı kullanmasını çok iyi bilen birisiyim diyelim, (daha başlamadım yanlış anlamayın) şimdi ben warlockda mı daha başarılı olurum mage de mi ? bu ikisiini karşılaştırabilirmisiniz.Caster olmak istiyorum ve shaman olmak istemiyorum çünkü önüne gelen shaman olmuş güçlü bu güçlü bu diye.

Ama o guclu...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

shaman olma, lock da olma. en kolayi mage. (shamanim var, lock ve mageyi de arkadasin acclarindan oynuyorum)

shaman olma cunku 60 a gelince buyuk hayal kirikligina ugrarsin. solo pve de iyi cunku her isi yeterince yapiyoruz. ayrica wsg de de isini bilirsen iyi oynarsin. ama buyuk pvp ve pve lerde kayboluyoruz. kucuk islerin adamiyiz yani :P

lock guzel hos ama bissuru buyu icin shard gerekiyor, ve shard toplamak zaman alabiliyor. gerek yok yani kasmaya. hos 4k shadowboltlar atabiliyorsun instant olarak, ki lvl60larin bir kisminda 4k health bile yoktur. ayrica insanlar nerf shaman demekten lock oynamayi ogrenmemis gimped diyolar :) ole bir sorunun da yok. ama shard olayi cidden sinir bir sey.

mage ac. hem inanilmaz hizli farm ediyorsun, lvl 30 dan sonra sadece aoe farm yontemiyle lvl60 yaparsin (acc ini aldigim adam ole yapti, aoe + instance). ayrica kendi kendine yemek ve icecek yapiyorsun.

ben newbieler icin hep rogue acma taraftariyim oyunu ogrensinler diye ama olsun ;p mana olmamasi sufer bisi.

nese her karakteri ac lvl 6 ya kadar oyna. sonra kendin karar ver. en mantiklisi o. ben o hatayi yaptim, lock acacaktim aslinda :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...