Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ay çok kötüymüş bu mp3ün kalitesi nedense, albümden almıştım ama bi ineklik olmuş galiba :/ neyse, devam edelim. Depeche Mode - Shake The Disease severiz DM, hatta bi nevi hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aaa 8 dinleyicim olmuş, hiç fena diil :) biraz hareketlenmekte fayda görüyorum :) Nine Inch Nails - Head Like A Hole ilk programımda da çalmıştım bunu, çok harika parçadır. ben ilk TV'de görmüştüm, super channel diye mal bi kanal çıkardı star uydu anteninden, orda, aklımı kaçırıyodum :) süperdir, seviniz sevdiriniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yav 8 dinleyici varda bi ben forumdayım galiba digerleri invisible takiliyor :) ama guzel guzel[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 *!head like a hole ile sapıttı bu iyice* aynen devam, zebehe kader dens... Rammstein - Du Hast tepininnhh... *!refills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hmmm, zaman olayın bokunu çıkarma zamanı. ilk programımda dinleyici kaçırmama sebep olan gürültülü müziklerden bi tane çalıcam ben artık, beni kimse tutamaz :) Hocico - Forgotten Tears öyle böyle hastası diilim :))) *!ayağa kalkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 LOL! dinleyici sayısı 4e düştü hemen :) hiç mi tahammülünüz yok dark wave'e yahu? :) peki o zaman, alın ulan! Kibariye - Kim Bilir valla benim midem bu geçişi kaldırıyo, sizinkini bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 heyt bea kibariye,özümüze döndük :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 döndük valla, bi süre de kalalım bari, şöyle iyi, damar parçalar çalalım: Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim şarkının sözlerine dikiz arkadaşlar, adam yazmış... *!gerçi rakı diil viski içiyo ama olsun* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 kibariye,zeki müren,spr,aynen devam :) kafamız pırıl pırıl olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 son bi türkçe şarkı çalıyorum şimdi, 80lere dönüş yapıciim :) bu arada, sigaram bitiyo, biterse yayın da biter, hemen uyurum. sigarasızlık çekilmiyo, gider yatarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Thompson Twins - Doctor Doctor çok büyük seksenler hitidir bu, bilmeyen kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Nesse senden once davraniyim :) iyi yayinlar ema abla baska bir yayinda caktirmadan angel i calarken gorusuruz isallah :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehe bayıldınız di mi? daha meşhur bişeyle devam edelim: bunu hala radyolar ara ara çalar, hatta en son marilyn manson coverı listelere girmişti :) orijinali gibisi yok tabe :) Eurythmics - Sweet Dreams who am i to disagree? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ema çok elektronik çalıosun yaw :)[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 elektronik ne yahu? 80s bunlar :) o zaman pop böyle bişeydi. istek yapın ona göre çalalım beğenmiyosanız. gerçi "metal"ler hep cd, mp3 pek yok ama... bakınız bu da 80lerden. Dead Or Alive - You Spin Me 'Round Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ha bi de; elektronik çalınca kaçmayacağınızı bilsem çok güzel örnekler var aslında. akufen'ler, murcof'lar, rechenzentrum'lar, infected mushroom'lar gırla, ama dinlemezsiniz ki şimdi :/ *!sondan 2. sigarayı yakar, viski doldurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 alın 80s pop'un şahı grup alphaville. bu parçayı izninizle lamutixciğim için çalacağım, pek sever kendisi :) Alphaville - Sounds Like A Melody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yahu elektronik dediğim işte bu 80lerin popu bi kaç tanesi süper de gerisi kötü metal olması şart değil şöyle 90 lardan herhangi bilindik bişe olsun :)[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bakın bunu bilmemenize imkan ve de ihtimal yok :) Survivor - Eye Of The Tiger aaadddriaaaaaaaannnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hmmmm 90lar mı? peki :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 iki tane 90s hiti ayarladım size arka arkaya, pişman olun istediğinize diye :) Vanilla Ice - Ice Ice Baby MC Hammer - Can't Touch This dinleyin de görün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eye of the tiger rockynin müziği deilmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bak saatte gec olmus.artık burzum zamanı gelmistir :P[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ahah vanilla ice !!! :) süper çalıntı melodisiyle eheue ![hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 cici bayan boney m gider şimdi gibi geliyo bana şahsan...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar