Alis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hehe gunde 160 $ yapan bir site biliorum :) gunde 4k kisi tiklior ayri ip.. ayda 160x30 ve turk sitesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Link verde bizde tıklayalım :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çok tıklamak istiyosanız gelin benm siteye tıklayın :D www.nacres.tk kiminin parası kiminin duası :D :D asifasfisafas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya hakkaten öyle bi program yapabilirsin aslnda yada bi yöntemi mutlaka vardır be offf bu olaydan para kapmanın bi yolu olmalı :P[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunu KoC veya onun tarzı MMOlardaki tıklama ve recruit olayına benzetirsek gerçekten iyi bi arkadaş ortamı ve birlikle beraber herkes evine IP olayını çözebilecek bi program koyar her akşam basarız 3 saat boyunca clicki ertesi günü herkes parayı paylaşır.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 artık patiyi =0= diye değil =$= şeklinde kullanalım. Nasıl fikir ?[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: KahnX, 12 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: bunu KoC veya onun tarzı MMOlardaki tıklama ve recruit olayına benzetirsek gerçekten iyi bi arkadaş ortamı ve birlikle beraber herkes evine IP olayını çözebilecek bi program koyar her akşam basarız 3 saat boyunca clicki ertesi günü herkes parayı paylaşır. öyle olmuyor işte .. heh .. google işi sıkı tutuyor. uyanıklık yapmasan bile çat diye atabiliyorlar invalid click diye. hatta sana gıcığı olan tipler program çalıştırıyor yine sen atılıyorsun. o kadar kolay değil yani ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya ama 10 tane ayrı IP tıklamış nerden anlıycaklar anlamıyorum ki.Nerden belli olacak yani.İmkanı yok iddaya bile girerim. Yannız hakkaten googleın altta verdiği linkler bazen çok ilgi çekici olabiliyor.Girmeden edemiyosun.Tıklayasın geliyo gerçekten.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 12 Ağustos 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 5000 tane güvenlik önlemi var.. Aylardır üstünde çalışan deli gibi programcılar var halen sistemin açığını bulamadılar. Öyle ip'lik iş değil.. Senin ipnle birlikte 50 tane bilgiyi alıyolar.. sırf ip değil..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 board seri numarası ile ilgili birşeyler varmış öyle duydum pek bir fikrim yok. yalnız kazanılan rakam mükemmel birşey bende böyle olmak istiom :) karakedi arkandayım eauhaueh[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 O_o nasıl ya diyorum ?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 allahını seversen boardının seri numarasını nasıl alsın sen biliyor musunki o alsın töbe töbe[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kendi reklamınıza 4-5 kere tıklayınca atılıyorsunuz sistemden ve geri alınmıyorsunuz. isterseniz deneyin bir. bugün tanıdığım birinin başına geldi. ne güzel dimi ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hımmz yani bir internet cafeden 5 kişi paticiğa girip rekalmlara tıklarsa atılcak mı kara kedi şimdi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 birisi olayı abartıp 100 kez tıklarsa, atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Zopik, 13 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: kendi reklamınıza 4-5 kere tıklayınca atılıyorsunuz sistemden ve geri alınmıyorsunuz. isterseniz deneyin bir. bugün tanıdığım birinin başına geldi. ne güzel dimi ? o.O daha ayrıntılı yazar mısın? aynı reklama mı tıklamış, seri halde mi tıklamış? sistem suistimal edilebilir gözüküyor ama kolay olsaydı biz geç kalmış ve sistem kapanmış olurdu; o yüzden çakallık peşinde koşmayın :))[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hayır aynı ip üzerinden tıklamalar değil site sahibinin 4-5 kere tıklamasından bahsediyorum. Site sahibi olan kişi merak etmiş ve aynı gün içinde farklı zamanlarda 4-5 kere çıkan reklamlara tıklamış. Dün 'invalid click' şeklinde belirtilen sebeplerle atıldığını belirten mail gelmiş. Martin'in de söylediği gibi bunun kırkbin türlü kontrol yöntemi var. Net üzerinden aynı ip üzerindeki iki makinenin farklı olup olmadığı anlaşılabilir genellikle. Neyse oturduk bunun üzerine birazda konuştuk. Google işi çok saçma sapan yerlere çekmeye başlamış ve bu konuda iyice psikopatlaşmış durumda. Alternatiflerin gelip biraz g.tlerinin inmesi gerekiyor bu konuda google'ın. (bkz : msn, yahoo)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mesela: http://www.internet-search-engines-faq.com/google-adsense-alternatives.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konu türkçe reklam olduğunda bu sitelerin pek bir işe yarayacğaını düşünmemekteyim : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar