Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 yaşındaki Çocuk kazayla dayısını ezdi..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 12 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Çocuk biraz malmış. 4 yaşındaki bir çocuk aracı çalıştırmamayı bilmeli. Tabi buradaki birinin çocuğuda

Eeeööö... 17 yaşındaki koca herif de sakıncalı deneyler yapmaması gerektiğini bilmei ama chem dimi :)

Zaten 4 yaşındaki velet ne anlar ki. Bütün hata dayısında. Adam intihar etmiş resmen. Çocuğun da şimdi zihnine kazınacak o olay.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 12 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
Ben 4 yaşında iken aracı çalıştırırsam yerinden hareket edilebiliceğini bildiğimi söylesem bile bindiğim herhangi bir araçta yanımda kontrol edicek birisi yok ise anahtarları herzaman alırlardı:)
Bende el frenini indirmişim ama çok çok küçükken yapmışım bunu 4 yaşımdada değil.
Hala indiriyorum. Ama bitek babam telefonla konuşurken 2 saat sıcak araçta beni bekletirken koştursun diye indirip hemen tekrar çekiyorum araç 30-40cm hareket ediyor yetiyo zaten panik yaratmaya :b tabi önce arkayı kontrol ediyorsun.

senden korkulur[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Hand, 12 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 12 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
4 yaşındaki bir çocuk aracı çalıştırmamayı bilmeli.

Allahını seversen burada ne demek istedin ya?!

O kamyonu çalıştırma kapasitesinde olan bir çocuk sonuçlarınıda tahmin edebilir.Anlatmak istediğide bu[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Büyünce büyük bir sucluluk duygusu ile yaşıyacağı kesin...
Talihsiz bir kaza, buna aklı erdiğini sanmıyorum , büyüklerinin dikkatsizlik sonucu olduğu kesin...
Yazık[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...