skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yazık yahu çocuk ne vicdan azabı çekecek büyüyünce. Suç onu oraya oturtanda 4 yaşındaki çocuk ne bilsin dayısını ezeceğini[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çocuk dayısını eziyo ama katil falan yok ortada 4 yaşında bi çocuğa nasıl ceza verilebili ki:)[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 O değilde bu çocuk büyüyünce çok vicdan azabı çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Chemical, 12 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Çocuk biraz malmış. 4 yaşındaki bir çocuk aracı çalıştırmamayı bilmeli. Tabi buradaki birinin çocuğuda Eeeööö... 17 yaşındaki koca herif de sakıncalı deneyler yapmaması gerektiğini bilmei ama chem dimi :) Zaten 4 yaşındaki velet ne anlar ki. Bütün hata dayısında. Adam intihar etmiş resmen. Çocuğun da şimdi zihnine kazınacak o olay.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Chemical, 12 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Ben 4 yaşında iken aracı çalıştırırsam yerinden hareket edilebiliceğini bildiğimi söylesem bile bindiğim herhangi bir araçta yanımda kontrol edicek birisi yok ise anahtarları herzaman alırlardı:) Bende el frenini indirmişim ama çok çok küçükken yapmışım bunu 4 yaşımdada değil. Hala indiriyorum. Ama bitek babam telefonla konuşurken 2 saat sıcak araçta beni bekletirken koştursun diye indirip hemen tekrar çekiyorum araç 30-40cm hareket ediyor yetiyo zaten panik yaratmaya :b tabi önce arkayı kontrol ediyorsun. senden korkulur[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 4 yasinda bi cocuk daha cocukur ....cocukla yogurt yersen üstüne kusar... hata ailesinde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 harbi höh.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Mandoo, 12 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: ne şehittir ne gazi.. Gitti bizimki...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 penguende ohannesburgerlara aday bir durum yazık olmus ..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Mr_Hand, 12 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 12 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: 4 yaşındaki bir çocuk aracı çalıştırmamayı bilmeli. Allahını seversen burada ne demek istedin ya?! O kamyonu çalıştırma kapasitesinde olan bir çocuk sonuçlarınıda tahmin edebilir.Anlatmak istediğide bu[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Büyüklerinden gördüğünü uygulamış sonuç bu işte... Hata tabiki onu oraya bırakanlarda... 4 yaşından katil olmakda ayrı bir beceri tabiki, bilinç altına yerleşip her yerde karşısına çıkarmış bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Büyünce büyük bir sucluluk duygusu ile yaşıyacağı kesin... Talihsiz bir kaza, buna aklı erdiğini sanmıyorum , büyüklerinin dikkatsizlik sonucu olduğu kesin... Yazık[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 4 yaşındaki Çocuk kazayla dayısını ezdi.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar