fedecim kafana takılmasın bööle sorular süper biyer 4-5 seneye kadar koçu sabancıyı geçer.bilkent sabancı koç ilk açıldığında bu kadar yüksek puanlara sahip değildi.sadece zaman lazım...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
ginaly, 07 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
fedecim kafana takılmasın bööle sorular süper biyer 4-5 seneye kadar koçu sabancıyı geçer.bilkent sabancı koç ilk açıldığında bu kadar yüksek puanlara sahip değildi.sadece zaman lazım...
O 4-5 seneyede mezun olursunuz sanırım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
sinanural, 06 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Revenge, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: hocalarımız
@sinned:
adamın eğitim görmediğini nereden çıkardın ki?
Sence bir önceki postunda hazırlık felaket durmadan hocalarımız değişiyor demesinin bunda bir etkisi olabilir mi?Lisans eğitimini almamış işte daha benim anladığım kadarı ile,almadan konuşmakta çok saçma ve yanlış.
Bölümde de bir sürü arkadaşımız var heralde.Onların görüşleri bunlar.Hazırlığa 1-2 tane çok güzel hoca geldi ama ne kadar kalırlar bilmem.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
benim de iki sınıf arkadaşım gidecek tobb a elektrik elektronik müh burslu takılcaklar bence iyi ettiler..[signature][hline]... that's me in the corner...
Öne çıkan mesajlar
ginaly
www.zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş
Kartan
O 4-5 seneyede mezun olursunuz sanırım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş
twistedemo
Sosyal ağlarda paylaş
sinned
@sinned:
adamın eğitim görmediğini nereden çıkardın ki?
Sence bir önceki postunda hazırlık felaket durmadan hocalarımız değişiyor demesinin bunda bir etkisi olabilir mi?Lisans eğitimini almamış işte daha benim anladığım kadarı ile,almadan konuşmakta çok saçma ve yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş