Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tobb

fede

Öne çıkan mesajlar

Eğitimi kötü,hele hazırlık bölümü felaket.Durmadan hocalarımız değişiyor,sistem değişiyor vs vs. Tabi bunların olmasında ilk sene olmasının da büyük payı oldu.Zamanla çok güzel olacağını ümit ediyorum.Herkesi bekleriz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
hocalarımız

@sinned:
adamın eğitim görmediğini nereden çıkardın ki?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ginaly, 07 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
fedecim kafana takılmasın bööle sorular süper biyer 4-5 seneye kadar koçu sabancıyı geçer.bilkent sabancı koç ilk açıldığında bu kadar yüksek puanlara sahip değildi.sadece zaman lazım...

O 4-5 seneyede mezun olursunuz sanırım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 06 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Revenge, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
hocalarımız

@sinned:
adamın eğitim görmediğini nereden çıkardın ki?

Sence bir önceki postunda hazırlık felaket durmadan hocalarımız değişiyor demesinin bunda bir etkisi olabilir mi?Lisans eğitimini almamış işte daha benim anladığım kadarı ile,almadan konuşmakta çok saçma ve yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...