Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahahaa bunu unutuyordum neredeyse :) okuyoruz kopuyoruz ; [spo1=bu içkiyi denemiş bi amca] “Wow!!! This stuff just hit me like a ton of bricks - 1 hour and 10 minutes after drinking 2 cans I am tingling from (literally) scalp to ears to thighs to toes and forearms. I'm higher than a kite. It's really weird. I am only thinking about sex right now, it would be great.” -57 year-old semi-retired bachelor[/spo][signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Coder, 12 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki: ahahaa bunu unutuyordum neredeyse :) okuyoruz kopuyoruz ; [spo1=bu içkiyi denemiş bi amca] “Wow!!! This stuff just hit me like a ton of bricks - 1 hour and 10 minutes after drinking 2 cans I am tingling from (literally) scalp to ears to thighs to toes and forearms. I'm higher than a kite. It's really weird. I am only thinking about sex right now, it would be great.” -57 year-old semi-retired bachelor[/spo] abartmıosunuz dimi , o kadar etkisi varmı bu tür şeyler yalan gibi gelir bna[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Coder, 12 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 11 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Aklıma geldi, ;) Alkollü bir içki ile karıştırılınca etkisi dahada fazla oluyormuş/ ciddiyim sallama değil... :-) Rakı ile içiliyormuymuş (romantizmin ortasına ederim) Şaka maka olay süper en azından şu işe yarayacağı kesin hatunla daha yenisin turn2on içelim mi ? içelim tabi ok mi durex var idare ederiz :) sitesi bu ; http://www.2TurnOn.com order diyorsun acaba türkiyeye yolluyorlar mı valla denemek için sabırsızlanıyorum :) Gece hayatı, Piyasa hareketlenicek. Artık hatun kaldırmak daha bi kolay olucak. Turn On Deneyin. Mutlu Olucaksınız.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 olaya başka bi tad verecek çok iyi olacak kesinlikle çok sabırsızlandım yaşlı teyzeler tüh tüh tüh barı onu bişeye sar görüyormusun rukiye gençler bunları içip içip azıyorlar öyle valla geçen bey yanlışlıkla içiyordu zor kurtardık gece hayatına etkileri bomba olacak ne içeriz tabiki turn2on ahahahaa tam ben diyecektim bi de çapkınlıkta kötü olacak ; Hasan geçen seni özlemle gördüm Olabilir hayatım kızın canı sıkkındı iki kadeh içelim diye götürdüm bara Tabi tabi turn2on içiyordunuz Şey ama ırın kırın Sonra barlarda çıtı pıtı kızlar yine kendi egolarını saçma sapan tatmin ederken şöyle diyologlar olacak -Selam dans edermiyiz -Hadi oradan elindeki içkiden belli senin ne mal olduğun -Kızım barda koca aramayın sizde offf off bomba olacak bombaa :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! [Bu mesaj Coder tarafından 12 Ağustos 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bodrum gine aynı bodrum olcak farketmio ztn orda içki içmiyen kız bile sapıtıo eaheuah[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 quote butonu neden kaldırıldı diye duşunmekteyim[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 00:51 tarihinde demiş ki: bodrum gine aynı bodrum olcak farketmio ztn orda içki içmiyen kız bile sapıtıo eaheuah bende marmarisliyim hocam bu çıkmadan önce de oluyordu bu işler ama şimdi rengi değişecek :) daha dorusu renk gelecek istanbulda mum ışığında şarap olayından bööaakk geldi artık şarap experi gibi olduk[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ehehe biz şarabı genelde sahilde içiyoruz mum ışığı falan yok =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla artık şarap içince 2003 marmara bağları diyesim geliyor :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dünya ne kadar sahteleşmeye başlamış[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lol köpek öldürenin müptelasıyız biz . 1 imizin morali bozuq olsun allah direk sahile caddebostan ( o donla girdikleri yer değil =P ) açarız şarapları kız toplarız ooh şimdi böyle içicekler çıkıyor , kafa olmadan azdırıcak bizi peh , silahın icadı gibi birşey bu bütün sönük erkekler gaz olcak[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bir de merak ediyorum seni seviyorum demeden once alsak guvenimizi artırır mı? yoksa aksine seviş benimle gibi bir replige mi sebebiyet verir?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya işte kızla konuşamıyan tipler coşup romantik bir hayvan olcaklar[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zaten konuşanlar da yaratık falan mı oluyo bu durumda?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben çok içmem =) yani romantik seks canavarı ne demek ztn tartışılır[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi ne romantiği ya... bara gidince içicen onu bir de içiyle karıştıracan( öyle diyo) sonra sap sap otururken kimse bakmayacak! e o kadar masraf yapmışsın park ücreti benzin parası içki parası love drink parası boş dönmek olmaz e napacan o zaman birini tavlamak için tabi romanrik takılacan :D yoksa başka türlü ne romantiği bu şişe mi beni romantikleştirecek romantiklerştirmei sağlayan hormonmu var bu resmen abazalık ve duvara tırmanma katsayını arttıran mesir macunu gibi bişi birazda enerji drink katmışlar seksi ambalaj über reklam al sana çok satan kansorejen içecek.[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dünyayı iç çamaşırlarının altından yakalayan bir pazarlama dehası daha... Kanmayın bunlara yalan bunlar. Daha iyi seks için daha rahat olmak için böyle abuk subuk içeceklerden fayda umuyorsanız vay halinize diyorum. Daha çok beklersiniz.... İçinde ne olduğunu bilmeden içip içip, kalpten, karaciğer yetmezliğinden, yüksek tansiyondan genç yaşta gitmeyin gençler. 2 kız kaldırmak uğruna 30 yaşında ölür gidersiniz. Bak 30-60 arası tam 30 sene boyunca kaldırabileceğiniz hatunları kaldıramazsınız... Aman dikkat.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi barda kim romantikliğe bakıyo allah için bodrumda girip çakallık yapmadınmı hiç , güzel giyinmiş olan , düzgün olan , cebinde parası olan götürüyor bu sadece gaz içkisi olur =P bunu anca kıza açılmadan önce içiceksin sonra dur durabilirsen[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Cafein, 12 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Kanmayın bunlara yalan bunlar. Daha iyi seks için daha rahat olmak için böyle abuk subuk içeceklerden fayda umuyorsanız vay halinize diyorum. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 içki o dur dağa versen dağ zıplar içki içeni hangi enayi ayıplar ? ehuahu bu yazı bodrumda mehtap truna çıktıımız teknede yazıodu acaip hoşuma gitmişti paylaşıyım dedim =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu da benim çok hoşuma gitmişti..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 haeuahu süper[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kenardaki cheetos bozuyor falan, bozmuyor aslında.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hehehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ehehe içeceklere hap atmak yerine bundan karıştırılar artık :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar