Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turn On[İçeni romantik seks canavarına dönüştüren enerji içeceği] Türkiyeye Geliyor

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ahahaa bunu unutuyordum neredeyse :)
okuyoruz kopuyoruz ;

[spo1=bu içkiyi denemiş bi amca]
“Wow!!! This stuff just hit me like a ton of bricks - 1 hour and 10 minutes after drinking 2 cans I am tingling from (literally) scalp to ears to thighs to toes and forearms. I'm higher than a kite. It's really weird. I am only thinking about sex right now, it would be great.”

-57 year-old semi-retired bachelor[/spo][signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coder, 12 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
ahahaa bunu unutuyordum neredeyse :)
okuyoruz kopuyoruz ;

[spo1=bu içkiyi denemiş bi amca]
“Wow!!! This stuff just hit me like a ton of bricks - 1 hour and 10 minutes after drinking 2 cans I am tingling from (literally) scalp to ears to thighs to toes and forearms. I'm higher than a kite. It's really weird. I am only thinking about sex right now, it would be great.”

-57 year-old semi-retired bachelor[/spo]

abartmıosunuz dimi , o kadar etkisi varmı bu tür şeyler yalan gibi gelir bna[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coder, 12 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 11 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Aklıma geldi, ;)

Alkollü bir içki ile karıştırılınca etkisi dahada fazla oluyormuş/ ciddiyim sallama değil... :-)

Rakı ile içiliyormuymuş (romantizmin ortasına ederim)

Şaka maka olay süper en azından şu işe yarayacağı kesin hatunla daha yenisin
turn2on içelim mi ?
içelim tabi
ok mi
durex var idare ederiz :)

sitesi bu ;
http://www.2TurnOn.com

order diyorsun acaba türkiyeye yolluyorlar mı valla denemek için sabırsızlanıyorum :)

Gece hayatı, Piyasa hareketlenicek.

Artık hatun kaldırmak daha bi kolay olucak.

Turn On Deneyin. Mutlu Olucaksınız.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

olaya başka bi tad verecek çok iyi olacak kesinlikle çok sabırsızlandım

yaşlı teyzeler tüh tüh tüh barı onu bişeye sar
görüyormusun rukiye gençler bunları içip içip azıyorlar
öyle valla geçen bey yanlışlıkla içiyordu zor kurtardık

gece hayatına etkileri bomba olacak
ne içeriz
tabiki turn2on
ahahahaa tam ben diyecektim

bi de çapkınlıkta kötü olacak ;
Hasan geçen seni özlemle gördüm
Olabilir hayatım kızın canı sıkkındı iki kadeh içelim diye götürdüm bara
Tabi tabi turn2on içiyordunuz
Şey ama ırın kırın

Sonra barlarda çıtı pıtı kızlar yine kendi egolarını saçma sapan tatmin ederken şöyle diyologlar olacak
-Selam dans edermiyiz
-Hadi oradan elindeki içkiden belli senin ne mal olduğun
-Kızım barda koca aramayın sizde

offf off bomba olacak bombaa :)[signature][hline] Coder

[Bu mesaj Coder tarafından 12 Ağustos 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 12 Ağustos 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
bodrum gine aynı bodrum olcak farketmio ztn orda içki içmiyen kız bile sapıtıo eaheuah

bende marmarisliyim hocam bu çıkmadan önce de oluyordu bu işler ama şimdi rengi değişecek :) daha dorusu renk gelecek

istanbulda mum ışığında şarap olayından bööaakk geldi artık şarap experi gibi olduk[signature][hline] Coder

Sosyal ağlarda paylaş

lol köpek öldürenin müptelasıyız biz . 1 imizin morali bozuq olsun allah direk sahile caddebostan ( o donla girdikleri yer değil =P ) açarız şarapları kız toplarız ooh
şimdi böyle içicekler çıkıyor , kafa olmadan azdırıcak bizi peh , silahın icadı gibi birşey bu bütün sönük erkekler gaz olcak[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne romantiği ya...
bara gidince içicen onu bir de içiyle karıştıracan( öyle diyo) sonra sap sap otururken kimse bakmayacak! e o kadar masraf yapmışsın park ücreti benzin parası içki parası love drink parası boş dönmek olmaz e napacan o zaman birini tavlamak için tabi romanrik takılacan :D
yoksa başka türlü ne romantiği bu şişe mi beni romantikleştirecek romantiklerştirmei sağlayan hormonmu var bu resmen abazalık ve duvara tırmanma katsayını arttıran mesir macunu gibi bişi birazda enerji drink katmışlar seksi ambalaj über reklam al sana çok satan kansorejen içecek.[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyayı iç çamaşırlarının altından yakalayan bir pazarlama dehası daha...

Kanmayın bunlara yalan bunlar. Daha iyi seks için daha rahat olmak için böyle abuk subuk içeceklerden fayda umuyorsanız vay halinize diyorum. Daha çok beklersiniz....

İçinde ne olduğunu bilmeden içip içip, kalpten, karaciğer yetmezliğinden, yüksek tansiyondan genç yaşta gitmeyin gençler. 2 kız kaldırmak uğruna 30 yaşında ölür gidersiniz. Bak 30-60 arası tam 30 sene boyunca kaldırabileceğiniz hatunları kaldıramazsınız...

Aman dikkat.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi barda kim romantikliğe bakıyo allah için bodrumda girip çakallık yapmadınmı hiç , güzel giyinmiş olan , düzgün olan , cebinde parası olan götürüyor bu sadece gaz içkisi olur =P bunu anca kıza açılmadan önce içiceksin sonra dur durabilirsen[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Sosyal ağlarda paylaş

içki o dur dağa versen dağ zıplar
içki içeni hangi enayi ayıplar ?

ehuahu bu yazı bodrumda mehtap truna çıktıımız teknede yazıodu acaip hoşuma gitmişti paylaşıyım dedim =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...