bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bugün we9 dvdsini indirdim torrentle daha sonra dms 4x bir dvd ye .iso olarak actıgım dosyanın icindekilerin hepsini data dvd olarak icine attım fakat bir türlü ps2 okumuyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yardımcı olan olmicakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konsol bölümüne açsaydın daha erken yardım gelebilirdi de... Dosyaları iso olarak açmadan, direk iso olarak yaz.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya benim indirdigim dosya tarzı .r00 .r01 falan die gidio iclerinde .isolar war ztn bi tanesini winrar ile acınca hepsi otomatik extracklanıo tek ortak bi hale gelio ondan sora data dvd olarak atıyorum dvd ye ama ps2 okumuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Pardon öyleyse yanlış anlamışım. Program olarak ne kullanıyorsun? Ben nero ile hiç sorun yaşamıyorum ama "alcohol 120%" diye bir şeyi öneriyorlar. Ayrıca başka marka bir dvdye çekmeyi deneyebilirsin. Ben princo kullanıyorum mesela.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim kullandıgım program nero ama şöyle bişey war kullandıgım dvd markasından dolayı olmaması lazım cunku ben eskiden oyun aldıgım zamanlar dvd markaları hep dms idi ve hiç sorun yaşamıodum sanki başka teknik bi hata yapıyorum gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu arada neroyu açıp terimlere bakayım dedim de "Burn image to the disc" seçeneğini kullanarak dvdye yazman gerekiyor dvdyi. Çıkan dosya seçme menüsünde aşağıda "files of type" var... oradan "iso" seçeceksin... Bu şekilde yazman gerekiyor. İlk bahsetmeye çalıştığım şey yani (: Umarım yardımcı olmuşumdur.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ISO'yu data dvd icine tek dosya olarak atiyorsan, ki oyle yaptin galiba, olmaz, Kendercik de demis. ISO bir CD/DVD Image dosyasidir, onu Burn Image vs. diye yazman gerekiyor programda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 deniyorum saol yardımın icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Baggio, 12 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki: ISO'yu data dvd icine tek dosya olarak atiyorsan, ki oyle yaptin galiba, olmaz, Kendercik de demis. ISO bir CD/DVD Image dosyasidir, onu Burn Image vs. diye yazman gerekiyor programda. tek dosya olarak atmıyorum iso yu acınca winrarla icinde bir cdnin icinde olması gereken dosyalar war onları alıp c/p yapıp data dvd yaptım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saolun teşekkür ederim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 C/P yaparsan disk bütünlüğünü bozarsin. Image i bozmadan yazmalisin. Gerçi oldu demişsin ama içimde patlardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar