Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son bir kez olarak...

CoralFang

Öne çıkan mesajlar

Evet bu benim son postum olucak...Paticiğe neredeyse 1 yıldır üyeydim taaki dün bi yanlış anlaşılma sonucu "sahte acc" sanılıp ban yiyene kadar..Ondan sonra her şey karıştı...

Yarın yeni bi yerde yeni bi hayata başlıyo olucam ve burda olan herşey geçmişte kalmış olucak benim için..

Bunu yazmamın gereksiz olduğunu biliyorum ve yine birsürü kişinin çıkıp "s.. git ozmn!" " ee o zmn niye yazıoun mal!!??" gibi msglar atıcağını da ama yinede içimi dökmeden ayrılmak istemedim..

Bu sitede bi sürü aptallık yaptım..İlk olarak resimlerimi koydum..hiç muhatap olmamam gereken insanlarla kavga ettim ve kırmamam gerekenleri kırdım..

Amacım biraz eğlenceydi ama asıl olarak sokaklara çıkıp bas bas bağırmak istediğim ya da içime oturan birçok şeyi hafif olsa da toplum baskısından vb. kurtularak burda en özgür şekilde paylaşmaktı..Söz konusu cinsel içerik değil(ki bu da olabilirdi özgürüm sonuçta değil mi?)

Ama yinede bi çok arkadaş sağolsun adımı güzel(!) sıfatlara çıkarmakta eksik kalmadılar..Postlarımın 90%ının cinsel içerikli olduğunu(!?!?) söylemiş biri, aynı zamanda KİŞİLİKSİZ olduğumu da..! Hatta erkek olduğumu,kız gibi yazmadığımı söyleyenlerde oldu..Bi yerlere da satanist yazmışlardı..hmm bi de feminist vardı.. Forumda eşitliği geçtim kızların ezilmesini önlemek için yazdıklarım ve savunduğum düşünceler sonucu feministe çıktı adım.. Belli bi olgunlukltaki insanlarla tartışabiliceğimi düşündüğüm topicler(şükür anlıyanda oldu derdimi ya neyse..) birçok afedersiniz "darkafalı" tepkilerle karşılandı..

Bunun dışında kız olmamdan kaynaklanan çeşitli "yaklaşım tarzları" vardı sinir bozucu..İki dakikada "sanal sevgili" olabilecek insanlar beklemedikleri bi tepkiyle karşılaştıkları anda düşman kesilip saymadıklarını bırakmadılar..

Bu kadar sıfatı hakkedicek ne dedim bilmiyorum, eğer beklediğiniz "kızlığımı bilip" susup oturmamsa ben hiç bi zmn böyle olmadım ve bunu benden istemeye hakkın da yok!..Eh ama doğru söyliyeni dokuz köyden kovarlar.. Yine de canınız sağolsun arkadaşlar..

Güzel şeylerde var ama burda.. Requiem for a dream e tapan..,Sigur Ros dinleyen..,Voltaire okuyan ve hayvanları en az benim kadar seven insanlar da var!! Ve tarafsız olarak size en iyi tavsiyeleri verebilecek olanlarda..İşte tam olarak buydu bu sitede hep görmek istediğim ve muhatap olmak istediklermdi..

Bunu okumak zorunda değildiniz ve cwp yazmak zorunda hiç değilsiniz ama illaki şu kızı bozayım bi heahü diyosanız buyrun içinizde kalmasın..

Burdan tek lafım beni tanımdan ya da anlatmaya çalşıtıklarımı anlamadan kafasına göre yorumlayan, bana KİŞİLİKSİZ demeye cürret eden insanlara..
Ne kusursuz olmak ne de seninle aynı fikirde olmak zorundayım, belki de yanlış olan benim.. beni yadırgıyabilirsin ama beni yargılamak sana kalmadı!! Tüm msglarımı bu kdr sıkı sıkıya takip ediceğine git kendine bi hayat kur...!

Herkese iyi günler!
Clementine

[Bu mesaj CoralFang tarafından 12 Ağustos 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj CoralFang tarafından 12 Ağustos 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kim kimi kovuyo yahu?
Ne demek kovuluyorum yani, o kadar çaba harcayıp etrafındakileri tanımışsın, şimdi kovuluyorum deyip gitmek olur iş mi?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

hoşçakal takma kafana.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

eger öyleyse bende birkaç şey söylemek istiyorum. benim bildigim burası bir forum ve insanlar nickleriyle burada varoluyorlar. ne cinsiyetleri ne ırkları nede dinleriyle. eger fake denilerek banlandıysan çok yazık olmuş çünkü seni , dişiligini ön plana çıkartmayan birisi olarak biliyorum (gördügüm kadarıyla) , lonelynin sana aşık oldugunu söyledigi topicte anladım kız oldugunu. forum kurallarına uymana ragmen , şüphelere göre banladıklarını düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum. tek bir sorum olucak.. fake oldugun düşünüldügü için mi banlandın?[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_

[Bu mesaj HasMez tarafından 12 Ağustos 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dediklerin başına geldiyse, geçmiş olsun demekten başka yapacak birşey yok. Yanlış anlaşılma kötü birşeydir, zaten eğer bu sitede eğer bukadar çok laf ettiyseler sana gitmen mantıklı eminim arkadaşın olan insanlar senden kopmaz zaten. Hayatında başarılar sana...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 12 Ağustos 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
gerçek clementine di mi bu?

Tatsız bi şaka falan olmasın da...

( yani clementine' nin haberi olmadan falan )

şaka değil kendisi yazdı.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

kız oldugunu lonely nin aşk topicinde ogrendim.nese banlanma oalyını da bilmiyorum tam ama ben dün açtıgın o garip fake acc ile hakkını aramandan dolayı.bide bi adamın kamil vs demesinden dolayı suphelenmedim degil bazı şeylerden

ama bilmiyorum işte diledigin neyse o olsun[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

kızdır, erkektir tartışması çok saçma, biraz olsun tanıyanlar zaten biliyordur kız oldugunu, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen

yazık oldu cidden, bir çok şey yanlış gidiyor, bu da geldi üstüne, belki de en doğrusunu yaptın sen

yolun açık olsun, kendine dikkat et, düzgün insanlar zaten vardır msninde, geri kalanları da takma kafana, boşver...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Seninle ilgili düşüncelerimi, hissettiklerimi biliyorsun. Hayatımda başka bi insan olsa bile sana karşı olan düşüncelerim asla değişmeyecek. (Bu yanlış bişi belki ama bu konuda aklıma ve kalbime söz geçirebileceğimi sanmıyorum)

Yolun açık olsun. Herşey gönlünce olsun. Benim için sonsuza kadar değerini asla yitirmeyeceksin. Her zaman yanındayım ve seninleyim.

Long Beach ve Las Vegas'ta buluşmak üzere.
Kendine benim için çok iyi bak...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...