Frasier Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arkadaşlar Aramamotorlarına Baktım bulamadım. Paticikte Aradım Bulamadım. bu Tual - Tiryakinim mp3 'ünü Nereden İndirebilirim. Lütfen Yardımcı Olabilirmisiniz.[signature][hline]Alem Ajans >>
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla soruna cvp veremicem ama bu adamların tual albümü güzeldi ya ondan sonra çok bozdular(benim zevkime göre).[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Çok güzel parça msn verirsen yarın öğleden sonra gönderebilirdim sana ! Burdan indirmiştim fakat kapandı bu site :) Pm'den msnini yaz yarın 15:oo-16:oo gibi yollarım sana.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 RapidShare sitesine v.s upload etsende herkes yararlansa?
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://rapidshare.de/files/3924491/Tual_-_Tiryakinim.mp3.html Afiyetle dinleyin[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Öne çıkan mesajlar