Arden Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Geçenlerde bizim peder 96 model 2.0 178bg lik opel vectrayı sattı. Araba bu zamanda kadar 2 kez bozuldu birinde motor dierinde trafik kazası, içinde hiç sigara içilmedi, sadece catalitic collector bozuk, araada çizik yok. Bizim bu yaşlı ama güvenilir arabamızı babam tam 9 milyara sattı (araba 100km'de). Hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Satmadan bir sene evvel babam şirket için 1.3 85bg hyundai accent aldı 1 sene boyunca o arayabaya ısınamadım bir araba bu kadar mı itici olur ya :(. Bir kere bütün asfalt sesi arabanın içinde uyuyamıyosun, klimayı çalıştırınca arabanın performansı düşüyor. Şimdi hayırlısı ile yeni golf 1.6 almayı düşünüyor (ablama). Size tavsiyem münkün oldugunca hyundai accent almayın. Onun yerine başka alın. Ciddiyim eğer imkanınız varsa hyundai accent almayın. (paylaşmak istedim) Saygilar sevgiler bu arada yeni golfu biraz analtırsanız sevinirim[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Biraz fazla ucuza satmış.96 larda 2 tip kasa var,ama 178 bg olmaması lazım,modifiyemi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 96 model cdxler V6 motor 170 HP dir.gercekten ucuza gitmis.O arabaya otobanda cogu araba yetisemez.Cok baba bir arabadir ama iste devletimiz saolsun oldurdu 2.0 arabalari.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 babam o arabayı 14-15 vermek sitiyodu ma 2.0 oldugu için 2. el ancak 9 a gitti.Adamın teki 2002 model 2.0 ı 10 milyara satamamış Bu arada opel vectra cdx 178 dedim ama tam hatırlamıyom aklımda öyle kalmoş ama 170 ten aşşa olamdıgını biliyom Izmıt yolunda babam opelle 220 yaptı hayatımn en heyecanlı anı diebilrdim :) Ama şimdi hyundai ile yokuş çıakrken klima kapatıyoz amk. Bide arabada(opelde) catalitic collector (egzosta pis havayı temizleyen yer) bolzulmuştu arabaya sanki özel egzos (eksoz egsos nese işte) takmış gibi ses çıarkıyodu süeprdi valla :D [Bu mesaj Arden tarafından 07 Ağustos 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arden tarafından 07 Ağustos 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu aralar gerçekten öyle. Düşük sınıf arabalar zar zor gidiyor, araba çok alıcı yok. Şöyle düşünün, benim babam da Freelander satmak istiyor, 22.000 euro demişti (zaten konusu var). Şimdi banka kredisi olayına girerseniz, 22.000 euro peşin kalanını %1.3 faizle 2 yıl kredili ödeyerek sıfırını alabiliyorsunuz arabanın. Hal böyle olunca, adam gidip sıfırını alıyor, "Napayım 2. eli" diyor. Bu enflasyonu düşük tutmak için kredi faizlerini aşağı doğru baskılayarak düşük tutmalarıyla biraz daha sürer ama bence bir yerde durur. Çünkü yeni araba al yeni araba al nereye kadar, elbet piyasa bir yerde doyup tıkanacak, bir dolu insanın elinde 2. el araba var bekliyor, ortalık araba dolacak. Hal böyle olunca ya şiddetli bir şekilde sıfır oto fiyatları düşecek veya bankalara kredi faizlerini yukarı çekmeleri için baskı oluşacak. Artı araçlarını satamayanların da sesi yükselince hükümet bir şeyler yapmak zorunda kalabilir. Bekliyoruz bakalım neler olacak, ama bence bu modifiyecilere yaradı çünkü benim tanıdığım pek çok insan ölü fiyatına araba satıp zarar etmektense kenara ayırdığı parayla eski arabasını modifiye ettirir oldu.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yapılacak belli. Fiyat kıracaksınız. Zaten Türkiye de 2. el fiyatları da inanılmaz yüksekti. Benim kuzenim ABD de 2000 yılında 99 model Chevrolet Blazer'i 5bin dolara alırken biz burada ağzımız açık vay beee diyorduk. Hepimiz çok iyi biliyoruz örneğin VW lerin 2. elde nekadar yüksek olduğunu herzaman da hayret ettim o fiyatlara kim 2. el araba alıyor diye.. 2. el almaktansa biraz borca girip sıfırını almayı, büyük ihtimalle servise ödeyeceğim parayı krediye ödeyerek sıfır araba sahibi olmayı tercih ederdim. Şimdi birçok insan kredi faizlerinin düşmesi ile bu yola yönelmiş bulunuyor. Satılmayan arabaların satılması içinde mecburen 2. ellerde fiyat kırılması gerekiyor. Fiyat kırılmasıyla bir süre sonra 2. el fiyatları daha cazip hale gelebilir ve tüketiciler sıfır almaktansa aradaki uçurum sebebiyle 2. ele yönelebilirler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Aramis, 07 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: 96 model cdxler V6 motor 170 HP dir.gercekten ucuza gitmis.O arabaya otobanda cogu araba yetisemez.Cok baba bir arabadir ama iste devletimiz saolsun oldurdu 2.0 arabalari. Cdx ler 2500 cc. Bizde Toyota Corona sattık 93 model 7milyara. 90 model şahinede 10milyar istiyolar :)) Adamlar haklı,biz arabayı 3 ayda sattık.Şahin olsa döviz gibi,al bozdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet 2.5 V6 motor var.2.5 i yazmayi unutmusum he8uh[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 freelanderlar iyiymis ha, soyle temiz bi tane bulup kapattirmak lazim pedere. ben az daha motor istiyorum diyeyim ehuh[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2.5 lar 15 milyara mı gidiyor aman allahım. 33 milyara 0 alacağıma, onu alır paklarım, 6 senelik benzin masrafıyla anca 33 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mercedes S600 fiyt? Babam mercedes alma istiyor 120.000 euroy kdr çıkabilicez S600 ne kdr acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 120k'ya s600 alamazsin[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 S320? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 320 alırsın üstüne para kalır 2001-2 falan[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yazsaydın buraya rahat 12 verir alırdık o arabayı... 2.0 altı kesmiyo babamı =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aslinda suan tam alacak zaman bole arabalari Turkiye'de yasadigimiz icin yarin ne olacagini bilemiyoruz.Alican garajda saklican cok baba arabalar bu V6 lar felan.Otobanda kimseyi dinlemez.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. [Bu mesaj Aramis tarafından 11 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Arden, 09 Ağustos 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Mercedes S600 fiyt? Babam mercedes alma istiyor 120.000 euroy kdr çıkabilicez S600 ne kdr acaba şimdi olay garip ama 96 model 170 hp vectrayı satıp 1.3 hyundai alıyorsunuz sonra 120k euro verip araç ? arada para yagıyo arada boş mu geziyorsunuz hehe nasıl olay bu böyle bizde 94 model rover 214 si coupe yi 7.5 milyaar satmıştık ki 2. eli yok o arabanın cok güzel araç 1400 motor 103 hp idi ama eskimişti yani yaş fazla hali ile elden cıkartmak gerekiyordu ben 7.5 e sattıgımızda ucuza gitti diye üzülüyordum neler varmış meğer :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aynisini yaziodum dyna.. ya piyango çikti ya da babasi kendi iş yerini falan açti :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet bunu söylemeniz çok normal :) Şimdi öncelikle hyundai i babam opel varken şirket için aldı. Şimdi opel opel olmadıgı için hyundai yi kullanıyo ben bunu yazdım. Not: İşyerini zaten bizim [Bu mesaj Arden tarafından 13 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar