Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vodka fiyatlarını öğrenebilirmiyim acaba ?
En düşüğünden Absoluteye kadar (50-70lik fark yapmaz)
Eyvallah şimdiden[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Dalga geçmeyin yaa vodka fiyatlarını öğrenmem lazım...
(Ayvalıkta 1vodkakole 8milyondu onu biliom)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yok valla 10.cuya söleyişim olcak heralde :p
yarım şişe tekila içtikten sonra bide üstüne baileys içip kusarsan kustuğun yedeki koku seni bir daha baileys ve tekila içmemeye teşvik ediyor eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 10 Ağustos 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
absolut 42
smirnoff 37.5
smirnoff ufak 15.5 yada 17.5
tekel 20 =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
Jabba yok vodkakola yada vodka vişneyle içiom vodkaredbull denemedim hiç...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bi tek ben mı vodka yı sek içiyorum?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
En iyisi Tekel ya alıcan bi büyük, şişe bira ilede karıştırıcan offff tamamdır işte mis gibi
Not: Bira Efes olması lazım ahah[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Ağustos 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu aralar favorim binboa (tekel) - büyük 26.5

safari 62 olması lazım.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
binboğa cok güzel bi vodka olmuş cok takdir ettim gerek içkisiyle gerek şişesiyle. bazooka var 22,5 ytl cok güzel değil ama eski klasik tekelden iyi yani =][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me

[Bu mesaj Aegean tarafından 10 Ağustos 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Absolut Vodka ülkemizde 37,500
Smirnoff 31-35 arası değişiyo
100lük abso 42,500
50 lik abso türkiyede yok 7-9euro hava alanında
Tekel vodka tam bi fikrim yok ama sanırım 21-22 civarı
Smirnov = dikkat edin sonu V = 25-29 arasu alıcı buluyor
bilimum adı sanı bilinmemiş rus vodkaları 20-30 arası piyasada geziyor
Danzka 37,500
100 lük danzka memleketimizde görmedim ben ama 14-15 euro havaalanlarında

Birde %50 Alkol miktarı olan kırmızı absolutlar var, memlekete az geliyor fiyatı 45-52ytl arası değişiyor.

Tavsiyem Absolut Vanilla[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
absolut vanilla (shot olarak içerim) benimde tavsiyemdir... binboa konusundada tekelmi diilmi emin deilim... türk olduğunu biliorum. ince uzun, turuncu.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • Yeni Oluştur...